Лорич, надявам се да успееш да отидеш на преглед, защото си трябва. Не пропускайте година без цитонамазка!

Аз утре съм при моят доки./гинеколог/, да видим какво е положението при мен. Доста на често иска да ме гледа, но е нормално след раждането де.
Яне, видна убавица съм си аз, ама ще стана още по-убава.

Издържах геройски на детокса-3 дни и съм гордаааа. -3.5кг. съм, днес се захранвам и ще видя утре какво е останало от тези 3.5кг. по-малко. Въпреки, че не го правих, за да отслабна, а за здраве.

Чувствам се прекрасно, а да не ви казвам кожата на лицето ми колко копринено гладка е.

Сложих децата да дремнат следобед сън и аз ще ги последвам. Мъжо е за риба....може довечера да ме изкушават с рибка, но аз няма да се поддам, само на салатка ще съм. А от утре на системата -60.

Сис, къде си, сладурка? Губиш се по трасето....
Хайде хубав неделен следобед.
.

Впечатли ме ето това: 

Единственото сурово ,което ям е по една ябълка на ден 

Аз пробвах на пълнолунието през октомври или началото на ноември. Не помня вече, но не можах да преглътна това чудо, а и 3 литра сок не са за мен. Макар, че извадих сокоизстисквачката, дори се бях заредила с цитруси, ама издържах 2 дена. Ще трябва пак да се пробва.
аз се замислих.. и сега като е казал, че ще се храни здравословно и това си е, чудя се вечер какво да сготвя, преди се чудех да е нещо без месо, че ми беше втръснало, сега ми пък ми се яде месо
В четвъртък бяхме на обиколко из няколко ясли с цел проучване на ситуацията за записване към май... оххх, мъка ми е... не заради друго, ами от факта, че като попитахме жената, която ни прие с какво храните децата... имайки предвид моя случай, Яси, ще е на 1 годинка и тя с такава охота ни заявява, че сутрин ядат филийка с пастет
вие представяте ли си това... или баничка, мазна гадна баничка... еми то аз не ям тези неща, какво остава за детето ми...
никъде не споменаха, че дават плодове..., моля ви кажете ми, че това не е вярно, това е кошмар... а в същото време говорим как децата затлъстяват още в ранна детска възраст, еми нормално
охххх, незнам, но много се притесних, започнах да обмислям вариянти как да не яде там, но айде закуската ще пропуснем, ами обяда и следобедната закуска... от тогава не съм на себе си....
после на смяна дойде Пеев, еххх няма по-смотам и от него, но важното е, че и двете с беба бяхме мн добре и нямаше проблеми. Та моето мнение е с две ръце за Петкова, въпреки, че доста лоши неща слушах за нея и по-скоро ми се струва, че те са заради мъжа й и случката с починалото дете, но жената си я бива и като отношение, което е от изключително значение и като професионалист