Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-34)

• 30 547
  • 706
  •   1
Отговори
# 615
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,нека поне днес се почувстваме като истински българи.                                                                                                       Вчера тържеството беше много хубаво,ще ви покажа снимки/аз малко се изложих със снимането Mr. Green/.А за частна детска ясла ,мисля че няма във враца.

# 616
Къде се покрихте,бе хора Thinking

# 617
Мале няма никой тук...хм...да се похваля...видях Иван на Арвен...разкошен еееееееее  Peace
Да е жив и здрав голям сладур и баткото и той  Hug

# 618
  • в полите на.... Балкана
Май тая зима няма намерение скоро да си ходи Crossing Arms Ама то и Баба ви Марта каква е капризнааа - ту така, ту иначе........ Wink

Да е жив и здрав Иванчо на Арвен, ама тя да го покаже и на нас... Simple Smile

Всъщност аз влетях само да ви кажа за другата неделя който иска да дойде на срещата да казва тука,че да се броим и да запазим някъде нещо. А и давайте предложения за място. Ще гласуваме. Аз ще предложа например Нашенци или някоя пицарийка..........Ааа, и ако има деца, също казвайте..... Peace
Действайте.......

Айде останете си със здраве........ Heart Eyes

# 619
Ами аз май ще хартисам от срещичката,защото мойта мома изненадващо проходи и сега трябва да и правим прощапулник,та живот и здраве мисля да е другата неделя,че тази баткото ни е канен на рожден ден и няма как да е сега,пък аз четох,че било хубаво да се направи в неделя,/същото било и за кръщанетата/.Мога да кажа ,че ме е яд ,че няма да дойда,но се надявам следващия път да съм на линия Peace

# 620
Здравейте и от нас
Alegoria благодаря  Hug
На мен нещо не ми остава време да се разписвам. А и снимки няма кой знае какви  ooooh! Иван расте и за съжаление през деня изобщо не иска да спи. Като излезем спи през цялото време и после... тцъ
Баткото направо го побърква Laughing Постоянно е над него и иска да го целува. Той е дружелюбен, но е мног опалав и буен и вероятността да го нарани е голяма. И по този случай аз постоянн викам след него. Таткото ни беше отпуска до вчера и сегасъм сама с двамато
Да се похваля засега се справям добре и се организирам за всичко Grinning
Утре и вдругиден ще правим погача и после ще покажа и малко  снимки  Hug

# 621
Аз също отпадам за срещата- другата неделя Калин заминава в командировка Sad

# 622
Arven вие по три дни и три нощи ли ще я правите тая погача  Laughing Шегувам се разбира се Wink Нашата ще е в неделя, сутринта ще бъдем на чиста молитва а на обяд в къщи със семейството и най-близки приятели  Wink

# 623
Ако арвен се навие за срещата и аз идвам (че нали сме от Мездра да сме заедно в пътя)
Иначе таткото е ок да го гледа...ама аз как да дойда сама до Враца  newsm78 хм...Арвен да каже и ще му мисля

# 624
  • Бургас
Момичета, привеееет, не съм ви чела, само влизам да дам отчет, че сесията мина успешно:)! Благодаря за това, че бяхте с мен!
Тамето нещо се опитва да се разболява, та се занимавам с нея. Ама няма да позволим тоя вирус да се развива, бре, ще го гоним до край:)))!  Весетооо, метни на Якимова телефоните, че съм ги загубила нещо.
Целувки и скоро пак ще дойда да се разберем за партито! Hug

# 625
Муце ,най-после и ти да се появиш,браво за сесията  bouquet.Сега пък Ронка ми се губи,дали не пътува вече за при нас? Thinking

# 626
26 Честит Рожден Ден   bouquet bdbaloni
[/size]

# 627
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet newsm59

# 628
Тук съм, още не съм хванала шушлявата. Mr. Green
Лятото Юли ще се прибирам.

26, ЧРД! Много здраве и късмет!  bouquet

Времето при нас е много хубаво и по цял ден сме навън.

# 629
  • в полите на.... Балкана

Общи условия

Активация на акаунт