Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-34)

• 30 544
  • 706
  •   1
Отговори
# 630
Честит празник мамита !!! Бъдете живи и здрави и по-малко да ви ядосват мъжете Simple Smile newsm51

# 631
# 632
  • Бургас
Честит празник, момичета! Весело изкарване и много любов!  Hug  bouquet

# 633
честит празник милички да сте живи и здрави много любов и щастлив семеен живот!

# 634
  • Враца
Бъди красива като пролетта!
Бъди нежна като вечерта!
Бъди горда от това,
че носиш името ЖЕНА!

Честит празник мили момичета

# 635
# 636
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ,скъпи дами,бъдете усмихнати,щастливи и обичани от всички  bouquet

# 637
Бъдете много обичани и глезени от любимите хора!

# 638
Честит празник мили мами
Пожелавам ви да сте много щастливи, усмихнати и обичани от своите любими същества   bouquet
[

Алегория изобщо не съм видяла че си писала за срещата вчера. ooooh! Но то и без това нямаше да мог ада дойда. Ние правихме две погачи- събота и неделя тъ йкато няма как да съберем всички хора. Изкарахме си много добре
Весело изкарване на всички  Hug

# 639
Честит Празник на всички мами   bouquet

veni_sasi ГЛедам снимката на децата ти е от кафето на Томов сервиз.Да не живеете някъде там?

# 640
  • Някъде там
Честит празник момичета!!! Много усмихнати моменти, много любов и уважение от всички  Hug

# 641
  • Враца
buba_85 Ами да живея от другата страна на кафети в трите напречни блока,аз съм средния.А 2006 година работех при Томови Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 13:43 от veni_sasi

# 642
Значи станахме доста в кварталите Медковец и Младост,а не можем да се съберем да се видим  Joy

# 643
  • Враца
buba_85 Живот и здраве да се роди тази малка госпожица тук до 10-на дни на пролет с количките и ще се видим Hug Hug Hug

# 644
Ще се радвам Simple Smile Аз някога по центъра ходех,но ДИмана беше малка,сега си имаме режим на спане и на центъра рядко ходя,а и честно казано ме мързи вече да ходя до там на разходка.Вече ще сме предимно квартални птички,Медковец и Младост ще са ни район за разходки и игри.

Общи условия

Активация на акаунт