Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-34)

• 30 543
  • 706
  •   1
Отговори
# 645
Хай,как сте след вчерашния празник,какво ви подариха половинките ви,а пък и не само те ,изобщо какви подаръци получихте,кажете не се скатавайте?А всъщност какво стана със срещичката,ще  я има ли или не?  bouquet

# 646
  • Бургас
Неделя-14.03, в"Нашенци", в 13.30ч, който иска- с деца! Hug

# 647
Хм аз съм "ЗА", Арвен ще успееш ли? Че и през деня? Кво по-хубаво  Hug

# 648
Приятно изкарване на събирането Simple Smile

# 649
  • в полите на.... Балкана
Ей, Муце, колко си делова - кратко и ясно Laughing А така !
Часът и мястото на срещата са обявени - кой желае и има възможност ДА ЗАПОВЯДА  Peace

Няма да е лошо до към петък на обяд да се обявите, за да знаем все пак местата!

# 650
Хм аз съм "ЗА", Арвен ще успееш ли? Че и през деня? Кво по-хубаво  Hug

Аз вероятно ще пропусна събирането. Може би по- нататък. Просто няма как да оставя бебока за толкова дълго, а не ми се иска да ги взимам малчовците с мен  Sad
Приятно изкарване и от мен  Hug

# 651
До петък и аз ще съм сигурна дали ще дойда,защото май ще пропадне прощапулника ни ,който трябва да е в неделя,мойта фръцла така както си тичаше до вчера така сега си я помръзва и гледа да е все седнала или да се е хванала за някъде,ако дойда ще бъда със синковеца Peace

# 652
Хай,как сте след вчерашния празник,какво ви подариха половинките ви,а пък и не само те ,изобщо какви подаръци получихте,кажете не се скатавайте?А всъщност какво стана със срещичката,ще  я има ли или не?  bouquet

Аз получих любимия си парфюм + бяла роза , туй от половинката, от свекър ми - букет  Wink

Арвен и нашата погача беше в неделя Wink

И да кажа че и аз съм в район младост или медковец, не знам точно, нещо не ги различавам кой кой е, ама живея до училище Левски  Wink

# 653
Герганче в Младост се водиш хаха.От светофара на горе е Медковец,на долу е Младост Simple Smile
Като стопли свиркайте да ги изкарваме тез калпазани малки Simple Smile
Аз няма да идвам на срещата,вие ще показвате снимки как сте изкарали Simple Smile
geri_83 Изчисти си малко списъка със съобщения,пълен е Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 22:41 от buba_85

# 654
Ехооо, момичетааа!

Здравейте и честит празник със закъснение! Желая ви да сте много обичани и уважавани жени!  bouquet

Голямо затишие е настанало тук. Thinking

Бубе85, как сте с Димана? Мъжът ти започна ли работа, как се справяте?

Хайде и след срещата да покажете снимчици.

Мая, ти снимки на твоето момче щеше да показваш?! Thinking Или аз съм ги пропуснала, или ти си пропуснала да ни ги покажеш. Simple Smile

# 655
Добро утро мили мамита,
За съжаление и аз ще пропусна срещата  Cry В петък заминаваме всички на София малко на гости и едва ли ще се приберем до 13.30 Sad А много ми се искаше да се запозная с вас   bouquet нооо, ще бъде следващия път, дано да е скоро Simple Smile
Ние вчера сме се разхождали по снега повече от 2 часа и като се прибрахме на Яси толкова й се спеше, че даже не си дочака бибероната да я взема от чантата Simple Smile Бях много щастлива,защото и аз успях да подремна с нея повече от 2 часа Simple Smile Joy
Днес сме в къщи Simple Smile или поне за сега Simple Smile
Лек ден на всички  bouquet

# 656
Добро утро  Hug
не съм чела- само видях, че Муци е писала за срещата- в петък ще пиша дали ще дойда със сигурност. Ние сме добре, Малинка ходи на ясла, аз на лекции, но в петък ще се освободя. Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 657
Ние сме добре,ДИмана й тръгнаха сополки днес,чеша тия кучешки зъби и реве без причина.Та сега капя вит.Ц и дърпаме сополите,пие имуностимулиращ сироп и очаквам утре,други ден да се е оправила.Обикновенно за два дена е готова Simple Smile
Относно работата,нищо за сега,майка ми предложи да иде до Испания за месец,но работата която имаше в предвид е запазена за някакви поляци.Та сега продължаваме да търсим Simple Smile

# 658
Ронка това е снимка от подготовката преди тържеството,че както писах се изложих със снимането и имам само клипчета от самото тържество.  bouquet

# 659
Bube, бързо да й минава на Димана. Hug
А относно работата...лошо. Тази безработица е ужасна, толкова безработни...Дано скоро изпадне нещо.

Мая, голям сладур е синчето ти! И колко е сериозен само.

Общи условия

Активация на акаунт