Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-34)

• 30 531
  • 706
  •   1
Отговори
# 660
Дано се оправят по скоро нещата Simple Smile

# 661
Мами кажете някой лек за настинка. От вчера съм със зверска хрема и умирам от ужас че ще заразя бебчо и Али. Тъй като кърмя и не мога да пия никакви лекарства.
Ще съм благодарна на всякакви съвети  Sad

# 662
Арвен, за храмата физ.р-р, и клеева тинктура. Peace
Клеевата можеш да я пиеш. По 2 капки на килограм....слягаш в нещо, но да не е топло.
Кашляш ли? Ако имаш кашлица-лук издълбан и вътре мед. захлупваш и изчакваш известно време, пуска сок и пиеш. Същото може и с черна ряпа. И сироп Стодал може.
Иначе, ако ти е много зле, можеш да вземеш от панадола на децата, пиеш за твоите килограми. Peace Колкото и странно да звучи аз веднъж така се оправих. Rolling Eyes

# 663
Рони само хрема имам, но е доста силна. Физиолгичния разтвор не ми помага. Ще пробвам клеева тинктура. Има и Цитросепт вкъщи но се опасявам да не докарам някоя алергия на беб  ooooh!

# 664
За тая безработица не ми се говори, мъжа ми е в неплатен отпуск от декември, добре че се уреди с болнични за тоя период, не че е кой знае какво ама поне не са 0лв. на месец  Naughty Днес му е първи работен ден в нова фирма, обаче чувам отзиви че работодателя не е от най-коректните с плащанията, иначе е обещал 600лв което никак не е лошо, като се вземе предвид че живеем със свекърите и не плащаме сметки  Rolling Eyes Да стискате палци всичко да тръгне че така се е закучил и той с тия неговите работи, все не може да попадне на свестен работодател  Praynig

Арвен не мога да ти помогна за Цитросепта, но ти пожелавам бързичко да се оправиш   bouquet

# 665
   Здравейте момичета,
влизам само да пиша да ни бройте и нас с Метко за сбирката в неделя.
   Иначе, да кажа, че сме добре, ще излъжа. Детето пак е болно, работа колкото щеш.. ама хайде ще разправям на сбирката.
   Лека Вечер на всички!

# 666
Аз съм все още под въпрос,защото с Юлето сме болни,а не знам ще ми я гледа ли някой.

# 667
 Момичета,много ми се искаше да разпусна с вас на кафенце,ама тц-не става.В неделя със сама с двете деца. SadИ като гледам всички ще сте без чавета...Да си изкарате забавно,ей Party

# 668
Бройте и мен  Peace Изчезвам да вкарам в ред къщата  Simple Smile

# 669
  • в полите на.... Балкана
Лорич, кой ти каза че е без чавета? Аз ще заведа Тими, но ти си знаеш, както си решиш, щом си сама......... newsm78

Но се оказа че Нашенци не работи в неделя Sad Сега умуваме за друг вариант........ Thinking Ако имате предложения - давайте.........

# 670
  • Бургас
Котитаа:)))), слушайте сеге кво ша ви каже баба ви:)))), начи сутринта като ходихме, тя Янчиковата ви е казала, че Нашенците не бацат, та е сега ми звъни и вика- запазих маси, за 13.30 в" Наполи", неделя...И тъй! Последно, там! Кой преварил, той заварил!:)))))Носете камерки да заснемаме!

# 671
 Peace само за консултация- туй беше при Кауфланд нали ?

# 672
И аз моля за малко инфо къде е, че хич ме няма из Врацата  Mr. Green

# 673
  • в полите на.... Балкана
Айде, пак ще обявя /малко се поизложихме/  Blush за последно

Значи в 13.30ч. в МЕХАНА НАПОЛИ - то е с/у пицария Наполи, точно така Бубе* - в посока Кауфланд по Петропавловска ............Всъщност незнам как точно да го обясня, хич не ме бива......... Embarassed Там е сравнително евтинко, за разлика например отсреща в пицарията дето пиците например са скъпички, а не са хубави Confused Ще запазят и една маса за деца, за всеки случай..........

alegoria, ако идваш можем да се разберем да се чакаме някъде и да ходим заедно, ако дотогава не си разбрала къде е. Всъщност това важи за всички-който не знае може да си чукнем среща преди това.....

Петя, оправяйте се бързо с малката бандитка  Hug

Айде до нови срещи........  Laughing

# 674
Лорич, кой ти каза че е без чавета? Аз ще заведа Тими, но ти си знаеш, както си решиш, щом си сама......... newsm78

Янчи,аз набързо изчетох постовете и не знам защо останах с такова впечатление... Rolling Eyes
   Правя си едни криви сметчици ,че ако все пак се намери детегледачка за малката,че пък на каката ще й е скучно бе з компания. Thinking
  Ама щом ще водиш кавалер,си е дуга работа  Hug

А Малката днес се въргаля в една сладкарница,маза масите,плю едни бонбони на пода Embarassed-дали утрая и 10 мин ooooh!Изключено е да я доведа просто Naughty

Общи условия

Активация на акаунт