Тwilight/Здрач- тема 57 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 28 644
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Леле, Красе .. 356 странициии  #Crazy ... Започна интересно, но ще видим края какъв ще излезе ...  hahaha

# 76
  • Варна
Леле, Красе .. 356 странициии  #Crazy ... Започна интересно, но ще видим края какъв ще излезе ...  hahaha
Ани, нищо работа...колко му е 2-3 дена четене. Аз сега чета едни дето е 65 глави до момента, добре че са кратки.
Дълъг фик е над 500 стр  Peace

# 77
Ехееее... какво правите ви бе хора. Машини. Аз още драпам на The List.  Mr. Green

# 78
# 79
Мда и аз си спомням когато казаха за Хийт, чак не ми се вярва, че е било преди 2 години, беше едно мъгливо и мрачно и валежно...
Мисля днес да гледам I'm not there, един от малкото филми, които не съм му гледала, сигурна съм, че ще е хубав!

Аз ще изчакам още един ден за нова глава на CWAIA, че днес имаше тийзър и след това започвам Emancipation Proclamation.
Не се плашете от големите фикове, с времето все по-бързо и по-бързо се четат Peace

Тюх, Конан не е нито Келан, нито свръхестествения Сам Crossing Arms няма справедливост, нямаааа Naughty

# 80
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН

10 ФИЛМА СЪС ЗВЕЗДИТЕ ОТ ЗДРАЧ, КОИТО ДА ОЧАКВАМЕ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА

НОВИНИ ОКОЛО СРЕДНОЩНО СЛЪНЦЕ

Май Стефани ще го довършва.... инфото

НОВОЛУНИЕ:

Ха, сега вижте как ще изглежда скандинавския сет на Новолуние и стискайте палци в БГ-варианта да има поне интервю с режисьора

съдържанието

ОТБОР РОБЪРТ/ЕДУАРД

Продължаваме да лекуваме вашата Робстиненция с нов still от Remember Me

О, модата е изгубила толкова много...

още posh-Rob
Добре, че е мъж, защото щеше да е доста грозна жена Wink

още Gender-bender manips

Заговори се и за нов проект около Робърт - прочетете повече

ОТБОР КРИСТЕН/БЕЛА

ЕХАА!!! ЕТО ТОВА ВЕЧЕ Е ИНТЕРЕСНО! NEW Exclusive Welcome to the Rileys Clip
Кристен за Seventheen,, Columbia

Kristen Stewart в Cutlass – 2007!

още

ОТБОР ВАМПИРОЛАК:

Eдин вампир, един върколак…няколко чифта дънки

защо е това странно обединение - разберете от тук

ОТБОР ВАМПИР

Лоши новини, скъпи почитателки на HOT ME4O и за Деси/she-wolf/ - Келън няма да Конън - повече
Един вампир, едно добро сърце -

I’m singing in the rain...

ОТБОР ЛОШ ВАМПИР

Както вчера ви информирахме, вампир от клана Волтури се разхожда из Берлин. Сега е бил забелязан на Берлинската модна седмица, където с разочарование е установил, че няма нищо за ядене

кой е по-страшен?

Палав лош вампир или малко от личните снимки на Нуут

още

ОТБОР ВЪЛК

Не ми се хвалете, че сте фенове,ако стаята ви не прилича поне по три неща с тази Wink

НОВИ OUTTAKES ОТ ФОТОСЕСИЯТА ЗА GQ!!! WOW!!!

част 1
част 2

БуБу и кака на кино: Не няма сладко за теб - не трябва да прекаляваш със захарта!

маугли-то

Сега ли ще се трансформират? /*доволно потрива ръце*/

ОТБОР ЧОВЕК:

ПОРЕДНАТА НОМИНАЦИЯ ЗА АННА

КРАСОТА И СТИЛ С АШЛИ ГРИЙН:

Днес съветът е: Ако видите нещо от тази серия, бягайте надалеч!!! 
 Подробностите

# 81
Леле, Красе .. 356 странициии  #Crazy ... Започна интересно, но ще видим края какъв ще излезе ...  hahaha
Ани, нищо работа...колко му е 2-3 дена четене. Аз сега чета едни дето е 65 глави до момента, добре че са кратки.
Дълъг фик е над 500 стр  Peace

Прочетох само около 30 страници. Хах, Стигнах до лимоните, кивитата, грейпфрутите и т.н. Ама няма да е тия дни, че ме чакат изпити.  Rolling Eyes

# 82
  • Варна

Аз ще изчакам още един ден за нова глава на CWAIA, че днес имаше тийзър и след това започвам Emancipation Proclamation.
Не се плашете от големите фикове, с времето все по-бързо и по-бързо се четат Peace

Hell, yeah!!!! Аз съм на 14 глава и е много добро четиво. Благодарна съм RAoR насоките и преложенията. Този е от нивото на Инкела  Wink Стига да преглътнете леко ситуацията, в която е Бела. Малко се странно докато свикнеш

# 83
Здравейтее (Oooo Себастиан  Mr. Green)  Hug Hug
Първо да честитя със закъснение на всички които са имали повод   bouquet Hug  bouquet Hug
Сури честито и за петицата   bouquet надявам се и останалите които са имали изпити да са ги взели успешно  Hug
Мише и аз се присъединявам към пожеланията ти за блога Simple Smile дано още дълго време ни радват с новини и снимки Hug
Цвети мноого любима, какъв поглед само и хвърля на Емили-тУ /дето малко ме издразни с последните си коментари ала имахме- страхотна-химия -с Роб! , той затова от време на време му идеше да се самоубие на снимачната площадка/.
Офф  ooooh! тази Емили и аз не мога да я гледам  Confused с болен Робстенски (их че дума  Mr. Green) мозък като моя най- вероятно докато гледам RM и ще си представям че това е Кристен  Laughing
А иначе за довечера и аз сигурно ще съм на линия, само чее от колко часа беше   newsm78 че да знам в колко да се прибера  Mr. Green
И тъй като днес е петък а аз не съм се разписвала със снимки от отдавна  Mr. Green

# 84
Момичета, сега видях,че концерта/telethon Hope for Haiti ще го дават/повтарят утре вечерта по Канал 1.Това е всички, които няма да успеят да гледат в реално време тази вечер. А и е добър начин да помогнем...BTW за БГ номерът /за помощ, а не да си говорите с Робърт  Wink / е 1021 и ще е активна от утре.

# 85
Жалко за Келън наистина Confused А концерта последно в колко часа е на живо?  Rolling Eyes

# 86
  • София
Супер, ще се гледа утре вечер Simple Smile
Веси Hug

Както се разбра (от туитър), частта от Лондон е била записана днес, така че ще е наживо от Щатите, но не и от Европа. Тоест, няма да си говорим с Роб. Та, май няма да има агитка довечера... за какво ми е да седя цяла нощ, за да гледам запис? Ще гледам утре.

# 87
Да, Мон, подведоха ни и ни попариха след това - нито водещ Роб, нито Роб на телефон, а Роб на запис   Crossing Arms   Поне знаем, че днес е бил в Лондон.

И аз съм от фенките на Хий,  които трудно го прежалиха, ако са всъщност. Тъжно.  Гледайте последния му филм.

Цвети, много ти е готин подписът  Wink

# 88
# 89
Много е готин,няма що
От друга страна... не бих искала да съм на негово място... кой знае и аз как бих се докарала

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 22:57 от staro-novo

Общи условия

Активация на акаунт