Тwilight/Здрач- тема 57 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 28 632
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Ох,уплаших се като ти видях поста Мирка.Помислих,че Роб няма да участва на концерта.  #Crazy Келън ще го преживея.

# 62
Ани, много се точи ъпдейта на Мис Суон. Скоро имаше глава, 2 месеца чакахме. Поне мръднаха в добра посока нещата, скоро ще свърши сигурно. Фикът беше направо спиращ дъха, после девойката оттърва нещата и оплеска пейзажа. В последната глава сякаш се върнаха малко нещата.
Много ме е яд като не успеят да го държат на ниво през цялото време. Сигурно е трудно, но когато успеят е прекрасно.
Скоро ще има нов списък  Whistling

Абе накрая много разтегли тия локуми, трябваше да си се придържа към първоначалната идея, ама после решила, че иска да ни държив повече напрежение ..  Joy
Предполагам, че на авторката не й е лесно, на една глава беше пуснала, че е много заета и не й остава време да пише.

На мен ми дойде много слаб. Язък за хубавата идея. И началото беше добре... Ама като започна Едуард да крещи(?!?) и да рита столове и стана супер детинско. И диалозите са слаби. Зарязах го по средата.
Мерси за Офисът Peace

Честито на празнуващите  bouquet

# 63
  • в сърцето на един мъж...
Цвети, от допълнителните филми, които изгледах - и аз я харесвам Кристен Peace

# 64
Здравейтеее Hug
Стефи днес е на изпит, да й стискаме палци Grinning

Мирка, като гледам линка kellan-will-not-be-conan ии направоо си е кофти новина  Sad Явно и Келан, ще е от типа, ако той не дойде - ние ще идем Mr. Green
И Роб няма да е водещ Tired пфууу, дано поне го дават през 2 минути на телефона Flutter Praynig Praynig Praynig
Хайде сега, казвайте кой ще му звъни Whistling
ToR са пуснали HQ версия на снимка от RM (Мирка, беше ти любима, нали Hug)

п.п. Днес стават 2 години откакто си отиде Хийт Леджър R.I.P.

# 65
  • Варна
Katka, на мен ми е любима главата преди катастрофата на Бела с мотора, от там вече ме изгуби. За Мис Суон, говоря.
Сега почнах един, като прочета още малко ще видя дали да ви го пусна. Толкова е ООС, че още не мога да му влезна в час. Хит е в момента сред англоезичните  Mr. Green
Който няма какво да четe, може да метне Capre Noctem, Fiat Lux  Peace

# 66
Здравейте  Hug Hug Hug

Сурир, стискаме палци   bouquet

Цвети, още помня как чух новината. Много жалко.

Сега искам да поздравя Бони, Рали, Ани и не на последно място чудото в twilight пространството Анди. Тези хора, работейки неуморно през последните няколко месеца, направиха и написаха много красиви неща. Дотолкова, че вече един блог не им стига. Затова стартираха и сайт на TWIFUN-BG. Пожелавам ви в геометрична прогресия да растете и да се увеличават още повече последователите ви.

# 67
Ох,уплаших се като ти видях поста Мирка.Помислих,че Роб няма да участва на концерта.  #Crazy Келън ще го преживея.

Joy  Joy  Joy

Язък ни за подготовката... Деси щеше да се оглежда за бележки на колата си... някои вече се свързаха с limo service за летище София...

# 68
Здравейте  Hug Извинявам се, че днес нямаше кафенце, ще се реванширам  Wink
Благодаря за стискането на плаци, ще видим по-късно днес дали е имело ефект Simple Smile
Ех, Келан, защо така нарани сърцата ни Sad Тъкмо мислех, да си взимам отпуска и да кисна само на снимачната площадка  Whistling

Цвети,  Cry

# 69
Жалко за Келън, но мисля че и Jason Momoa Ще е страШен Конан  Wink. А и на него Ще има да му се радват ако дойде в БГ....

# 70
Цвети мноого любима, какъв поглед само и хвърля на Емили-тУ /дето малко ме издразни с последните си коментари ала имахме- страхотна-химия -с Роб! , той затова от време на време му идеше да се самоубие на снимачната площадка/.Благодаря за снимката...право в Лик енд Сейф и на десктопа Simple Smile! Simple Smile

Готови ли сте за довечера, аз днес нарочно спах, купила съм си кола/кока де  Joy/, пуканки, казала съм на Васко, че едновременно ще съм в нета и отдолу ще си пусна PIP с телевизора, само да ми настрои звука Simple Smile Готова съм, нищо , че няма да е водещ /ох не се сбъдна тази ни мечта..язък!/, пак ще оплакнем Изаурски очи, зажаднели,  с Роб на живо! Simple Smile

RIP Хийт Sad

Сури чакаме новини за изпита Simple Smile  Hug

За Келън ми  е тъпо, не много. Виж ако беше Роб да идва и да снима тук и да се окаже, че няма да стане, щях да се погреба жива под някоя преспа  Naughty

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 16:02 от Bel Ami

# 71
  • Срещу планината:)
Подготовката за довечера е направена,аз съм си купила една кофа чипс,и мисля да си легна по рано за да мога да се събудя  tv

По анкетата гласувах с последната опция,жалко че няма да идва  Tired

10 неща които мразя в теб първият филм в който го гледах.
А в Като Рицарите ей голям чаровник.
Дано да почива в мир  Flowers Rose

# 72
Имам 5 на изпита, благодаря за стискането на палци

# 73
Здравейте, значи подготовката  за довечера върви, а?
Аз едва ли ще устискам до толкова късно, ако легна хич няма да мога и да се дигна по нощите, напоследък съм ходещо вампирче, за жалост не от прекрасните Кълънови.
Амммм, като анонсират довечершното събитие продължават хич да не споменават за Роб newsm78  Confused
Жалко, че Келън няма да е Конън, аз може би щях да отида да видя как се снима филма, не съм присъствала на нещо такова и ми е интересно, сега на Деси може би ще и е маааалко по-тихо под прозорците без тълпи от фенове на Здрача Grinning

TWIFUN, поздравления за сайта!

Сури, честита ти 5-ца, следващия път да се похвалиш пак. Wink

# 74
Казвайте бързо в колко часа е срещата довечера!?! Аз изпратих домочадието при баба и дядо! Без мъж и дете съм тази вечер!
Изцяло на разположение на Роб...кхъ кхъ...!  smile3521 newsm47

Много ми е любим Хийт в "10 неща които мразя в теб", а в "Като рицарите" ееее страхотен!  Confused Flowers Rose

Мен пък много ме е яд за Келън! Аз си държа на тийм "Кой каквото хване - за него си е"   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт