Тwilight/Здрач- тема 57 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 28 618
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН

ПОДГОТОВКА ЗА ЗАТЪМЕНЕНИЕ

Дейвид ни информира за нещата около трейлъра.

Леа Гибсън е избрана за ролята на Нети, една от трите вампирки, с които Джаспър се среща преди да бъде превърнат във вампир....още за Леа и нейната роля ТУК

НОВОЛУНИЕ

RAZZIE-ТАТА /Златна малинка/ са набелязали НОВОЛУНИЕ и май ще отнесе много от тях..... цялата статия

ЗДРАЧ.....да си припомним

На 16.03.2010 излиза първата част най-новата версия на „Здрач“. Тя е продукт на съвместна работа между Стефани Майър и корейският художник Young Kim. Книгата представлява разказ в картинки и както стандартно се процедира, ще съдържа половината от историята (заради дължината на текста), втората част ще излезе скоро. Тиражът ще бъде 350хил. копия.
всичко за тази прекрасна книга

ОТБОР РОБЪРТ/ЕДУАРД

За дамите в Робстиненция:

детайлите

няколко “лека” за вашата Робстиненция:
едно две и три: с предупреждение: Too H~O~T to handle…

Детайли около сценария на Bel Ami..ако сте под 16 не отваряйте линк-а ЦЪК

ЧИИ СА ТЕЗИ КРАКА?

разследването

ОТБОР КРИСТЕН/БЕЛА

OUTTAKES от VANITY FAIR 2008

Темата на броя е: Новата холивудска вълна, а главни действащи лица са Кристен, Аманда Сайфелд, Ема Робъртс, Блейк Лайвли.
Проект The Runways

още снимки  Клип от The Runways

Отбор Робстен:

“С какъвто се събереш такъв ставаш” казват мъдрите хора,а в този ред на мисли ви показваме няколко доказателства за съществуването на онази легенда РОБСТЕН

още доказателствен материал

ОТБОР ВАМПИР

Първата седмица на февруари ще е критична за дамите със слаби сърца, както и за почитателките на Емет. Защо, разберете - тук
Само подсказвам малко:

Мама Кълън продължава със секси снимките

още от HOT MAMA

ОТБОР ЛОШ ВАМПИР

И това е лошата Джейн? Не мога да повярвам. Още  Dakota- cute as a button!

Член на клана Волтури е забелязан в Берлин, вчера. Моля, ако пътувате по тази дестинация не му предлагайте да ви ухапе...това не е член на семейство Кълън!

още от Джейми

ОТБОР ВЪЛК
А днес рожденикът е малкия БуБу, който вече е голям и стана на 16!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!

ОТБОР ЧОВЕК:
Кариерата на Анна отива „Up in the Air“
Еха, ти наистина имаш късмет с твоите партньори във филмите.
Определно съм работила с големи хубавци. Целия мъжки каст на Здрач за „радост за окото“, и то в такава степен, че почваш да се съжаляваш.
повече от Анна - тук
  Хайде сега вече да решим, Анна! Джордж или Робърт
Детето - актьор Майкъл Уелч

КРАСОТА И СТИЛ С АШЛИ ГРИЙН:

Днес ще ви разкажа за моите модни мании и ще ви разкрия една тайна /моето откритие на годината/ - ШШШШШТТТ

ЗАБАВА В ЗДРАЧА

Жена, омъжена за дебел, сдържащ емоциите си вампир, се спасява в сагата „Здрач”
Ню Орлеанс – Признавайки годините на незадоволителен брачен живот и забележимото нарастване на теглото на своя съпруг вампир, 43 годишната Сара Пастор сподели пред репортерите на вестник „Thursday”, че често търси утеха, изгубвайки се в нереалните фантазии на сагата „Здрач”.......
Дали това не е и вашата история, открийте тук

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Sourire!!!ЗВЕЗДИ В КОСИТЕ, ИСКРИ В ОЧИТЕ И РОБ В МЕЧТИТЕ!!!
А на малкото вампирче на Nikka здраве и късмет по пътя...

# 46
Ани, много се точи ъпдейта на Мис Суон. Скоро имаше глава, 2 месеца чакахме. Поне мръднаха в добра посока нещата, скоро ще свърши сигурно. Фикът беше направо спиращ дъха, после девойката оттърва нещата и оплеска пейзажа. В последната глава сякаш се върнаха малко нещата.
Много ме е яд като не успеят да го държат на ниво през цялото време. Сигурно е трудно, но когато успеят е прекрасно.
Скоро ще има нов списък  Whistling

Абе накрая много разтегли тия локуми, трябваше да си се придържа към първоначалната идея, ама после решила, че иска да ни държив повече напрежение ..  Joy
Предполагам, че на авторката не й е лесно, на една глава беше пуснала, че е много заета и не й остава време да пише.

# 47
  • София, България
Хайде на анкетата ....  Joy Joy Joy  ... аз гласувах  Laughing

# 48
За анкетата... някакси няма моя отговор. Аз може би ще предприема спонтанно пътуване до София и много ще мрънкам на брат ми да ме заведе да го видя, където снимат (ако се знае къде, разбира се). Но нищо повече. А ако имам късмета да си поискам автограф и ми даде  Blush много ще се радвам и брат ми повече няма да ме покани на гости  Mr. Green

# 49
  • Враца
не видях да сте писали, а знам, че има фенове:
почти сигурните дати за премиерите  за България на
Remember Me - 19.03.2010 филмът ще е PG 13
The Runaways - 16.04.2010
възможно е датите да търпят промяна, да се надяваме, че няма.
Информацията е от Тандем Видео, които ще ги разпространяват за България

# 50
  • Бургас
 Tada  Sourire, честит рожден! Nikka, честито имениче! Здрави, щастливи и усмихнати!   ura  

Татко Питър ще ме извини, но добрият режисьор с добър оператор и прекрасни актьори трябва да може да сътвори нещо нежно, деликатно и мноооого еротично! Това е част от историята на Бела и Едуард и не чоже(м) без тази ВАЖНА част! А 12-13 годишните, първо не са чак толкова невинни и второ по-добре да видят нещата по този начин, от колкото в хард вариантите, с които така или иначе сигурно имат досег от други източници.  

# 51
Стефи бъди жива и здрава и много щастлива! Успех във всичко!

Ника честито и на теб   bouquet

# 52
Благодаря много на всички за пожеланията  Hug

# 53
 Стефи, честит празник и пожелания за щастие и любов

Никка, да ти е живо и здраво момченцето    

По анкетата много бих искала да гласувам с 2 позиция, но някак си не си се представям   Rolling Eyes, и цъкнах последната.

Чувствам се защитнически настроена към БуБи, не давам да го разголват на фотосесии и се радвам, че става на сладките  16  години.   Joy

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 00:02 от lili0909

# 54
Nikka, честит ти именник!  Да ти е много здрав и послушен!   ura
Сури, честит Рожден ден! Пожелавам да ти се сбъдне Роб   Gift

Ако сложат обявление за филм под чистачките на колата, обещавам да ви уведомя своевременно  Grinning .

Признайте сега коя ще се хвърля по капака на колата на Келън, докато си тръгне от БГ /или докато не я прегази  Mr. Green/ , брех...            Joy

# 55
Здравейте пакккк,
гласувах с последната опция, мдам, не, че няма да е готино, ама...

Добре де, бъдете честни, досега кой режисьор/сценарист по сагата са се справили така, както ни се иска? Малко реторичен ми е този въпрос. Та по-хубаво хич да не пипат сцената,че тя Кристен от една целувка в Новолуние...какви стонове произведе, пък...не ми се мисли в БД.
А и с образователна цел има филмчета по Дискавъри  Mr. Green

И сега за всички Робини - вече е петък, нали се готвехте за нещо в петък?

# 56
Люси, само на теб не честитих - Честит ти Буби рожденник  bouquet

За анкетата гласувах с последна опция, въпреки, че моят отговор е - може би ще ида да надзърна и евентуално да се вредя за автограф, но не ми е цел Whistling Виж, ако беше Джаксън (няма да кажа Роб, защото ми е нереално ooooh! при него ние ще отидем, не той при нас)та, ако беше Джаксън щеше да е друго нещо Mr. Green

Лелее на Рънауейс много късно е датата за България....мисля, че първо ще дърпам торент и след това на кино, все пак съм й фенка на Кристен (единствената?!)

Малко Роб красоти посред нощ....

# 57
Цвети, току извадиш някоя снимка на Роб, която или не съм виждала, или не съм й обърнала подобаващо внимание  Grinning   Мерси за нощните Роб прекрасности.  Изаурата в мен се оттегля, че и тя душа носи и има нужда от сън  Wink

# 58
Добро утро! smile3558

Най-накрая е петъккккк!!!!   Hands Clap

Гласувах с опцията за капака на колата! Ми така де....един път е дошъл човека, нека му се насладим подобаващо! 
Ще си повися на снимачната площадка, ще си го снимам и кротко ще си чакам автограф!  Mr. Green

ПП. Някой знае ли как се вади виза за САЩ? Ама сериозно питам!  Wink

# 59
Добро утро!   food010
Какъв студ е,бррр.  cold Но в душата е топло,петък е охохо!  newsm44  #Silly Навсякъде съобщават за концерта по медиите,веднъж не споменаха Роб.За нас е черешката на тортата,дано на концерта има подобаващо дълго присъствие.  Praynig
Суриии,къде ти е кафетооо?Как изкара празника?

Общи условия

Активация на акаунт