Тwilight/Здрач- тема 57 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 28 650
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Аз малко се плаша от Затъмнението на Слейд по коментираните причини. Да добавя там повече Едуард и дано да  остави любимите ни сцени. Определено Едуард е завинаги с лицето на Роб. Но все пак се надявам Роб да го запомним не само като Едуард.

Любопитството ми към Бел Ами е доста голямо, защото ще покаже нов Роб.  РМ материали ги пропускам, искам да се почувствам по- неподготвена за филма. То вече е невъзможно, при положение, че следях всичко от сета, но все пак ще си спестя излизащите сега клипчета.

# 646
  • Срещу планината:)

А  аз тепърва ще бягам от клипчета на Затъмнение като дявол от тамян  hahaha

За RM също съм си наложила ембарго  Rolling Eyes

# 647
Момичета сигурно вече сте виждали "The 100 yers - Old Virgin" - Новият филм с Едуард Калън   Joy Joy Joy

# 648
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН

- "Remember Me"

**нов трейлър/TV spot и производните му- кадри и гифове- 4-5 тук и 2 на Мирка  Heart Eyes тук и тук

**интервю с Роб за работата му с Емили тук и интервю с Емили за Роб тук

**Цуни-муни снимките с Роб и Емили от вчера в UHQ тук и един Роб тук

** да си припомним при какви условия беше сниман филма

**уолпейър, билборд в Ню Йорк, картонени фигури в Бразилия

-Valentine's Day
   Видео от премиерата на Valentine's Day , интервю с Тейлър (за Р.Д между другото) и нов кадър с Тейлър на квадрат

- Bravo (Б-я) ще пуснат специален брой с плакати, с част от приходите за бедствието в Хаити- и познайте за какво ще има плакат...

-Ново видео с Тейлър и LG телефоните

- на Келън  му отива  с грим .... и нещо май се доказва

- Ана Кендрик и Брайс Далас ще се снимат заедно в нов филм на Съмит

-Ашли е много хубава в списание Savvy-скановете тук

-Цветето се грижи за вашата Кристен/Робстен мания, със снимки тук и корица на списание тук

- Нови картички от „Новолуние“ с Бела тук

Хайде на куклите (или нови реквизити за детски градини „Върколачета“ и „Вампирче“- специална серия Джейк и нов Джаксън и компания от „The Last Airbender”

- Малко необичайна комбинация, но... Джаксън и Кристен заедно-стари снимки

Валентински с Роб  и видео от Бу-Бу

И на татко Кълън не му е лесно с лудите фенове които висят пред дома му

Funny Twilight

-поредната пародия на ”Lost” с участието на Едуард Кълън тук

- смешен гиф зад кулисите на Здрач тук

# 649
  • Варна
Красе, един въпрос: Emancipation Proclamation къде го има целия???  Rolling Eyes

P.s. Изчетох Офиса. .. остана ауттейковете, фика не е зле. Даже никак. Много хубаво е прихванала пот Стефани описването на любовта. И про двете сюжета не е нищо особено,о баче на това, коато се набляга, компенсира за всичко останало. Simple Smile
Ани, има го fanfiction.net. Досега са 67 глави. Emancipation Proclamation
Офисът е с банално съдържание, прекалено много лимони, но историята е написана кадърно, грамотно и правдиво. Няма някакви недомислици.
ffadicted,благодаря ти
Аз започнах това Bella Kidnapper  Голяма веселба, така се смях днес....Много е забавно, много деца, смешки...

# 650
Красе, един въпрос: Emancipation Proclamation къде го има целия???  Rolling Eyes

P.s. Изчетох Офиса. .. остана ауттейковете, фика не е зле. Даже никак. Много хубаво е прихванала пот Стефани описването на любовта. И про двете сюжета не е нищо особено,о баче на това, коато се набляга, компенсира за всичко останало. Simple Smile

Не съм Красето, но мога да отговоря. Снощи стигнах до последната публикувана глава, а сутринта я нямаше! Щях да получа инфаркт! Авторката го е преместила тук:
http://kharizzmatik-ep.blogspot.com/2010/02/chapter-67-thieves.h … =61232d622849ba15
Това наистина най-добре написания фик, който съм чела до този момент.
The training  също е преместен.
Красе, имам запомнени няколко фика с повече ревюта, но нямам представа колко са добри Rolling Eyes
Едва ли ще са близо до ЕР

http://www.fanfiction.net/s/4819806/1/The_Red_Line
http://www.fanfiction.net/s/4413802/1/Stop_Drop_and_Roll
http://www.fanfiction.net/s/4639011/1/Bonne_Foi
http://www.fanfiction.net/s/5383757/1/The_Naked_Guy_Upstairs
http://www.fanfiction.net/s/4769414/1/Creature_of_Habit
писали сме едновременно

# 651

Точно щях да пиша на Красето, че ми показва една глава само .  Simple Smile Мерси.  bouquet

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 20:16 от thgiliwTwilight

# 652
     Силно съм на вълната на РМ, зарових се в моите снимки и ето две от любимите ми. Клипчетата от бюлетина ми припомниха как беше около сета лятото. Беше лудо време наистина, как са работели, те си знаят. Признавам си, че с настървение всеки ден чаках и чаках за нови неща. Обаче после всичко премина всякакви граници и се настроих защитнически към Роб. Вчерашните снимки на Роб на пазар за гащи и чорапи отново ме натъжиха. Дори РМ да се окаже и несполучлив в кариерата му, пак няма да го оставят на мира.

Емили няма да я харесам и това си е.

Тай на премиерата на "Валентинс дей" изглежда като да си знае цената.  Laughing Готин е, а и утре е голям ден за него.

# 653
Чудесни бюлетини сте спретнали  bouquet Кога ще излезе специалното Браво с плаката на "Затъмнение"?  Rolling Eyes Искам такъв с размер на вратата Laughing Нямам търпение вече да гледам "Денят на влюбените", сякаш се мина много време в очакване, но този уикенд ще ходя ураааа Grinning
Гледам много от вас са подхванали някой и друг фик на английски. Аз бях зачела Topic of Virgo, но насредата го позарязах, нещо нямам нерви толкова дълги фикове да чета на английски. Четох от Офиса, но нещо не ми допадна. Сега си търся нещо кратко newsm78

# 654
  • Варна

Точно щях да пиша на Красето, че ми показва една глава само .  Simple Smile Мерси.  bouquet

Даже не съм разбрала, че е свален.
Аз го имам на word файл. Момичета, сваляйте си, защото тия мадами са подивели. Постоянно изчезват фиковете. Има една програмка fanfiction downloader
http://www.softpedia.com/get/Internet/Download-Managers/Fanficti … -Downloader.shtml
Сваля всичко за секунди. Аз се презапасявам вече... Пък и като спре нет-а пак има четене  Mr. Green
Следващият ще е Master of the Universe, луднали са по него.
Катка, мерси... Чела съм Drop..., Bon Foi, Creature, другите съм ги чувала   bouquet

# 655
  • Бургас
Момичета,не знам за вас, но на мен Мопасан в ``Бел Ами`` ми е малко сухи и дистанциран, та поради тази причина очаквам филма със смесени чувства. С нетърпение и любопитство заради прекрасните актьори, но и с малко страх.  Покрай непрестанните писания за горещи секс сцени (книгата не е чак толкова лимонена) сериозно взе да ми се свиди момчето-ще ни го нацелуват и надокосват и какво ли още не ,  newsm09    направо го чувсвам осквернен! Към края на романа Жорж Дюроа направо си е жалък и арогантен, надявам се Робърт да го изиграе добре-шанс да излезе от амплоато на Едуард, но съм сигурна че няма да мога да намразя героя му така или иначе.

# 656
Честит Рожден Ден на Тай!!!  Честито и на отбора на този Мечо!   Hug         Специално да почерпите, ей.  

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 08:48 от lili0909

# 657
Оооо на кака момчето вече е легално!  smile3508

Аз да ви се похваля съм много горда от себе си! Не съм гледала/чела/търсила нищо ама нищичко за РМ!
Много се радвам че се опазих!  Mr. Green

Снощи гледах реклама на Valentine's day, че вече е по кината. Нямам търпение да го гледам!

# 658
Момичета, а кога излиза Бел Ами?

# 659
Здрасти на всички,
Честит Рожден Ден на Тай.
Отбор Тай, сега като е легален да не се изпотрепете за него, ей Laughing Laughing Laughing
И аз като Лили чакам почерпка.
Момичета,не знам за вас, но на мен Мопасан в ``Бел Ами`` ми е малко сухи и дистанциран, та поради тази причина очаквам филма със смесени чувства. С нетърпение и любопитство заради прекрасните актьори, но и с малко страх.  Покрай непрестанните писания за горещи секс сцени (книгата не е чак толкова лимонена) сериозно взе да ми се свиди момчето-ще ни го нацелуват и надокосват и какво ли още не ,  newsm09    направо го чувсвам осквернен! Към края на романа Жорж Дюроа направо си е жалък и арогантен, надявам се Робърт да го изиграе добре-шанс да излезе от амплоато на Едуард, но съм сигурна че няма да мога да намразя героя му така или иначе.
[/size]
ladi Koup, аз преди години се опитах да подхвана БА, но и на мен ми беше тогаво суховата, изкарах първите 10-15 стр. и я захвърлих, но лятото водена от любопитство, като прочетох, че ще филмират книгата, пък че и Роб са го цанили за гл. роля, неусетно я изгълтах, даже после си препрочетох части от книгата. Вярно, в самата книга няма лимони, любовните сцени не са описани детайлно, все пак целта на Мопасан не е била такава.
Та за горещите секс сцени във филма-или се изхвърлят или режисъора е с нов прочит на историята.
Както и да е, надявам се Роб да е невероятен, превъзходен Джорж Дюроа, и да му вържат ръцете да не си попипва косата. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт