Тwilight/Здрач- тема 57 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 28 633
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
  • Срещу планината:)
Момичета, а кога излиза Бел Ами?

Ами 2011  Thinking

Честито на Тай и на всички които го чакаха да се легализира  Wink

# 661
 R_Dew, сега се сетих, че видях новия ти подпис, Laughing браво, само как си ги подредила в редичка, не можеш май да избереш кого харесваш повече,  Wink затова да са ти подръчичка и в по-големичко количество, а?  Hug

# 662
R_Dew, сега се сетих, че видях новия ти подпис, Laughing браво, само как си ги подредила в редичка, не можеш май да избереш кого харесваш повече,  Wink затова да са ти подръчичка и в по-големичко количество, а?  Hug

Оф Дани ако знаеш как съм раздвоена  ooooh!

# 663
Привет, момичета!

Я се пребройте прочелите вече Бел Ами. Аз нямам спомен да съм я чела, въпреки, че я учихме в училище ( иначе винаги съм си била добро дете и всичко съм си чела ) Simple Smile
Аз чакам Valentine's day  да де появи в някой торент да го гледам, че с малкия няма да ме огрее кино скоро. Хайде целувки и лек ден

п.п. Никка, аз тъкмо да си намеря съмишленик- съотборник, пък ти...Mr. Green не бил твой мъж

# 664
  • в сърцето на един мъж...
Честито на Тай, да е все така чаровен и неустоим, особено сега, след като се легализира Mr. Green

# 665
Обаче гледай хората какви торти правят свързани със Здрач сагата  Thinking

# 666
АААА
СНИМКИ БЕЛ АМИ - първите Simple Smile

МНОГО ХУБАВ многооооо

# 667
Обаче гледай хората какви торти правят свързани със Здрач сагата  Thinking
Ми запалени фенове Mr. Green

Леле, Бони, човека до кенефа не може да иде спокойно вече - щом и тоалетната хартия са му снимали Joy

# 668
Изобщо не съм видяла пък тоалетна Simple Smile немога да отлепя очи от лицето му Simple Smile

# 669
Боже без мустаци е Praynig  

# 670
Боже без мустаци е Praynig 

Хайде сега още една привърженичка на Дюроа без мустаци,  Wink аз пък си искам мустаците

# 671
 newsm44 леле колко е усмихнат и чаровен

# 672
Дани, никакви мустации  Grinning   Нали има бакембарди  Wink   Много свеж и нахилен Роб. Питам се кои ли сцени снимат. Е, тези снимки ми се явяват като нещо хубаво  днес.

# 673
Е, Бони, сори, ама професионална деформация - всичко виждам Mr. Green

# 674
Ау,получих сърцетуп от новите снимки на БеламиРоб!Страхотно изглежда,възмъжал ми е определено.  Grinning
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАЙ!И аз съм си решила да се изненадам с тематична торта на 33-тия ми рожден ден ноември.

Общи условия

Активация на акаунт