Писмо от една самотна майка до мен

• 17 959
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Мисля, че тя може да присъства за да не се притеснява.

Не е длъжен да й предостави тази възможност и тъй като се съдят за права съответно диалога между тях е доста нарушен.

Сега говорих със Стела. Всичко в събота е минало приемливо, утре предстои бащата да им гостува за 2 часа според графика.
От фондацията ще платят автобусния билет на Стела за Силистра-София-Силистра, но тя се притеснява да пътува без лични пари и ще изчака майчинството й, около 3-03. За съжаление аз този месец вече изпратих малко пари за лекарства на Руменчо и нямам възможност да й помогна.

Когато реши да пътува ще я посрещна от гарата и ще я придружа където е необходимо, Стела не познава града.

# 31
  • София
тогава ще й пусна днес малко в сметката  Peace

# 32
тогава ще й пусна днес малко в сметката  Peace

Много ти благодаря!  Hug

# 33
  • Earth
Може ли и на мен сметката на Стела на лични Praynig
( ако имате нужда от "гид с кола" за София с удоволствие ще помогна )

# 34
Аз се надявам Стела да дойде преди края на следващата седмица защото шефа ми е в отпуска и ще ми е по-лесно да отсъствам от работа. По принцип тя иска да свърши всичко за 1 ден, но ако нещо не успее ще спи у нас.

Ще имам предвид, ако нещо с транспорта се обърка, благодаря!  Hug Имаш ЛС.

# 35
Стела ще пътува във вторник и в 10ч има среща в офиса на фондацията, който се намира срещу Интерпред. Аз ще я взема от гарата и ще я придружа до там. Който има желание да се срещне с нея нека ми пише ЛС, за да се уговорим за място и час.

Получила е парите, благодаря ви!  Hug

# 36
Ще съм кратка, защото малкия е много болен.

Стела дойде и отидохме до фондацията. Оттам ще получава 100лв месечно за период от 1 год. Също така директорката на фондацията е университетски преподавател и ще помогне (с информация) на Стела да започне да дава частни уроци по немски език. Поех ангажимента да проверя каква преквалификация може да изкара стела по "Аз мога" на ПРЧР.

Срещите с БНД минават добре, съдебното решение се очаква на 15 март.

Стела искаше по мейл да благодари на тези, които й изпратиха пари, но аз също ги нямам.

# 37
да повдигна темата и да споделя ,че днес ненадейно получих писмо от Стела . Бяхмного впечатлена и изненадана ,че си е направила труда да ми благодари  лично.
мисля,че тя наистина има нужда от морална подкрепа и приятели до себе си.
ще и' пиша при възможност ,но нека тези от вас ,които са по-наблизо поддържат връзка с нея.
и има ли някакъв напредък по делото и намирането на работа за Стела?

# 38
Аз също си писах със Стела по е-майла,но нямах време много тези дни да пиша в темата защото малко ми е затрупано..Стела ще кара курс за преквалификация към Бюрото по труда.Курса е за счетоводител.

# 39
Последно говорихме в сряда, казах й какви са документите по програмата и тя трябваше да отиде до БТ. Тогава решението от делото още не беше излязло, тази седмица ще се чуем пак. От Фондацията й превеждат по 100лв, но засега възможност за работа още не се е намерила.

Държим връзка, но забравям да пиша тук. Подсещайте ме!  Blush

# 40
благодаря ,момичета !може ли да ми пратите мейла ,че аз имам само адрес ,а по поща е доста мудно общуването!

# 41
Стела утре ще вземе ваучер от БТ и започва обучение по "оперативно счетоводство". Съдебно решение още няма.  Tired

# 42
Моля и аз сметка на Стела, по която да пратя малко парички.  Peace

# 43
Моля и аз сметка на Стела, по която да пратя малко парички.  Peace

Писах ти ЛС, балгодаря!  Hug

morti6a, мейла ми е в домашния компютър и все забравям да го погледна. Моля, ако някой друг го има да ти го препрати.

# 44
ок ,ще чакам някой да ми го пусне

Общи условия

Активация на акаунт