Как премахвате петната от сокчетата и пюретата?

• 8 360
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
  • София / Пловдив
С петната от моркови така и не се справих... сега вече е голяма и не ги обича, дори на сок, та поне тях не ги мисля.
Доволна съм от сапуна на ДМ за петна, но и при него действа правилото за намазване преди пране. Лятото се омаза с череши и баща й решил първо да накисне блузата с прах, та нищо не стана след това.

# 16
С петната от моркови така и не се справих... сега вече е голяма и не ги обича, дори на сок, та поне тях не ги мисля.
Доволна съм от сапуна на ДМ за петна, но и при него действа правилото за намазване преди пране. Лятото се омаза с череши и баща й решил първо да накисне блузата с прах, та нищо не стана след това.

Извинявай за невежеството ама какво е "ДМ"?Марка ли е?

# 17
  • София

Магазин

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg/home.html

Ето това е сайтът му

# 18
Преобличам и се старая да запера дрешката веднага, след това в пералнята с  другите дрешки.

# 19
  • Стара Загора/Бургас
Съвсем наскоро открих един български препарат против петна  - казва се  "Spot"  в розово е с пате на етикета.

Въпреки , че бях предварително изпрала блузката на сина ни (изцапана от обеда в детската градина)   , след като третирах петното се изчисти .

Неприятното е , че миризмата му е леко остра !

# 20
Здравейте?Как се справяте с петната от ябълка, морков и вси4ките боядисващи храни?

моят кошмар беше ябълковият сок, з-то засъхва прозрачен, не се вижда да го третираш предварително и като го извадиш от пералнята- лекето е синьо и фиксирано завинаги.

Иначе- апръскавм с Megglio, престоява час и пера.
Венишът не работи у нас, както и всеки друг прах срещу най-разпространени петна Mr. Green

# 21
Аз съм фен на Бекман.Дори съм махала мазно старо(вече изпрано)петно с него.Наскоро пробвах да махна петно от нещо мазно от дънките на мъжа ми с Тест,след като ги бях изпрала вече веднъж и изчезна.
А розовият препарат Спот не ли на Перилис(български)?Мисля,че ит ой е добър.

# 22
  • София / Пловдив
....

Да, ето този:

Наистина чисти, но миризмата му за мен е смъртоносна, едвам я изтрайвам.

...

Сапуна на Denk mit имах предвид, от магазини ДМ го взимам, да.

# 23
Цитат

Сапуна на Denk mit имах предвид, от магазини ДМ го взимам, да.
Аха благодаря  Hug

# 24
[/quote]

Да, ето този:

Подкрепям с 2 ръце този препарат - няма петно,  с което да не се е справил  Peace

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 20:42 от mimoza@b

# 25
Еми ще ходя да го търся тогава и после ще ви докладвам  Hug

# 26
Здравейте. Аз също до сега ползвах Spot и съм страшно доволна. Някой знае ли къде в София го продават? Аз си го купувах от едно малко магазинче за препарати, но то за жалост е фалирало, а никъде го няма - дори и не са го чували. Моля, помагайте  Praynig

# 27
  • София
Петна от плодове и зеленчуци намазвам с кисело мляко преди първото пране. След като млякото засъхне, пера с останалите дрехи.
А как се справяте с петна от шоколадов сладолед? Голям проблем са ми.

# 28
mimoza@b Ти от София ли си? Ако знаеш къде се продава Spot, моля те кажи ми  Praynig

# 29
vitalitykoki, не, не съм от София. От Ямбол съм, така че не мога да ти кажа къде в София може да намериш Spot. Иначе цената му е около 2 лв.

Общи условия

Активация на акаунт