Уж яде, а пък последния месец беше качила само 170 гр. В момента тежи 8300 кг, което не е хич много.
Ето още една снимка от мен

Да нацелуваш сладурчетата, пу-пу!
Не ми изглежда толкова зле ехографа, голяма част от снимките, които имам аз от бременността си с Пипо, са по-неясни от тази.
.Много чаровни момиченца си имаш!
,ще се разплача,пък дано ме вземат....

и ние сме с алергии и се надявам след 1г да минат и да си хапваме всичко
а за ушичките да кажа, че след като ги пробихме сутрин и вечер с памуче и спирт 75% почиствах ушенцата а иначе през другото време може би 4-5 пъти на ден въртях обичките по посока на часовниковата стрелка(не е болезнена процедурата и Диди плака дори по-малко от ваксинацията последния път) така че ако си решила смело я води на разкрасителна процедура

направих я на топки и сложих в ниска тенджера, защото нямам такава висока малка тава. После намазах с масло и задуших. Стана страхотна, те нашите си бяха купили питка, ама аз ги изненадах
и правя сама пюретата , кашите и всичко , което хапва Тони . Едит: аз също не слагам никаква захар и никаква сол 
аз им обяснявам , че той има строг хранителен режим и не му давам каквото ми падне , те обаче си държаха на тяхното , даже изтъкнаха това , че бил домашен
Как може въобще никой да не мисли преди да говори ?