snesh аз скоро отбих Ники.Не от тези съображения ,дохранвам го откакто беше на 2 месеца.И вече последните ме търсеше само за приспиване ,като залъгалка ,ядеше си същите дози като сега.А от както се показаха 4-те зъба ,суче като трифазна помпа, направо ме пресукваше.От както е отбит не е спрял да се буди ,дори снощи се разпищя насън сигурно е ,че са зъби.Но пък някъде на 5-6 ден откри бибата преди отбиването не искаше да я помирише ,а ние открихме спокойствието.Смуче я и през деня и не мрънка,а до сега постоянно бучеше.Е когато все пак иска да протестира я плюе и веднага изказва мнение.
desi054224 Ники яде на 4.Опитай да увеличиш дозата и така да разредите часовете.
princessa raia успех на мъжа ти.И
много за малката Ния,дано скоро избие това зъбче.*DeSiTo* да ти е жив и здрав таткото още дълги години!
maimunka07 много пораснал и твоя младеж.

Да е жив и здрав още дълги години!

А от кога ще я пускате на ясла? Ние писахме за август-септември за сега. Ако и двете деца ги приемат в "Иглика", може да ги запишем да са в една група
Не се измарят много и не искат да спят, а само тогава е времето ми за почивка и четене.
Иначе слагам кафява захар, но май вече и това не помага и Мелита я отказва
Даже не беше закусил! 
Честит рожден ден на татко ти и от мен!!!Да е жив и здрав, много да глези внуците!
и това ми било майка и баба! 

ама помага (и в тая връзка Дена права си че направо ти изтръпва чинето от този гел
иначе като я пуснем на ламината ако се хване за масата или нещо друго за упора се изправя и ходи иначе пълзи 

приятен ден
и от мен .Аз родих на 15-ти,значи сме били по едно и също време в болницата и няма как да не сме се засичали поне на обяд,когато даваха сведения за бебетата.
Възможно ли е да суче само сутрин и вечер (и нощем