Великобритания-тема 29

• 58 536
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ви за впе4атленията споделени! Ще го измислим, надявам се преди цените да са станали доста вертикални.

За киноманите, отзивите за номинираният БГ филм в 10-ката на  Академията - са пове4е от суперлативни.  Кой знае, пък може да има и БГ Оскар - един ден. Ако има все още билети и както - ако се измъкна от работата навреме, ще се отнеса до Хаммерсмит..

Локо, не може ли да се уреди нещо със семейство, близки, които да гледат джуджето - събота/неделя, така ние правим понякога в неделя със снаха ми... Дано нещо се намери! Аз също гледам "нетмумс", както и интернета на локалното ми кметство - мисля, 4е е под: domestic childcare/childminding..

Ейа, хубав си е новодомският ремонт, пожелавам навременен, светъл и красив финиш!

Мишолина, Номадик; как сте с ти4ането за мартенският маратон? При мен - не върви, масата ще ти4а, аз ще пълзя  hahaha

Hug Късмет и попътен вятър на Виторита и Шу, да 4уем скоро хубави новини!!

От мен: Наздраве и да ви е сладка трапезата тази ве4ер!  

# 31

Здравейте на всички,
"Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" е невероятен, житейско политически, необременяващ но много обективен, страхотни актыори и музика,
заснет е приказно и много, много добре едитиран, показва много от миналото и традицията с която трябва да се гордеем а и много пътища по които сме тръгнали и причините зад това...
не мога да отда на кино в вечерта която го дават, но горещо....ГОРЕЩО го препоръчвам,...погледа през който е пречупен може да накара много очи да намерят истини за себе си....
хубава вечер

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 00:02 от chiburashka

# 32
  • Манчестър
Момичета можете ли да ми кажете какво означава това NO DSS. Срещам го в много обяви за квартири, но не мога да си го преведа.

Нямам време да видя някои дали ти е отговорил , но DSS ( Department of Social Security). Това означава,че не приемат наематели,клеимващи бенефитс.

# 33
ЛОКО,
ако искаш и централен лондон ти е добра дестинация, доведи ми малката, ще я гледам...
това е сериозно, а ако искаш върви и на чашка винце след прожекцията, всяка майка заслужава социален живот и по скоро е важен за нейното самочувствие и интелектуално развитие.....
А вашите мъже готвят ли и какво?

# 34
  • Лондон
Дааа, 1-2 пъти седмично, днес хапнахме с детенце за вечеря прекрасна супа с пиле, дроб и зеленчуци Heart Eyes Аз не кога да готвя въобще, така че всичко ни е вкусно и приятно Embarassed

Локо, без излишни илюзии, и ние не можем да излезем вечер, ако го правим, е по отделно, иначе вариантът с момичетата от детските градини е най-добър наистина, но аз съм гузна, че така или иначе не сме заедно по цял ден, да я оставим и вечер ми се вижда прекалено...Както си казахме, няма перфектна ситуация, има компромиси без край Grinning

Stardust, мерси, стана ми приятно, все пак говоря от позицията на 6 години по-късно Sunglasses надявам се всеки от нас да се чувства така в един момент от престоя си тук Simple Smile

Този популярен БГ филм дали е излязъл на диск, аз съм командировка другата седмица и не мога да се класирам за фестивала?

Лека нощ на всички Simple Smile

# 35
Привет и мерси за новата тема Аве   bouquet

jan08, утре вече трябва да идем за кафе заедно и ще ти разкажа как ми вървят тренировките  Mr. Green  Все пак е петък и ако нямаш много работа, може да се занесем в кафето на 36тия етаж, ако искаш и да седнем поне за 30тина мин, а не да бързаме. Ще се чуем. Днес цял ден си решавах задачи в офиса, имах домашна да предавам и пак в последния момент я написах (добре, че началството не се появи да види, че грам работа не свърших, а само на учене го бях ударила  Blush).

За Мими се надявам, че няма да има проблем с изкарването на топчето  Grinning

eya, не помня честитих ли ви новият дом   bouquet Всичко най-хубаво ви пожелавам  Hug

Цвете, честито за годишнината   bouquet Все така, че и още по-оптимистично да гледаш на живота и все добре да се подрежда всичко около вас  Hug

Шу, късмет и от мен за пътуването и операцията  Praynig

Локо, вкъщи мъжо готви най-често. Взе си жена, която недолюбва кухнята, но го предупредих преди да се подпише и да се бракува, та сега не може да се оплаква  Mr. Green

Лека вечер и доскоро

# 36
Chiburashka много мило, благодаря ти!
Господ здраве да ви дава, много добри предложения, помогнахте ми много ! И е форум и е за взаимопомощ, браво!
Nomadic, ама тя chiburashka пита за готвещите мъже, не знам вашите мъже дали готвят, обаче на моя мъж жена му как  вкусно готви и е много свястно момиче, лично я познавам.  Simple Smile

# 37
И аз да се запиша в новата тема  Peace
chiburashka взела си ми думите от устата, даже, може би доста по-точно си се изразила отколкото щях аз да го направя  Hug
Относно готвещите мъже: моя не готви по собствена инициатива, но какви салати прави..реже, кълца, бърка! Има желание и добре му се получават нещата  Mr. Green
tzvetak доколкото знам не е излезнал на диск, но можеш да си го свалиш от някой торент да го гледаш. Примерно www.nanoset.net

# 38
  • London
Честита ни нова тема значи! Дано не я пишем цяла година.
ШуPraynig Praynig Praynig Имаш стиснати палци от мен. Дано се върнете с добри новини.

Мишолина и другите кинаджии - ей как ми се идва. Трябва да е супер филма. За съжаление моите дзверове са мноооо demanding. То туй приспиване вече 6мес направо не издържам. Ама на никой не бих ги оставила (майка ми живее у нас и помага) като знам какъв зор е ако си сам с двете.

Стардъст - мила, за медала претендирам и аз. За капак имаме и 2 кучета. А положението с работата и моргиджа не ми разправай... Направо си скубя косите всеки ден. Днес пак си мислех дали да не почвам да си търся работа, ама с тези бебета на 6мес. Сърце не ми дава. Майка ми с двете абсурд да се оправи сама.

Ейа - честита ви къща. Дано ви стане истински дом, уютен и изпълнен с радост Heart Eyes

# 39
Привет и от мен в новата тема!

Шу - стискам палци да има хубави новини относно прегледа

# 40
Здравейте, момичета! Две седмици вече търсим квартира  и на този етап не сме се спряли на нищо конкретно. И в Южен Лондон ходихме, но и там не успяхме да намерим нещо, което наистина да ни допадне. Днес  сме се насочили към Dagenham.
LOKO, моя мъж може да готви и то доста добре. Но след като аз съм тук, не смята за нужно да го прави.  Simple Smile
Vitorita, Леко раждане с едно красиво бебче накрая
Шу, дано ни зарадваш с добри новини.
tzvetak, виждам, че дъщеричката ти се казва Аннабел. Това ми е любимото име и мн исках моята да се казва така, но мъжа ми не се съгласи  Sad
Благодаря на мишолина за полезната информация от предната и сегашна тема.
Аз съм навита за маратон, но не знам до тогава каква работа ще започна и дали ще имам възможност.
Лек ден на всички и дано студа от бг да не дойде към УК!

# 41
  • в белята
Мами от Англия,много моля за помощ с едно запитване до сайта на Мама&Папас. PraynigИскам да си купя от там един pram liner за Switch количка,но засъжаление ми трябват адаптори,които с тяхната количка се продават комплект.Искам да попитам дали мога да си закупя такива резервни адаптори,но ми искат адрес в Англия и карта за плащане регистрирана там,само за да ги запитам Praynig Praynig Praynig Praynig PraynigТова което търся е set liner adaptors for Switch Pushchair.Просто искам да попитам дали доставят резервни и на каква цена , а ако доставят аз после ще си поръчам през Импреса.
Предварително благодаря за помоща.  bouquet

# 42
Здравейте  Heart Eyes
И аз да се включа с една питанка:
Вече трета седмица работодателя ми бави заплатата. Вече съм на ръба ви казвам, свършихме кеш-а, резервите храна са към края и понеже сме само някакви си 4 месеца тук нямаме спестявания...
Мисълта ми е какви са ми правата и какво мога да направя в случая за да получа обезщетение или поне да се оплача?
Мисля, че молбата за напускане ще е най-малкото  Twisted Evil

# 43
Много питанки гледам, но за съжаление не мога да помогна изобщо.
Как сте мацки, как е времето при вас.Вчера тук в Добрич беше -18   Crazy Направо се чувствам като в Сибир.
Надявам се всички да сте на топло Hug

# 44
здравейте!искам да попитам с коя форма мога да се присъединя кам синята карта на съпруга ми какво документи трябва да изпратиме и т.н.благодаря

Общи условия

Активация на акаунт