Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава NO DS в обяви за квартири?
Каква е професията на помощник за грижи в контекста на социални домове?
Какви са правата на работник, чиято заплата се забавя от работодателя?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава NO DS в обяви за квартири?
-
Каква е професията на помощник за грижи в контекста на социални домове?
-
Какви са правата на работник, чиято заплата се забавя от работодателя?
-
Как мога да се присъединя към син картата на съпруга си и какви документи трябва да изпратя?
-
Какви са необходимите документи за подаване на заявление за нов паспорт в Консулския отдел?

!3 седмици вия като куче от болки в ушите, но все сестри ме преглеждаха.Пих и антибиотик, резултат нулев.След грозен спор е едно джипи ни даде направление за УНГ.Миналата седмица ходих, той ми изписа капки за нос за да ми отблокира ухото.Днес бях още по-зле.Той повдигна рамене и след малко влезе с един голям хубав мъж.Доктор Цачев от ИСУЛ в БГ.Само дето не му се хвърлих на врата и не го целунах.Човекът ме прегледа под микроскоп, направи ми изследване на слуха и откри вирус, който се опитва да унищожи някакви мембрани на ухото ми.

; даже ще ти кажа, че ти тряба landscape gardener; погледни за реклами в квартала, а най-добре, ако ти харесва някоя съседска градина, питай ги за техния градинар. (
да е жива и здрава, весела и послушна! С пожелания да направите много от прекрасните снимки, с които съм запомнила аватара на Мишолина...наистина страхотни!
, но по същия начин ако има някой изпитан бранд на добра цена...мерси!
Хубав ден беше....как бързо минава времето, кога стана на пет никога няма да разбера.