Великобритания-тема 29

• 58 807
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Честит празник на всички мами! Бъдете здрави! Днес за първи път получих подарък за деня на маѝката, невероятно чувство ....
Aniji - Честит рожден ден на Джоузеф и Кеѝт! Да са ти живи и здрави!
Мимма - има български фризьорски салон на Клапам. Има и едно момче, коѝто работи в Кингстън. Ако те интересува пиши на лс да ти пратя инфо.

# 586
Анджи честит рожден ден на малките сладурковци.Да са живи и здрави, много щастливи и нека живота им поднесе от всичко само най-хубавото.

Честит ден на майката и по британско му.Нека много радост ви носят децата ви и само положителни емоции.

Не знам какъв вирус върлува тук но всичко живо около нас киха, кашля, сополиви се.....И ние да не останем по-назад и ние в кюпа.

Аз започвам с въпросите вече  Mr. Green
Нужно ли е да имаме иншуранс намбър за да се регистрираме при джи-пи.Чух много различни мнения.Тази седмица ще ида и в сърджърито да попитам, но исках да съм подготвена.Ако им е необходим поне детето да запишат сега, а нас по-късно.
Лек и успешен ден от мен.

# 587
Честит ден на майката!

Нахлувам в темата, макар че не познавам никого, но искам да споделя, че за обаждания ползвам номерата дадени тук. Има не само за Бг, но са разделени на стационарни, линка, който съм дала и за мобилни.

Merry, би ли дала подробности за тази игра, стана ми интересно и на мен.

# 588
  • След завоя в дясно
Елица не са ми искали NIN само доказателство за адрес и паспорт.
Ето тук: http://www.nhs.uk/ServiceDirectories/Pages/ServiceSearch.aspx?Se … nputError=Default
можеш да провериш по пощенски код къде ви е най- близкото сърджери и дали приема пациенти. Можеш да им се обадиш по тел. и да ги попиташ за изискванията.
*Slun4eva usmivka*  добре дошла сред нас. welcomeАко решиш да споделиш и повече за себе си няма да се сърдим Wink

# 589
Момичета благодаря ви за милите пожелания.От вашата уста в Божиите уши.Ние официално утре ще празнуваме в децката група.Взели сме торта,бисквиди и сок и ще пада ядене на глава/събират се около 25-30 деца/.Сега остава и нашите да кацнат благопоучно на Английска земя тази вечер и ще си отдъхна.3-ри седмици ще си имам бавачка  Mr. Green Ще направя утре малко снимки и ще се опитав да ги пусна да ни видите как сме изкарали
  bouquet  bouquet  bouquet
Поздрави и целувки от нас

# 590
Елица-когато ние се регистрирахме ни го поискаха да  видят ,че имаме иншуранс номер /и ако не се лъжа си вписахме номера някъде на бланката/ ..попълнихме едни анкатни карти и си избрахме лекар - това е...Ама най -добре да се обадиш по-телефона да питаш преди да отидеш за да си подготвена и да не се ядосваш там Peace

Анджи-чакаме снимков материал от рождения ден и дано всичко да е наред с кацането  Hug Peace

# 591
Здравейте  момичета не пиша в темата ,но ви чета ,пишете полезни неща понякога.
Имам момиченце Александра на 1г и 6м.От 2005 съм тук но не постоянно.Ще се радвам някой път да се запознаем на някоя от срещите които организирате.
Честит рожден на малките сладурковци на Анджи, да са здрави и много да ви радват.
Бихте ли споделили от къде купувате обувки на малките госпожици.Спряла съм се на Кларкс засега,но в магазините трудно откривам богат асортимент от моделите им ,затова вероятно онлайн ще поръчам.
Хубава вечер.

# 592
Благодаря ви момичета, че ми пишете и отговаряте  Hug Ell сега разглеждам всички сайтове на магазините, които си ми пратила, интересно ми е и много полезно. Определено добивам някаква представа вече. Лека вечер на всички  bouquet

# 593
Анджи-чакаме снимков материал от рождения ден и дано всичко да е наред с кацането  Hug Peace
Кацнали са преди 10-ина минути ама мъжо е заседнал по пътя имало катастрофа май но и той е близо така че скоро ще са на път за вкъщи.Обещавам и снимков материл от утре.
Бихте ли споделили от къде купувате обувки на малките госпожици.Спряла съм се на Кларкс засега,но в магазините трудно откривам богат асортимент от моделите им ,затова вероятно онлайн ще поръчам.
Хубава вечер.
И аз копувам Кларкс но от аутлета ни казва се Макарта Глен има добър избор и като модели и като размер пък и цената е на половина от тези в магазините им.Ти в Лондон ли си погледни дали няма аутлети до вас може да е по изгодно  Peace
Ето и линк http://www.mcarthurglen.com/

# 594
Здравейте момичета мъжът ми от скоро е в Англия работи там с опция до няколко месеца да ни вземе и нас ако всичко е наред с работата. Имам един въпрос помолих го да купи едно лекарство знам ,че е без рецепта но той неможе да го намери.Питал е в 2 аптеки ,но не са чували за него .Та въпроса ми е ако някой знае от къде може да го намерим ето го
Най-добре да го пуснеш в интернет в гугъл и ще ти излезе откъде можете да го поръчате или купите. Също така, ако знаеш активната съставка може да потърсите заместител тук. Аз също търсих няколко лекарства по търговската им марка и не бяха чували за тях, но като се усетих да ги търся по състав на всичко намерих еквивалент.

# 595
  • Лондон
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ МАЙКИ!!!

И двойно честито на Анджи!

Благодаря много и за отговорите за телефона до БГ! Страхотни сте!

Цветя за всички!

Сега ако ми помогнете и за градината...  Wink Имам голяма градина, която има нужда от голямо оправяне. Искам да платя някаква цена (1000 например) и да ми направят цялостен 'мейковър' - от тревата до плочите... Чували ли сте за нещо подобно? Сега ли му е времето или по-късно? Искам нещо съвсем просто - трева, няколко лехички и малко камък - аз не съм голяма градинарка (макар уж да имам желание). Ще съм благодарна за всякакви съвети - това ми е първата градина в живота.

ninka maslinka, обувки купувам обикновено от Мадъркеър. За съжаление при нас няма аутлети... Sad

мима, има българска фризьорка в Барнс. Трябва ли да е българин/ка или просто да е добър/а?

Slun4eva usmivkа,  добре дошла при нас.

Алиса, дано не съм те обидила. Просто се пошегувах (неуместно).

# 596
  • На село (близо до Лондон)
Anjii Честит рожден ден на малките мишки!!! Да растат много весели и усмихнати!

eya за "голяма" градина с голямо оправяне, доста повете от 1000 ще излезе. По-миналата година оправяхме нашата, която не е супер голяма но за Лондоски стандарти е прилична. За сравнение, 12 фута трамплин скромно седи в единия ъгъл и не се усеща да заема градината, ни искаха 6 хиляди за оправяне и после по-ставане на трева. На една приятелка с 1/2 акра (огромна градина от тези които къщата не се вижда) й бяха дали 17 хиляди. За 1000 сигурно само ще дойдат да погледнат  Laughing...

Мери много гости много мероприятия  Wink. Но поне са ви само в къщи...имаме един Flat Stanley, които трябва да го пращам по света и да искам да го снимат къде ходи и писмо да му пишат Confused. Изпратих го на сестра ми в Кеймбридж тя да го мисли и да го върне после. Другият вариант беше на баща ми в бг, но трябваше много обяснения какво, къде и тн и освен това да превеждам от бг на англ писма.. Embarassed

Да се оплача освен това ме хванаха за Великденския панаир (така ли е?  Blush) да помагам ...тези майките организаторки, а аз имах скапан ден и не можах да измисля оправдание за отвод  Embarassed

# 597
  • Лондон
 Laughing GI, аз писах преди няколко дена за един Flat Stanley, който ни гостува на канала от Америка, сега освен твоя да го пратим на сестра ми на гости, те поне са наясно какво трябва да го правят Grinning

newsm59 newsm67 Честит рожден ден на Мариана на Мишолина!!! Ние всички й желаем много щастливо детско и красиви подаръци днес Wink
Мишолина, да ти е жива и здрава дъщерята Hug

# 598
  • Лондон/Пловдив
elastina благодаря за съвета ще се опитам по този начин  Hug

# 599
  • След завоя в дясно
Привет от мен, да не забравя да се разпиша понеделнишки.
Мишолина- честита ти пораснала принцеса, много усмивки да ви носи
nbirthday nbirthday nbirthday
В Next  има хубави обувки за девойки ето го сайта и на аутлета им, има го и в Лондон http://www.choice-discount.co.uk/ASP/Index.asp

Много слънчев ден днес, направо не съм се свъртяла у дома sun

Общи условия

Активация на акаунт