Великобритания-тема 29

• 58 592
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • UK/София

Благодаря на всички които се отзоваха на молбата ми тук и на ЛС.Zlatnata Tоlumba за пореден път ни помогна и утре живот и здраве ще я чакаме на летището. Heart Eyes

Благодаря и за пожеланията!

Като видях датите на които пристигат близките ви, спокойно може да си заформите една форумска среща, мнооооого съфорумки ще се съберете на едно място. Simple Smile

Nomadic , надявам се синът ти вече да е оздравял напълно!

яхнала метлата , колелото на Александър е този модел.Получи го по наследство от бротовечд  си.Тествано е за удароустойчивост доста години - все още е здраво.Според мен е идеално за 5г. момче.

# 631
Благодаря за пожеланията  Heart Eyes

Идвам, идвам..
Нали не само ще се черпим, и яйцата трабва да боядисаме  Whistling

# 632
Честит Рожден ден, Златна Толумба! Здраве и много щастие ти пожелавам!   bouquet

Биляна, благодаря, по-добре е детето. Във вторник му дадоха антибиотик и днес вече е добре. Такова нещо не бяхме прживявали - цели 5 дни да поддържа температура над 39 градуса. Изкара си цяла седмица вкъщи. В понеделник очаквам да е достатъчно добре за градина, че полудя от скука горкия.

# 633
Уау, Номадик, пет дни  Rolling Eyes Аз не разбрах, че толкова болен е бил; дано да е последното за сезона, че аман от тази зима...

Честит Рожден Ден - на Златната Тулумба, а и на две госпожици, които забравихме да поздравим последната седмица: Еси на Ванила Скай и Калина на Алиса   bouquet Да сте здрави и усмихнати (колко много момичета мартенчета!).

mariq_76 - коя седмица си? Кажи какво точно те интересува - майчинството зависи от работата ти/статута; детските - също. За процедурата с ДжП/болница в ранна бременност, погледни на първа страница. Пий си фолиевата киселина докато дойде време за срещите с лекар и прегледите в болницата.

# 634
Привет

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗЛАТНА ТОЛУМБА   bouquet  bouquet  bouquetМного здраве и щастие  bouquet  bouquet

Имам питане: Blush
Искам да се регистрираме да гласуваме,някой има ли наидея как да стане и дали може да го  направя онлайн.И съответно -линк ми е неоходим

# 635
Честит Рожден Ден на Златната Толумба! Много здраве и щастие.
mimaa - Говори с кансела ти да ти пратят форма да попълниш; по принцип пращат форми всяка година на домакинствата за потвърждение/промяна на живущите които имат право да гласуват. Не ми е известно да има начин да се регистрираш онлаин.

# 636
Честито на малките и големи рожденници на патерици! Много здраве  Heart Eyes
Ние най-после вчера си получихме писмото от HMRC с жълтата карта за мен и синята за мъжа ми. Незнам къде точно ще се представят  newsm78, ама се радвам, че ги имаме.
Времето е чудно! Честита ви първа пролет   bouquet
Днес за първи път посетихме местен битак. Леле, какви ли не неща продават хората...Много ни хареса, даже си купихме 2-3 дреболийки.
Момичета, дайте съвет как си перете дюветата- каква програма, че аз мойто даже не успях да го натикам в пералнята, чудя се дали да не ходя тука в местната пералня, да ги пера там накуп всичките.
А също и за яке- тип пухенка, че не ми се ще да си прецакам и това, преди време така извъртях едно в пералнята, още не мога да си го прежаля, почна да му излиза пуха след това. Дали на химическо да го нося се чудя, не съм носила нищо още тук или се пере на специална програма?
Усмихнат ден на всички  Grinning

# 637
Честит рожден на Златната Толумба, по шекер и масло да й върви  Wink.

# 638
  • След завоя в дясно
Добро утро
и

Честит Рожден Ден на всички малки и големи на патерици
 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67
Тулумбичка хапна ли тулумбички докато си беше в БГ Blush, а гледам Алиса вече те е поздравила.
Яхнала Метлата- нашият модел колело е подобен на ето този:  http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3322149/Trail/s … htext%3EBIKES.htm и съм доволна, не е много тежко. Другият модел, който ми препоръчаха е такъв, на който не му се помпят гумите, но сега не го откривам да ти го пусна (имам нужда от още едно кафе явно)
Мimaa не знам с какъв статут сте и затова ти пускам този линк: http://www.direct.gov.uk/en/Governmentcitizensandrights/UKgovern … ections/DG_073239 иначе ако искаш да се регистрираш за да гласуваш, можеш да го направиш директно в сайта на съответния кансъл, където живеете и те ще ти изпратят документи, който трябва да подпишеш удостоверявайки, че си това лице- това е.

В последно време забелязвам доста нови лица, който влизат по един път питат не допитат и беж да ги няма, явно сме много страшни Confused Пък ние като луди си пишем ли пишем отговори с желанието да им помогнем Laughing

Слънчева седмица от мен smile3531

# 639
Благодаря ви мацки Hug
Ели пуснах запитване на емайла на моя кансел и сега ще чакам да видим.

# 640
... благодаря, по-добре е детето. Във вторник му дадоха антибиотик и днес вече е добре. Такова нещо не бяхме прживявали - цели 5 дни да поддържа температура над 39 градуса. Изкара си цяла седмица вкъщи. В понеделник очаквам да е достатъчно добре за градина, че полудя от скука горкия.
Софи е така от две седмици и снощи стигнахме до спешното, но 41,5 С много ме стресираха. Изпи вече един антибиотик без особен ефект, снощи ѝ изписаха пеницилин дано да помогне, че  тази температура е някакъв ужас няма сваляне. За майките от нашият район  някой тук каза ,че е в Esher и Rady 72, ако чете има спешно  детско отделение  в St Peter's hospital  в Chertsey , където правят веднага рентген, скан каквото е нужно  за разлика от walk in centre Ashford там си казахме по едно здрасти и ни посъветваха да продължаваме да си пием калпола.

Честит Рожден  Ден, Златна Толумба, все така златна да си останеш и от здраве да не се  отървеш ! 

# 641
Привет дами.
Честит рожден ден на всички на патерички.
При нас всичко е наред.Като изключим изненадата, която ни поднесоха от Scottishpower.От вчера следобед сме без ток  smile3514 Ама в неделя никой не работи тук явно.Пробвахме 1000 номера и на всички първо си казват работното време.Днес се надявам да поправят аварията, че не си е работа без ток.
В петък си взехме формуляри за записване при джи пи.Забелязах обаче, че има място за попълване на NHS number.Дали като се запишем ще ни го дадат или трябва да го имаме за да се запишем  newsm78.И на едната бланка отдолу пише, да носим урина като си подаваме заявленията за регистрация.Знаете ли нещо по въпроса.
Слънчев ден на всички.

# 642
Отново много благодаря за пожеланията  Heart Eyes
Да ви се връща от хубаво, по-хубаво...

# 643
mimaa Малко със закъснение http://www.aboutmyvote.co.uk/  моя мъж се регистрира от този сайт, лесно и бързо. Четеш и изпълняваш, после ги принтираш и пращаш на твоя кансел.

# 644
Еее мерси мацки

Ана -малко със закъснение ама на време Peace Grinning

Общи условия

Активация на акаунт