Великобритания-тема 29

• 58 558
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
А, точно! Благодаря! Hug

# 661
  • Bristol
zlatnata tolumbaHeart Eyes Hug
В градината ми е пълно с нарциси, те най-лесно се гледат. А горските поляни преди това бяха побелели от кокичета. Моите все не вървят, та си донесох туфичка от един парк, дано потръгнат и при мен Wink

Стелките на Scholl са на най-добри цени, от всички останали маркови, на които съм попадала. Обаче, за да се оправи сводът, трябва да се упражняват мускулите. На мен ми беше обяснено, че носенето на стелки правило мускулите на свода по-лениви, ако може така да се каже  newsm78, затова и при синът не препоръчват постоянното им носене.

# 662
Ex тази пролет FlutterМнооого е оби4ам, вси4ко сякаш разцьфа за нов живот Heart Eyes И в нашия град вси4ко е нацьфтяло с нарциси, а април запо4ват да се показват и лаленцата. 4ак ми изпьлват душата Wink               Моми4ата, имам 1 вьпрос4е Praynig 1 приятел4е на мьжьт ми остана без квартира. Сега живее в Walton on Thames, и си тьрси стая от Kingston area do Walton on Thames. В тези ерии горе долу да е. Ако някои има някаква идея, моля пишете ми! Благодаря предварително! Hug

# 663
Имам въпрос, моля...

Какъв точно документ получват високо квалифицираните специалисти?
И какви права дава този документ?
Има ли вид на някаква карта...може ли да се работи и при друг работодател,
различен от кандидаствалия за разрешението?

Ave?!

# 664
  • Манчестър
Имам въпрос, моля...

Какъв точно документ получват високо квалифицираните специалисти?
И какви права дава този документ?
Има ли вид на някаква карта...може ли да се работи и при друг работодател,
различен от кандидаствалия за разрешението?

Ave?!

HSMP ли имаш предвид? Ако е да, получават синя карта за неограничен достъп...

# 665
  • Манчестър
Приятно изкарване на Цветница и покрай това да попитам, кога се боядисваха яйцата, все забравям  Embarassed
На Велики Четвъртък рано сутринта или ако не можеш в четвъртък тогава в събота (наѝ-късно до обяд) и първото яѝце да е червено.

Мноо обичам да боядисвам яицата за Великден. днес дори ходих до големия маркет в Болтон да си купя бели яица. Отгоре на всичкото и за училището на Алекс ще трябва да рисувам едно за competition.

# 666
  • Нотингам/Пловдив
Cocko,виж това:http://www.specialfootwear.co.uk/orthopaedic_children.php

Много благодаря за този сайт и на всички вас за инфото.При нас варианта със стелките не е достатъчен ,защото тя има и деформация на самите глезени.Наистина като си поръчаме обувки са твърди и не много приятни за окото  ,но единствено с такива обувки тя се чувства сигурно и удобно.Весел уикенд.

# 667
Честита Цветница на днешните именници!

# 668
Благодаря ти, Ave  Heart Eyes

Цвети, да ти е живо и здраво името, да си го носиш дъъъъълги години
с усмивка, заради всички хубави неща, които ти пожелавам да ти се случват!!!!
  bouquet

# 669
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 670
Честит имен ден  Цвети.Да си жива и здрава, много щастлива, и нека всеки ден за теб е празник.

Честит празник и на всички останали цветя под прикритие-много здраве, щастие и късмет.

# 671
Честит празник на всички цветя   bouquet хубав и цветен да бъде деня ви!

# 672
  • Лондон
Благодаря на всички за хубавите пожелания Simple Smile

# 673
Момичета я кажете къде да търся бели яйца.В LIDL нямат.Тук имаме Асда, Теско, Морисънс, Сейнсбърис ама няма как да ги обиколя всичките.Та ако някоя от вас е виждала или е купувала ще съм благодарна да сподели.

# 674
Моята позната domestic goddess (ако чете, комплиментче) каза, че в Waitrose имало; аз не съм се добрала още, за да проверя лично.

Общи условия

Активация на акаунт