Великобритания-тема 29

• 58 542
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • Нотингам/Пловдив
Ние си купихме козунак от склада в Баркинг, децата решиха че много им се яде и вече няма  Grinning ,май ще се пробвам да направя домашен на пекарната, няма време да се ходи пак до склада.Весели празници на всички и хубава ваканция на дечицата. Heart Eyes

# 706
В Waitrose бях като луд с картечница като отидох на щанда с тестените изделия. Купих 4 различни козунака.

# 707
  • Bristol
butterflyve, това е   Grinning
D Van Alen, да кажеш после кой ти е харесал най-много  Wink В четвъртък в училището на малката организираха френско кафе, там предлагаха освен кроасаните, pain au chocolate и briochette с шоколадчета. Много ги обичам и трите неща с черно кафе  Flutter

Да знаете, с плодова захар сладките не стават добре, от личен опит го казвам  Crazy Имах една плодова захар, която се чудех какво да я правя и реших да пробвам с нея  Tired

# 708
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!! Мили мами англичанки, пожелавам ви със здраве и смях да са изпълнени домовете ви, много любов да топли сърцата ви и много късмет да спохожда дните ви!!!

# 709
ЧЕСТИТО ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА

# 710

Честит празник!!!

Може ли едно местенце до вас на пейката, ако ме приемете.

# 711
Честит Великден! Много здраве,удовлетворение и сбъднати мечти!  Hug

# 712
Вчера група македонци, които живеят тук от 15 години, ми събраха очите.
Агне на чеверме, най-красиво боядисаните яйца, които съм виждала..
козунаци не месят, но питите бяха отвъд кулинарните ми представи,
че токова чудо може да се сътвори...

Оказа се, че в Нотингам има руска и гръцка църкви, а в Дарби-сръбска.

# 713
  Честито Воскресение Христово!
  Здравейте, надявам се да ме приемете във вашата тема. Живея в Англия от две години и малко, приятелят ми от 5-6 години. Живеем близо до Честър. Бременна съм в началото на 4-тия месец. Чета ви отдавна и винаги намирам нещо полезно във вашата темичка.
  Весел ден   bouquet

# 714
Христос Воскресе мили мами!С малко закъснение,но.......Да сте ми живи и здрави!

# 715
Христос Воскресе   bouquet Здраве, любов и много позитивни мисли ви пожелавам!

# 716
  bouquet    Христос Воскресе ,мили дами ,   Весели празници на вси4ки дале4 от дома .Аз живея  във   Варна ,но моите дъщеря ,зет и малкият /на 4г./   внук живеят в Лондон ,много мие мъ4но добре 4е има телефони и компютри,които правят растоянието по молко

# 717
Честито Възкресение Христово мили момичета.Много здраве и късмет от мен.
Аз месих сама козунаците тази година.Правих ги по рецептата на Биляна.Ама като не съм свикнала на фурната още и станаха доста сухи.Но като за пръв път са идеални.
Имам едно въпросче дето сигурно е обсъждано много пъти, но имам интернет по един час дневно в месната библиотека и не мога да изчета всички теми назад.Та мъжо има вече NIN.Сега какво следва-нали трябваше някаква карта да вземе (мисля, че е жълта за селф имплойд).И как да оправим моя статут и този на детето.
Благодаря ви предварително и лек ден на всички

# 718
  • Манчестър
Честито Възкресение Христово мили момичета.Много здраве и късмет от мен.
Аз месих сама козунаците тази година.Правих ги по рецептата на Биляна.Ама като не съм свикнала на фурната още и станаха доста сухи.Но като за пръв път са идеални.
Имам едно въпросче дето сигурно е обсъждано много пъти, но имам интернет по един час дневно в месната библиотека и не мога да изчета всички теми назад.Та мъжо има вече NIN.Сега какво следва-нали трябваше някаква карта да вземе (мисля, че е жълта за селф имплойд).И как да оправим моя статут и този на детето.
Благодаря ви предварително и лек ден на всички

Тои последно self-employed ли е или employee...?

# 719
Христос Воскресе момичета.
Желая на всички ви много светлина и топлота в домовете ви. Hug

Аvе self-emloyed е. Отговарям от нейно име, защото тя нали няма домашен нет и и е по-трудно, пък днес се чухме и аз не можах да и отговоря на въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт