Великобритания-тема 29

• 59 530
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • След завоя в дясно
Добро утро от мен момичета
Шу конкретен съвет не мога да ти дам, но може би ще помогна с идейки.
- опитай да поговориш с личния ви доктор относно ситуацията, може да се окаже човек и да те насочи към някакъв вариант
- кажи му, че не сте съгласни да се реже пръстчето и искаш второ мнение, по възможност от тесен специалист. Със сигурност и тук има специалисти на нивото на Френските, пък и ще ти е без пари
- потърси организации тук в UK, който помагат на хора във вашето положение (не знам точно какъв е проблема иначе щях да потърся) те ще могат да ти дадат някаква насока.
- Погледни този сайт www.netmums.co.uk той е като нашия бг-мамма. Там има, мисля че отдел за деца с увреждания със сигурност някой ще се включи.
- Не се отказвай, търси питай сигурна съм че има варианти.
Сигурна съм, че нещата ще се нагласят.

За самолетните билети- аз купих в началото на Януари за Wizz Air, че са ми най- близко. Имаха промоция тогава и за 3 ма отиване и връщане Август ни излезе около 400 паунда.

# 391
  • UK/София
 И ние сме с купени билети.

Дайте съвет как да стигна до лекар УНГ.В понеделник ме заболя ухо и отидох в спешното.От там ме върнаха в сържарито за преглед при сестра.Даде ми капки за очи, ставали и за уши.Каза, че за два дни ще ми мине.Но умирам от болки, започна да ме боли и другото ухо.Има едно постоянно пищене. в ушите, все едно става микрофония...откачам.Как да подмина пак сестринският преглед и да отида при специалист?

gerganagt , ако си решила да живееш и занапред с приятеля си, сега е момента да си изясните отношенията с роднините.Аз съм на принципа "право куме в очи".Той все пак ще живее с теб, а не с майка си.За това от сега казваш, че при нужда ще я извикате.Няма защо да живееш месеци с ужаса, че майка му ще дойде.Но има и друг тип хора, не знам от кои си.Те обикновено пред половинките си и роднините си нищо не казват, но пред други хора не спират да се жалват и оплакват.

# 392
  • Лондон
Добро утро, аз уж щях да съм по-редовна, но нещо ме завъртяха събитията...

Ell, вие август няма ли да сте 4-ма Grinning

Това с билетите не ме учудва много, просто маркетинг, но не ме и отчайва, така или иначе след последния път не ми се ходи в БГ въобще,сега съм в процес на търсене най-хубавото място за детско море, но няма да БГ със сигурност  Sunglasses

gerganaqt, този проблем е от тези, които сама трябва да решиш, но тъй като питаш за съвет, да ти кажа моя - ако не поставиш нещата на ясна основа от сега, после ще имаш кошмарни изживявания, точно когато хормоните ще са в пълен дисбаланс и с помощ и без помощ ще бъдеш безкрайно уморена...Твоята свеки е от много познат тип (слава богу, моята не е от него Simple Smile , но ако не я сложиш на място от сега, после няма да се отървеш и само ще си развалите отношенията с приятелят ти, когато ще имаш най-много нужда от него. Бебето можеш да си го гледаш сама, ако искаш, и толкоз, каниш само когото искаш и за колкото искаш и точка. Дано да се справиш Hug

Ние сме в подготовка за голямото събитие другата седмица, рождения ден на Аннабел, исках да питам някой да ми препоръча най-хубавата кукла, която се облича, съблича, реши, храни и т.н. Гледах снощи до безкрай, но все не ми харесват достатъчно Thinking

Мишолина дали ще намине да се похвали, на шега навъртя 1 седмица ...

Приятен уикенд на всички

# 393
Биляна , да таткото е наясно, че не искам да ми се месят, но как да я отклоня да не идва, без да се обижда...не искам да се чувствам зле от факта...ама и как да живея с нея под един покрив месец...ще поолудея.  Sad
tzvetak права си, че трябва да я поставя на място, но нещо дипломатичния метод ми се губи...идва ми да и кажа...детето си е мое, не искам никой да ми се меси..добре сте ни дошли, но за по кафе, не да се зимува

# 394
gerganagt , просто кажи че си достатъчно притеснена от факта, че сте в друга държава, нов човек ще се появи и това,че ще имате още един гост в къщата, само ще увеличи притесненията ти, вместо да ти помогне - няма значение кой ще е този човек. Ако видиш, че наистина не можеш да се справиш или когато решиш да се връщаш  на работа или просто решиш, че искаш да поканиш някого на гости, тя ще е първия човек на когото ще се обадиш.

# 395
Аз имах същия проблем но с моята майка на ден по 100 пъти ми повтаряше че искала да идва  за раждането.Аз директно отсякох "НЕ" сърди се малко и и мина дойде 3-4 седмици след раждането и седяха почти толкова.Свеки нищо че е тук не се натиска ама въобще.Идваше жената да изглади да по ошета и наготви и толкова(аз бях със секцио).След като майка дойде тя буквално грабна нещата в свои ръце и гледа децата все едно са нейни и нейното мнение трябваше да се слуша което доведе и до конфликт накрая.Така че и моето мнение е като на другите.И да не ти е приятно трябва да е "Право куме та в очите"за да ти е леко и на теб.Ти ще си си изнервена и уморена достатъчно след едно раждане за да има и някой друг да ти мели сол на главата. Peace

# 396
Здравейте, момичета  Simple Smile

Моя много близка приятелка в Лондон очаква бебе всеки момент  baby_neutral и ще изпратя парички по майка й, за да си купят нещо на място за бебето. Не смятам за удачно от БГ да купувам подарък и да пращам. Кажете ми, моля, смятате ли, че 50 паунда са достатъчни? Ще може ли да си купи с тези пари нещо малко по-голямо и значИмо от 2 бодита, да речем?

Благодаря ви   bouquet

# 397
По мое мнение са абсолютно достатъчни  един комплект за бебе е около 10-15 паунда ще ти пусна 1-2 линка с магазини в които се продават дрехи и играчки за бебета за да видиш сама:
http://www.toysrus.com/shop/index.jsp?categoryId=2255956
http://www.mothercare.com/?extid=ps_ggl_MothercareBrand_Brand+Core_mothercare
http://search.next.co.uk/shop/gattgender-newborngirls-0?&nxt … xtv=000&ts=v8
Леко раждане на приятелката ти  Peace

# 398
Аз имах същия проблем но с моята майка на ден по 100 пъти ми повтаряше че искала да идва  за раждането.Аз директно отсякох "НЕ" сърди се малко и и мина дойде 3-4 седмици след раждането и седяха почти толкова.Свеки нищо че е тук не се натиска ама въобще.Идваше жената да изглади да по ошета и наготви и толкова(аз бях със секцио).След като майка дойде тя буквално грабна нещата в свои ръце и гледа децата все едно са нейни и нейното мнение трябваше да се слуша което доведе и до конфликт накрая.Така че и моето мнение е като на другите.И да не ти е приятно трябва да е "Право куме та в очите"за да ти е леко и на теб.Ти ще си си изнервена и уморена достатъчно след едно раждане за да има и някой друг да ти мели сол на главата. Peace
Съгласна съм с всичко казано до сега, но отговорът от нейна страна беше: колко пребита щяла да съм, уморена и трябвало задължително някой друг да ми гледа детето докато се съвзема  #2gunfire...е таткото нали е до мен..., за нея не я искаме, а тя искала да дойде...явно няма да е по лесния начин...ще има борба, ако дойде и започне месенето - дай и сладка вода, мажи я с мас, не прави това...ще и купя обратен билет за Бг...все пак я видях как се държа с жената на братът на приятеля ми като роди тя.   Не ми се иска да поставям приятелят ми в такава ситуация, вече достатъчно видяхме с брат му...

# 399
  • Лондон
gerganaqt, въобще не те съветвам да си дипломатична, самата аз не съм такава, но те съветвам да бъдеш ясна и недвусмислена, иначе се използват всякакви "вратички" и се интерпретират по начини, които не си и мислила. И всичко това "за добро" и "за да помогнат"... Видях, че меьдвременно си писала, просто кажи ясно, че не искаш никой да присъства на първите ви дни с бебето и ще отправиш покана на по-късен етап. Ако вземе да дойде непоканена, тогава май наистина имаш сериозен проблем Crazy

Cafe, вече са ти казали, 5 хубави бодита в Next са 10 паунда, а за 50 паунда можеш да купиш мнооого хубави неща. Лично ти препоръчвам Mamas&Papas, много са им хубави нещата, особено дрешките за бебета, има он-лайн магазин и доставят бързо, също не са толкова често срещани...Играчките им също са много интересни и хубави...

# 400
  • Нотингам/Пловдив
Здр. моя съвет е много много да не се саобразяваш със свекито ,защото само ще страдаш от това.Когато се роди нашата кака живях 7 месеца със свекървата уж за да помага и резултата беше че казах на мъжа ми ако иска да живеем с майка му аз го напускам с бебето.После когато се роди малката с нея бяхме само на здравей,добре си дошла и добре си отишла.В редките моменти когато идваше да ни види гледаше бебето само от детското легло без да я пипа.Знам че е малко крайно но с времето съм си извоювала никой да не се бърка ,но това е със 100% съгласието на мъжа ми.Така че се разберете предварително с вашия тати и смело напред.

# 401
Cafe, вече са ти казали, 5 хубави бодита в Next са 10 паунда, а за 50 паунда можеш да купиш мнооого хубави неща. Лично ти препоръчвам Mamas&Papas, много са им хубави нещата, особено дрешките за бебета, има он-лайн магазин и доставят бързо, също не са толкова често срещани...Играчките им също са много интересни и хубави...
Да и те наистина имат хубави неща.Не знам дали някой пазари от Адамс Кидс преди 2-3 дни бях в техен магазин да търся един вид пантофки за децата(за жалост нямаха)и имаха 70%намаление та купих на децата Уелингтънс за по 2.69(оригиналната цена беше 8.99)

# 402
до сега рових из бг мама за подобна ситуация, не намерих, но установих че всички мами, бъдещи и настоящи или са опитали с благ тон и са безуспешни, или казвали рязко...така че, за да успея да си е моето ще трябва  да съм много решителна май...благодаря за съветите мами... Hug

# 403
  • Нотингам/Пловдив
Да и те наистина имат хубави неща.Не знам дали някой пазари от Адамс Кидс преди 2-3 дни бях в техен магазин да търся един вид пантофки за децата(за жалост нямаха)и имаха 70%намаление та купих на децата Уелингтънс за по 2.69(оригиналната цена беше 8.99)
Аз сега пазаря от Адамс, при нас промоцията беше когато купиш нещо второто е на половин цена ,за малката купих страшни дънки и блузки ,магазина беше много добре зареден както за бебчета така и за по големи дечица.Преди пазарях от Некст , сега ми е малко далече,но дрехите им са с много добро качество и съм много доволна и от тях.

# 404
  • След завоя в дясно
Tzvetak питах аз за Нероден Петко и казаха, че може да се добави, ако искаме по- късно след като се роди не е проблем. Wink
Gerganagt с първото не съм имала този проблем имаше визи и за двете баби Mr. Green та сама се оправях и ако мен питаш най- добре така. Сега за второто живот и здраве майка ми ще идва по мое изрично  желание иначе ще ми е много скучно, няма с кого да се скарам и да ми се "уравновесят" хормоните Laughing
Café con leche  подкрепям Аniji за Адамс понякога се намират много приятни неща. Погледни и в http://www.marksandspencer.com/Babywear-0-2-yrs-Kids/b/46366031? … rd_s=global-top-8  има много приятни неща и на по ниски цени от Mothercare например, а изобщо не отстъпват на качество.

Общи условия

Активация на акаунт