Великобритания-тема 29

• 59 457
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Bristol
Мери, за какво разделяне става дума, коя година....? Онзи ден ме информираха,че за часовете по maths Алекс го изпращат с Year 1.
В началните училища по принцип ги делят на 2 сета, напреднали и по-бавно напредващи  Grinning Зависи от решението на местна почва и условията, понякога мешат групи от различни класове. Има родители, които са много против това смесване на класове, но аз считам, че не възрастта на детето е важна при неговото обучение, а способностите и интересите му Simple Smile Твоят Алекс явно се справя отлично с математиката  Flutter
Nina_S, освен тези статистики, погледни и OFSTED репорта на училището. Досадно е да го четеш, но в началото информацията е по-синтезирана, може да не преглеждаш целия Grinning Както и личното посещение и впечатление от училището и директора.

# 496
Моми4ета, кажете какво мислите за Guildford area, как са кьщите и у4илищата там? ?? Praynig

# 497
Според личната ми класация Гилфорд е град No. 1 от всички, в които съм била (в Англия). Не живея там, но ми е любимо място за мотаене в някой слънчев почивен ден, ако не ми се ходи по полето Simple Smile. Пък който го влече природата, в околностите също има къде да се ходи.

Мисля че съм го виждала в местожителството на някоя мама, но не помня коя.

# 498
Благодаря ти ,Sorceress Peace Виждам 4е Гилфорд ти харесва много, а за у4илищата имаш ли наблудения?Има ли паркове или езера за разходка? Hug

# 499
  • Лондон
http://www.youtube.com/watch?v=WvAl0eyCSf4

С малко закъснение за 3ти март, но с голяма гордост ви представям племенницата ми на концерт на общината, където живеят  в Щатите... Simple Smile (дано линкът да се отвори както трябва)

# 500
Merry - Съгласна съм с теб, и ние така процедирахме при търсенето на childminder. Аз чинно си изчитах офстед репортите, но за посещението на място няма алтернатива.

# 501
  • Манчестър

С малко закъснение за 3ти март, но с голяма гордост ви представям племенницата ми на концерт на общината, където живеят  в Щатите... Simple Smile (дано линкът да се отвори както трябва)

Големи сладурки...коя е племенницата ти? По високата или по ниската?

# 502
  • Лондон
 Grinning Високата, малката е едно японско момиченце, с което са най-добри приятелки и я е запалила за БГ танци покрай игрите по време на play day...

# 503
  • Манчестър
Grinning Високата, малката е едно японско момиченце, с което са най-добри приятелки и я е запалила за БГ танци покрай игрите по време на play day...

И аз искам Алекс да може да играе български народни танци,ама мен хич ме няма...не знам кои ще го научи..

# 504
Tzvetak страхотни са.
Имах си аз Японче да не се запали по народни танци Laughing, едно време всички японци в посолството играеха хора и ръченица по-добре от нас българите Joy

# 505
  • Bristol
Градинарките, започнахте ли с оправянето на градините Simple Smile Този уикенд при нас времето е прекрасно! В петък минах през градинския център, да обогатя малко колекцията от пролетни цветя  Flutter

# 506
Цветак, чудни танцьорки; много сладки. Не мога да намеря къде в Лондон има такава група; писах на линк от страницата на консулството, ама няма за деца.

За работата питате. Работата е консултантска; още нямам проект при клиент и седя в офиса (а трябват клиенти за billable hours). Но сега ми плащат, за да стоя в един офис, така че не е лошо  Mr. Green И няма време за интернет и снимки; още не съм отработила режима, така че да сколасвам всичко...И за децата беше трудно първите седмици, и уикенда кое по-напред, знаете как е....

В градината най-накрая покараха две кокиченца и три минзухарчета, от засадените десетици през октомври. В момента съм настроена много анти-луковици, и мисля, че тази година ще наблегна на сезонните цветя, дето буташ - има цвете веднага  Crossing Arms Но при нас е 0 градуса сега, мисля поне месец ме дели от градинарство.

=====================================
И въпрос: другата неделя е 10-те километрово тичане в Уимбълдън, което завършва с парти у нас. Засега имам информация за Jan08 и Номадик, че ще участват (и ще ги черпя). Моля, ако някой друг ще участва и иска да дойде, да ми пише на лични за адреса, а и за да мога да преброя колко ядене/пиене ще трябва.

# 507
DNP,
Нищо не мога да кажа за училищата, не ми се е налагало още да се интересувам. Simple Smile  Имам преки впечатления само от Guildford College, много съм доволна от курсовете по ESOL.  Heart Eyes
Има паркове - да, има и река, която минава през града. Езеро мисля че няма в самия град, но може и да греша. От къде искате да се местите?

Tzvetak,
Браво на децата, страхотни са!

Невероятно много ме радват едни разцъфнали минзухари в градинката, останали в наследство от предишните обитатели. Около тях обаче има разни изсъхнали треви, които ми развалят гледката. Този уикенд и при нас е слънчево и мислех да почистя, но не е много топло и духа вятър, така че се отлага за следващия.

# 508

Много са хубави и двете дечица! smile3501

# 509
Sorceress,благодаря ти много за инфото Hug Сега видях 4е си в о4акване на беб4е.  bouquetСамо хубави моменти за напред  Peace Ние сме в Милтан Киинс, на север от Лондон. Но мьжо работи в Лондон и пьтя го мори. Нашия град е страхотен, аз мноого си го харесвам- езера,природа, хубав шопинг ценар, децата са просто освободени тук, волни като пти4ки. И се 4удя каде около Лондон мога да намеря подобен град и да е близо до South West London. Thinking Мислех си 4е Гилфорд е вариант. Хубава  и слан4ева неделя.Времето е идеално за разходки и барбекута  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт