Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 769
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 120
  • Видин
Аз си го оставих в тавичката,в която го пекох...  Rolling Eyes Иначе няма как да го преместя!
Между другото, едва днес го изядох и беше започнал зверски да се рони. Явно трябва да се изяжда бързо...  Peace

# 121
  • област Софийска
Моите кексчета по рецептата пък изобщо не се ронят. Даже имам чувството, че са по-хубави от вчера.

# 122
  • Видин
Днес му е трети ден  Peace

# 123
Между другото, едва днес го изядох и беше започнал зверски да се рони. Явно трябва да се изяжда бързо...  Peace

Не, това е от т.нар. мокри сладкиши. И те не се ронят, дори и след седмица - както брауниса, банановия, негърчето... Ако се рони, това означава, че си го препекла  Peace

# 124
направих го...на вид стана добре Hug
като го стежа ще сложа снимка

# 125
  • Разград
Ето и парче от моят сладкиш,страхотен е.Благодаря за рецептата  bouquet

Личи си,че съм ползвала обикновено какао,но пак е много вкусен.

# 126
  • Видин

Не, това е от т.нар. мокри сладкиши. И те не се ронят, дори и след седмица - както брауниса, банановия, негърчето... Ако се рони, това означава, че си го препекла  Peace
Мерси.Следващия път няма да го държа цели 25минути  Peace

# 127
Ти не си виновна,  Hug просто всяка фурна е различна и често трябва да се променят и градусите, и времето за печене  Crazy Аз моята горе-долу я поналучквам вече и почти никога не спазвам и двете условия, зададени в рецептата. Като се наложи да я сменям пак отначало проучвания и храна в кофата ще има  Mr. Green

# 128
# 129
сладкиша е супер...мммм
но е мога да кача снимка- моля някой да ми пише как става

# 130
Само исках да споделя,че моят сладкиш го правих с домашна майонеза,без яйца,и стана страхотен!

Защо казвате,че трябва да е с яйца? Чак днес прочетох,че трябва да е с яйца,може следващия път да го направя така,макар,че и сега ни се услади   Crazy

Още веднъж благодаря, Sladka hapka,че ни "открехна" за тази вкусотия!

# 131
ето моя дебел  Laughing Laughing щото е двойна доза

Извади се лесно от формата, просто го обърнах и полях с  глазурата.
Ама установих, че нашата глазура е 2/3 шоколад, 1/3 масло.  Страхотен   bouquet  bouquet

2 минути се дзверих коя е тая с твоя ник, дето дава напътствия. Бива ли в 1 ден да си смениш и аватар и подпис  #Cussing out

# 132
Пепи, ти няма ли да си смениш аватара? Всички ги дишаме тия л...на във въздуха.

Извинявам се за отклонението по темата, но обгазяванията са си сериозен проблем за Старозагорци.

Относно майонезата - по рецепта си е майонеза с яйца. Може да се направи всякак, но просто ще е друга рецепта, която аз не съм пробвала  Wink

# 133
Ето го и моя.На децата много им хареса,за мен не е достатъчно сладък.Другият път ще сложа повече захар,пък да става каквото ще.

# 134
Аз се чудя в какво да го направя. Така кръгла тавичка нямам с 27см диаметър. Имам от формите, дето се откопчават, ама в нея май няма да стане. В йенска тавичка освен. Имам една стандартна правоъгълна. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт