Шоколадов сладкиш с майонеза

• 276 363
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 1 440

Хапчице сладка, скоро не бях правила твоето сладкишче, но днес Angellove като сложила едно декадентско-греховно шоколадово изкушение, за малко да не припадна. Добре, че беше твоето добро, бързо и лесно сладкишче, та ми засити глада за шоколад! Ей, могат да те уморят в тоя форум, но и спасение намира човек тук! Grinning
Благодаря ти пак за страхотната рецепта!  bouquet

# 1 441
# 1 442
Лабрекс, Диана, благодаря ви за прекрасните снимки и чудесното настроение, което вчера ми създадохте. Отворих темата, докато лежах болна от някакъв отвратителен грип, и ми стана толкова мило и хубаво ... Да сте живи и здрави!     bouquet

# 1 443
  • На топло...
Ще задам сигурно глупав въпрос, но не изчетох всички страници Blush...
Отдавна му се облизвам на този сладкиш и ми се иска много да го опитам. Живея обаче извън България и де що видя майонеза, то е все с горчица Confused.
Въпросът е как да я заменя? С олио и яйце? Лимонов сок, сол?

Сладка Хапка, уверена съм, че е страшно вкусно, при толкова почитатели  bouquet!
Бих била благодарна за съвет Grinning!

Оздравявай бързо Hug!

ПП: Прочетох няколко страници назад, ще пробвам с домашна майонеза с яйце тези дни Grinning. Ще докладвам резултата Wink.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 09:37 от nanunana

# 1 444
Аз го направих като изненада за Св. Валентин, като му направих декорация с бял шоколад под формата на сърца. Чак аз се изненадах от това което стана, много ми хареса и вече ще е част от семейното меню!
Благодаря за което!

# 1 445
Най-сетне и аз  направих този чудесен сладкиш и съм очерована!  Grinning
По принцип хич ме няма в сладкишите,но този ми се получи и то доста добре  Mr. Green Глазурата направих по начина на пеп-4o   и стана превъзходен.Много благодаря за рецептата на Сладка хапка  Hug
Ето и малко некачествени снимки на сладкиша :

# 1 446
От известно време се каня да направя този наистина много хубав сладкиш!!!На авторката "sladka hapka" моите поздравления за наистина прекрасното творение!!!Сърдечно Благодаря!   bouquet
Това е преди да се нареже! Peace
Това е едно парче снимано достатъчно късно ,за да оцелее за снимката! Joy

На всички които все още не са се решили ПРОБВАЙТЕ НЯМА да СЪЖАЛЯВАТЕ! Hug
При мен след спазване на точните инструкции,се получи смес малко по гъста от кексовото тесто.Изпекох го на 180 градуса за точно 20 минути! bowuu Успех! Hug

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 14:50 от hristy_09

# 1 447
  • На топло...
Получи се страхотен сладкиш Grinning.

Майонезата направих с едно яйце, щипка сол и малко лимонов сок, напълних до 200 грама и бъзнах с пасатора Peace.

# 1 448
Аз също си направих сама майонезата.И мойта печка обаче се оказа бързак и се изпече за 15 мин.Е стана невероятно сочен и направо не мога да повярвам,че ми стана  newsm44 Изпекох го в силиконова форма,но нали съм си с две леви ръце до като го пренасях на дъската за да го изкарам на вън да изтине го шльопнах на пода  Crazy разкъса се в единия край,но си го сглобнах пак.Ще се яде,нема начин  bowuu
Хапчице и аз ти благодаря за прекрасната рецепта,става и у нас част от менюто  Hug

# 1 449
Чудесно е това, много се радвам, че ви се е харесал!

Момичета, вече сме близо до 100 страници. Май ще пускам нова тема за тоя "шедьовър" Laughing

# 1 450
Здравейте:)
Така се зарибих по това сладкишче, че днес и аз експериментирах:)
Благодаря за рецептата:)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1732031493440&set=a.1 … 3.7178.1018109608

# 1 451
Не мога да не споделя.Това е най-хубавият десерт който съм правила,и на вид и на вкус-превъзходен.Вкъщи всички бяха много впечатлени.Благодаря ви.  chef

# 1 452
Ето го и моят:

# 1 453
Полииии, разкошен е!!!!!    bouquet Как направи сърчицата в средата?

# 1 454
И аз ще го правя отново за празниците.
Дайте идеи за украса.

Общи условия

Активация на акаунт