Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 666
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 270
И аз го направих! Много лесен, а и вкусен. Благдаря за рецептата! В момента си похапвам това парченце. Heart Eyes

# 271
  • Марс
А майонезата има ли значение каква ще е т.е. има ли видове или не, да не ми се смеят в магазина Embarassed

# 272
ev4o - аз използвах " лека " майонеза на Краси.

# 273
  • София

И аз с тази го правих.

Като ви гледам снимките ще взема пак да го направя, че пак ми се прияде... Страхотен е направо  Crazy

# 274
Моят снощи не е станал. Май съм първата издънка в темата,а? Mr. Green
В средата изобщо не се е опекъл. Като го разрязах тази сутрин, взе да си тече тесто, все едно е шоколадова лава. Mr. Green Иначе в готовият участък е страхотен. Heart Eyes За другият път ще  знам, че в моята фурна му трябва поне едно 50 минути. Mr. Green

Авче, на колко градуса пусна фурната преди да сложиш сладкиша?

Тези дни и аз ще го пробвам сладкиша!  Peace

Както си пишеше в рецептата- загрята на 180 градуса. Аз тръгнах още по-рано да го вадя, но той се тресеше вътре, както е описала Блонди, и така усетих че изобщо не е готов. Но поне си усетих на моята фурна колко ще й трябва.

# 275
А майонезата има ли значение каква ще е т.е. има ли видове или не, да не ми се смеят в магазина Embarassed
Майонезата не трябва да е с чесън или краставички Grinning

# 276
Довечера смятам да се пробвам и аз.
За глазурата 200гр. шоколад и 100гр.краве масло/бутер по русесенски/ нали така?

# 277
И аз ползвах майонеза" Краси".

# 278
Довечера смятам да се пробвам и аз.
За глазурата 200гр. шоколад и 100гр.краве масло/бутер по русесенски/ нали така?

Да, така  Simple Smile Iliana

# 279
  • Русе
Направих сладкиша. Страхотен е! Благодаря на Сладка хапка за лесната и вкусна рецепта   bouquet

# 280
Майонезата не трябва да е с чесън или краставички Grinning

Joy Нито с лимон, каквато беше купил мъжа ми  hahaha

Аз сложих 200 черен, 100 масло и 100 млечен за глазурата, защото исках да намажа и отстрани.

Ще го правя пак за неделя, но като торта - на блатове и с крем вътре и пак ще пиша  Heart Eyes

# 281
Ще отрежеш блата на две и ще сложиш крем,така ли?И как ще го отрежеш?Моля те,кажи,че и аз ще имам гости.

# 282
На две или на три даже - с нож, по описанието на Наталина за кокосовата торта, копвам ти го, става лесно   Hug

"Блатът срязвате на три части с помощта на остър и дълъг нож. С помощта на Наталина - натискате с длан по средата блатът и започвате да режете горният слой, като влизате навътре около 2см. След това вече срязвате изцяло."

Вътре ще сложа крем от заквасена сметана смесена с разтопен шоколад  Simple Smile

# 283
Ей и моя стана,  много съм доволна  Laughing

# 284
Днес направих този сладкиш.Невероятен е.Мъжът ми дето е голям критик и трудно му харесва нещо,каза,че пяо хубав сладкиш не е ял.Въпреки,че като му казах да купи майонеза за един сладкиш малко ме погледна накриво.
Благодаря за хубавата рецепта.

Общи условия

Активация на акаунт