Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 618
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 255
А бихте ли споделили в каква тава печете сладкиша и след това трябва ли да се извади от тавата?Аз имам с незалепващо покритие,но не съм сигурна,че ще се отлепи лесно, камоли ако го пека в обикновенна тава.

# 256
Моят снощи не е станал. Май съм първата издънка в темата,а? Mr. Green
В средата изобщо не се е опекъл. Като го разрязах тази сутрин, взе да си тече тесто, все едно е шоколадова лава. Mr. Green Иначе в готовият участък е страхотен. Heart Eyes За другият път ще  знам, че в моята фурна му трябва поне едно 50 минути. Mr. Green

# 257
А бихте ли споделили в каква тава печете сладкиша и след това трябва ли да се извади от тавата?Аз имам с незалепващо покритие,но не съм сигурна,че ще се отлепи лесно, камоли ако го пека в обикновенна тава.
Аз моя го пекох в тефлонова тавичка, намазана с олио и поръсена с брашно. Извади се съвсем лесно. Отлепи се от стените още при печенето.

# 258
Извинете за невежеството...искам да попитам мога ли да ползвам детско какао "Нескуик" или трябва какаото да е натурално?

# 259
  • София
davidova ,
аз го пекох в най- обикновена тава на 100 години  Laughing Мазнинка, поръсено брашънце и си се извади перфектно  Peace

# 260
аз го пекох в тавичка за кейк... Peace
Фран Джонсън мисля че ще може но според мен по добре да ползваш класическото  Peace

# 261
merydit , благодаря! Hug
И аз така прецених. Дано да има в магазина до нас, защото имам всички продукти без какао, а реших да започна сега.
Благодаря на авторката за рецептата. Изглежда невероятен!  bouquet
Не съм голяма кулинарка, но ако се получи ще се похваля със снимки!

# 262
Моят снощи не е станал. Май съм първата издънка в темата,а? Mr. Green
В средата изобщо не се е опекъл. Като го разрязах тази сутрин, взе да си тече тесто, все едно е шоколадова лава. Mr. Green Иначе в готовият участък е страхотен. Heart Eyes За другият път ще  знам, че в моята фурна му трябва поне едно 50 минути. Mr. Green

Авче, на колко градуса пусна фурната преди да сложиш сладкиша?

Тези дни и аз ще го пробвам сладкиша!  Peace

# 263
Хм, нещо печката да не е... 34 минути множко ми се виждат.

Не е множко. Моят се пече повече от 40 дефакто и стана идеален. До фурна си е, както писах и преди  Simple Smile

Аз го пекох във форма, която се откопчава отстрани. Забравих да я поръся с брашно, само с масло беше намазана. Отлепи се без проблем, само трябва с нож внимателно да минеш покрай препечените краища отстрани, след това обръщаш върху ръката си или върху дъска някаква и той излиза целия.

Извинете за невежеството...искам да попитам мога ли да ползвам детско какао "Нескуик" или трябва какаото да е натурално?

Можеш, няма проблем, но няма да стане тъмен и много шоколадов.

Моят стана супер, пухкав, голям. Както казах - пекох 40мин и повече, оставих да лепи на клечката, но то после засъхва, можеше и малко по-малко да го пека. То си личи дали е готов по друсането, поне аз така го познавам (покрай брауниса) - ако се тресе като малеби на силен вятър - още му трябва  Simple Smile Имам само две промени - чаша и 1/2 захар, защото с какао 100 процента става доста несладък и леко нагарча даже, и бурканчето с майонеза ми беше 250гр и го сложих цялото. Наистина страшно лесен, икономичен и вкусен сладкиш. Аз го правих за РД и не се сетих вчера, но вече ще знам - без проблем може да се среже на три блата (или два), да се намаже със сметаново-шоколадов крем и става перфектна и лесна истинска торта  Simple Smile Мерси, Кулинарно издание  Laughing Heart Eyes

# 264
Блонди, твоят сладкиш изглежда невероятно!!!  bouquet
Искам да те попитам...колко е диаметъра на формичката ти?

# 265
И аз го направих, но не остана за снимка   Laughing

Стана страхотен, много вкусен и много шоколадов. Със сигурност пак ще го направя  Peace

Благодаря на авторката за споделената рецепта   bouquet    bouquet   bouquet

bliznacite2004 много ми хареса оформлението ти,  другият път и моя ще е бодлив  Grinning

# 266
Блонди, твоят сладкиш изглежда невероятно!!!  bouquet
Искам да те попитам...колко е диаметъра на формичката ти?

Благодаря ти  Blush 26 е  Peace

# 267
Формата ми е 23 см. Имам тава 27 см.
Чудя се къде да го изпека???

# 268
В тавата. 23 е малко. Моята 26 направи доста дебел сладкиш.

# 269
В тавата. 23 е малко. Моята 26 направи доста дебел сладкиш.
Много ти благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт