Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 621
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 435
  • Поморие
Да се отчета и аз  Grinning Два пъти го правя вече,много ни хареса.Вторият път сложих орехи и стана още по вкусен  Crazy

# 436
И аз току-що го извадих от фурната. Сега го чакам да изстине и да го залея с глазурата. За сега изглежда добре, но не знам дали от вътре е изпекан. Направих половин доза, защото имам една по-малка сърцевидна формичка. После ще показвам снимки...ако са за показване де хихи Simple Smile Иначе много бързо стана всичко...

Ето го, стана много вкусен:

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 21:57 от Minaaa

# 437
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Сладка хапка,момичета,този път направих мини кексчета–на вид не можах да ги докарам,но вкусът им е чуден!

# 438
  • В светлината на слънцето
Правя го за първи път, но по всичко личи, че няма да е за последен.  Grinning Току-що го извадих ог фурната. Ммммм, божествен аромат, направо незнам как ще го изчакам да изстине, за да го извадя от тавата.  eat Мисля утре да му направя шоколадовата заливка, защото ако е днес, до утре няма остане и трохичка.  Mr. Green

# 439
  • пак на Рив Гош
И аз да благодаря на Сладка хапка за чудесната рецепта!   bouquet Страшно вкусен става!
Влиза ми в краткия списък на любими шоколадови сладкиши  Heart Eyes

Имаше няколко инфарктни момента при приготвянето, но всичко завърши благополучно. Знаех, че имам 400 грамов буркан майонеза (предвидливо закупен от благоверния заради 12 рулца от раци  Laughing), купих шоколад за кувертюр. Почвам да бъркам ентусиазирано, бухвам половината буркан майонеза и се усещам, че във френските майонези по подразбиране има горчица, дори и да не го пише изрично на етикета. Поглеждам съставките на моята - имаше (макар че почти не се усеща в майонезата)! Замазах положението с 2 с.л. допълнително какао, изпекох сладкиша и о, чудо! горчица не се усещаше!  Laughing До следващия път ще трябва да съм се научила да правя домашна майонеза  Grinning.

# 440
  • Под гъбата
И аз не устоях на рецептата.Гледам я от толкова време ,но днес я приготвих.Благодаря, за изключително лесното и вкусно шоколадово прегрешение! Laughing

# 441
Днес го направих за втори път....този път ми се получи малко по мокър...изглежда като...как да го обясня  Thinking....клисав...но може би така точно трябва да изглежда ,защото първия път като го пекох стана като кекс, по сух от вътре  newsm78 не знам...по късно ще сложа и снимки.

Редактирам:
Ето и снимчиците....
цял...отрязано парче от него с готов бананов шейк
...и парченцето

Не знам какво стана този път,но въпроса е че пак е толково вкусен и на мен си ми харесва  Grinning Благодаря ти sladka hapka  Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 21:06 от merydit

# 442
И аз днес го направих за втори път. Стана още по-хубав  bouquet за Сладка хапка

# 443
# 444
И ние го чакаме да изстине, за да го опитаме, ама стана много късно та може и утре. Като го направя и уж да има за 2-3 дни свършва същия ден  Stop Много ми е лесен и страшно му се кефя всеки път. Досега съм го правила към n-пъти и все ми се е получавал снимки не показвам, защото не знам как, иначе всеки път го снимам  Stop

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 17:35 от tinta

# 445
  • Казанлък
Много ми хареса рецептата,поздравления ,още  Peaceутре ще го направя Simple Smile Все сме на диети ,но от време на време е нужно да се поддадем на греха Simple SmileSimple Smile
Имам доста вкусни рецепти ,но утре ще споделя ...

# 446
  • ES
Момичета, аз го направих на мъфини. Дали формичките бяха тънки, но някои от мъфините изкривиха формата си, килнаха се на една страна, някои даже де разтекоха. Но ги занесох да почерпя колегите, имах повод. И да ви кажа притесненията ми, че нямат хубав вид, са били излишни. Обрах овациите, казаха че са супер, единия от колегите ми даже взе една за жена си и поиска рецептата. Представете си какво учудване беше, като разбраха, че рецептата включва майонеза. Първият път ги правих с домашна майонеза, но стана по-рядко тестото. С купената стана по-пухкаво.

# 447
може да са искали още мъничко печене.
При мен определено искаха, но така или иначе обичаме сочни сладкиши,  затова ги оставих "голи" кексчетата.

моето дете още вярва, че не съм правила сладкиша с майонеза  Joy Joy

# 448
днес пак го направих, но този път отгоре сложих крем "Оле" на д-р Йоткер-стана също много, много вкусен Peace

# 449
  • ES
Pep-40, твоите изглеждат страхотно. Сигурно е от хартиените формички, изглеждат ми много стабилни.

Общи условия

Активация на акаунт