Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 755
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ето го и моя Flutter

Стана разкошен.Имахме гости и много го харесаха Heart Eyes

Имам питане! Ако водата се замени с газирана вода,какво ще стане? newsm78

# 631
Ето го и моят,много е вкусен  Heart Eyes

# 632
Нямам търпение да се прибера в къши, за да го приготвя и аз   chef
Изглежда много вкусен  newsm10

# 633
Mr. Green Да се похваля - при вторият ми опит се получи Hug Разликата  от първия път е, че за мойта печка му трябва повече печене и става идеален. Mr. Green Предия път явно е бил повече недопечен и затова беше много клисав. Пак ще се прави, но смятам че най ще ми хареса с крема на Лео - закв. сметана и течен шоколад....  chef  bouquet

# 634
Здравейте. Имам едно въпросче...ако реша да полея отгоре с бял шоколад...пак ли по същия начин се процедира като с кафявия? Бях чела някъде, че когато се разтопява бял шоколад за глазура не се слага масло вътре, а само прясно мляко. Някой да има идея?

# 635
Здравейте. Имам едно въпросче...ако реша да полея отгоре с бял шоколад...пак ли по същия начин се процедира като с кафявия? Бях чела някъде, че когато се разтопява бял шоколад за глазура не се слага масло вътре, а само прясно мляко. Някой да има идея?

Аз съм слагала заквасена сметана в белия шоколад, получи се нещо като глазура. Всъщност съвсем добре си стана.

# 636
Нямам търпение да се прибера в къщи, за да го приготвя и аз  chef
Изглежда много вкусен newsm10

Stana strahoten !!!!!!!!!!!!!
Blaggodaria za hubavata recepta   Hug

# 637
  • София
Направих го с крема на Лабрекс - то си стана цяла торта Peace Препоръчвам, особено на любителите на олекотения чийз вкус - малко отнема от сладостта на шоколада и се допълват идеално.

# 638
Направих го с крема на Лабрекс - то си стана цяла торта Peace Препоръчвам, особено на любителите на олекотения чийз вкус - малко отнема от сладостта на шоколада и се допълват идеално.

belinda, чудесно!  bouquet А за кремчето - отдавна го правя, имам го записано, но без да отбележа откъде е, или е руско или е на някого от форума. Така че, ако някой си го познае, да си признава, много вкусно нещо е!  bouquet

# 639
Момичета аз вече за трети път го правя сладкиша.Първите два пъти го правих с какао на Нескуик и стана много вкусен,а третият път го напраих с натурално какао,но не ми хареса нещо с него,така,че вече ако го правя ще е с Нескуик.

# 640
  • София
Правих го и аз. Даже го препоръчах вече на колежка и на майка ми.
Ползвах натурално какао, но с добро качество и за глазурата 90% черен шоколад, масло и добавих захар.
Страхотно бърз и вкусен.

# 641
Момичета аз вече за трети път го правя сладкиша.Първите два пъти го правих с какао на Нескуик и стана много вкусен,а третият път го напраих с натурално какао,но не ми хареса нещо с него,така,че вече ако го правя ще е с Нескуик.

При мен пък е точно обратното – използвах обикновен Нексуик вместо натурално какао (тъй като вкъщи имах само това) и се получи прекалени сладък, поне за моя вкус  Crazy Следващия път ще го направя задължително с натурално, както е по рецептата, и мисля, че ще съм по–доволна.  Peace

# 642
Аз го правя също с Нескуик . Но слагам и малко натурално. Само с натурално не се харесва толкова. Но ние си падаме по доста сладките неща.

# 643
Az go pravih s kakao na Dr.Oetker i shokolad  Svoge i stana pevazhodno.

Imam obache edno pitane - vie kak sahranqvate sladkisha - pri staina temperatura ili v hladilnik ?

P.S. izvinqvam se za bukvite !!!

# 644
В хладилник. Peace

Общи условия

Активация на акаунт