Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 854
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 690
Направих го  bowuu , невероятен е, много вкусен.
Мерси Сладка хапка .   bouquet  bouquet  bouquet

# 691
  • на Мелмак
момичета-стана ми страхотна торта  chef  bouquet
Благодаря ви  bouquet  bouquet  bouquet

# 692
С крема на Лабрекс ли?  А, сиропира ли?  Дали е нужно време да постои, за да поеме? То, винаги си е хубаво едни 4-5 часа да постои тортата...
Аз за понеделник я глася, но нещо вирусни позиви получавам и мога да посрещна празника от кревата и без торта  Simple Smile

# 693
След като вчера прекарах 3 часа в четене на темата, реших най-накрая да направя и аз сладкишчето...
Снощи го забърках набързо, пъхнах го във фурната и зачаках трепетно. И тъй като вършех още неща, все карах половинката да ходи да проверява... Беше ме страх да не изгори или да остане суров, защото не е като да нямам опит в подобни издънки... ooooh! Blush И, както се казва, всичко вървеше добре, докато не възникна съпружески спор. Mr. Green Когато страстите се уталожиха, се сетих за сладкиша... Едва пристъпвах към кухнята... Бях сигурна, че е станал на въглен. Надникнах с едно око във фурната...  Laughing И воала, точно навреме. Crazy Беше готов. Върнах се в хола, а съпругът: "Пак оплеска работата, а?"... Избухнах в смях и не се стърпях да ни похваля каква добра работа сме свършили... Върхът беше, когато казах "Е, вече знам колко му трябва на сладкишът - един спор време!". Joy
Чуден стана! Благодаря и аз на сладка хапка за рецептата. Hug  bouquet

# 694
Моля!
Сега кажи, че сте се и сдобрили, докато сте го пробвали  Laughing

# 695
Момичета,майонезения сладкиш го разделих на 3 части и опитах да го направя на блатове за шоколадова торта. Изпекоха се страхотно,но като тръгнах да ги вадя от формите се начупиха  ooooh!   ...а такава страхотна торта бях намислила. Ядосах се на несполуката и никаква торта не направих... както и да е...!
Някой има ли предположение защо така се начупиха?

П.П.  Само да уточня,че вече няколко пъти съм правила сладкиша и всичко беше ок. Блатовете ги извадих накрая, т.е. след изпичането и на последния, от топъл до изстинал всичките се натрошиха.

# 696
П.П.  Само да уточня,че вече няколко пъти съм правила сладкиша и всичко беше ок. Блатовете ги извадих накрая, т.е. след изпичането и на последния, от топъл до изстинал всичките се натрошиха.

Да не би, като са били по-тънички, да са се попрепекли newsm78. Аз съвсем лесно режа големия блат на две части, не се троши. А всъщносте трябвало е, нищо, че са се натрошили, да си направиш тортата, кремчето щеше да ги спои. Просто щеше да е по-голяма играчка да наместваш счупените парчета.

# 697
П.П.  Само да уточня,че вече няколко пъти съм правила сладкиша и всичко беше ок. Блатовете ги извадих накрая, т.е. след изпичането и на последния, от топъл до изстинал всичките се натрошиха.

Да не би, като са били по-тънички, да са се попрепекли newsm78. Аз съвсем лесно режа големия блат на две части, не се троши. А всъщносте трябвало е, нищо, че са се натрошили, да си направиш тортата, кремчето щеше да ги спои. Просто щеше да е по-голяма играчка да наместваш счупените парчета.

Малко акъл,ама навреме,казват хората    bouquet  За другия път ще знам.
Не мисля,че бяха тънички,защото дозата беше двойна (за да стане огроооомна торта/такъв беше замисъла,де/).Един блат беше към 3 пръста дебел... макар,че може като се замисля,де не са били достатъчно дебели   smile3506

Благодаря, labrex   Hug

Чак сега прочетох,че имало и други опити   smile3555

# 698
Добре, че хвърлям по едно око в темичката.Страшни идеи имате   bouquet
Не успях да устоя на предложението на Лабрекс и ето какво се получи:

http://yfrog.com/bgdsc06599rj

# 699
  • София
И аз направих торта по предложението на Лабрекс.Подарих я на приятелка за РД Grinning
Стана страхотна!Толкова лесно,а тоооолкооова вкусно! Heart Eyes

# 700

mamuri, надявам се и да ви е харесала тая красота!  bouquet

Кафенце, и аз това си мисля, наистина лесна и вкусна. Май това е единствената тортичка, която бих правила без страх, че няма да се получи. Пък и знам, че ще я харесат, поне досега само суперлативи събирам с нея. Хубава рецепта даде Сладка хапка!  bouquet

# 701

mamuri, надявам се и да ви е харесала тая красота!  bouquet

И още как!!!

Между другото, Лабрекс специални комплименти за твоите вкусни произведения!Страницата ти ми е в "предпочитани".

# 702
  • София
Аз също я пробвах във варианта на Лабрекс. Не сиропирах блатовете. Изпекох си целия сладкиш и после го разрязах на две с нож. Едно парче се пробва веднага след като залях с шоколада, че нямаше кой да чака. Mr. Green Не забелязах особена разлика на другия ден. Може би, защото кремът не е течен и не попива в блатовете. Единствено за глазура разтопих само един шоколад, тъй като намазах и отгоре с крем.

# 703
След като вчера изтормозих Лабрекс с куп лаишки въпроси за крема, спретнах ето това за прощъпулника на детето:

Малко не разпределих крема добре, но това изобщо не попречи 1 час по-късно да остане съвсеем малко парче от двойната доза  Laughing

# 704
 Почти през ден го правя.Ще пробвам и по идеята на Labrex.Веднъж го направих във формички за мъфини и не мисля да повтарям.Полепна по стените на формичките.

Общи условия

Активация на акаунт