Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 759
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз го направих най- накрая, много е вкусен. На мен  ми прилича на вид и вкус на браунито, как мислите.

# 91
От няколко дни все за тоя десерт чета по темите. Яд ме е , че не обърнах внимание и да влезна в темата. Тази вечер имах гости, и ако го бях видяла щях да го направя, и без това сумати време се чудих какъв да е десерта. Ама като съм голяма бяла птица...така е. ooooh!
Сега се записвам да следя темата, а аз ще го направя във вторник. Ако не се изложа много и снимка ще сложа. bowuu
Сладка хапка, мерси за рецептата.  bouquet

# 92
Този сладкиш изглежда страхотно .... Crazy  Heart Eyes
сладка хапка   bouquet
Непременно ще го пробвам и аз .  Simple Smile

# 93
Страхотен сладкиш. Сутринта го направих - вече е преполвен. Блогодаря за страхотната рецепта - бързо, лесно, ефтино и многооооооооооо вкусно. newsm10

# 94
  • Видин
Аз го сметнах някъде към 6лв излиза (+ ток ориентировъчно)  Peace

# 95
И аз го направих най- накрая, много е вкусен. На мен  ми прилича на вид и вкус на браунито, как мислите.
На мен не ми прилича на вкуса на брауни,а на американските тортени блатове.

# 96
  • област Софийска
И на мен не ми прилича на брауни. Брауните са по-тежки, а този сладкиш е по-лек и въздушен. Поне така се получи при мен.

# 97
  • София
Второ така и не разбрах защо ми се пресече глазурата.

Първо само шоколада ли стопи или заедно с маслото?
На мен ми става на буци некачествен шоколад тук  Rolling Eyes И вече си взимам фондан за топене и нямам ядове.
  Ааа, това ли ми е грешката? Като се постопи малко, сложих и маслото, не изчаках да се разтопи напълно шоколада.И после вместо да става гладко, то стана на зрънца.

# 98
  • София
Pety значи може да направя следващия път торта с тоя сладкиш, щом прилича на американски блат Mr. Green

# 99
Eто моят, който правих днес. Сложих домашна майонеза, тъй като не видях да продават безсолна Thinking
http://prikachi.com/files/1308169T.jpg
Много е вкусен! Hug

# 100
# 101
  • В сърцето на живота!
А има ли значение каква ще е майонезата? Blush
Че не ми се иска пак да сгафя като кокосовите бонбони например Tired

# 102
Az ползвах най-обикновена - Краси

# 103
  • В сърцето на живота!
Az ползвах най-обикновена - Краси
Ох,благодаря ти  bouquet

# 104
  • Костинброд
И аз ползвах майонеза Краси.Колкото до цвета-слагам какао докато го докарам като препечен негър Mr. Green.
И аз се замислих за торта с такива блатове,течен шоколад между тях,кокос,банани или орехи и сметана отгоре Rolling Eyes-абе ще взема да спретна една пък ще видим какво ще излезе Laughing

Общи условия

Активация на акаунт