Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 710
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 75
  • област Софийска
Приготвих го и аз под формата на мъфини, наистина невероятно вкусен, топи се в устата, много нежен. Благодаря за рецептата, май честичко ще се приготвя - хем лесно, хем бързо, хем вкусно, че и икономично на всичкото отгоре   bouquet

# 76
  • София
имам въпрос, може ли вместо обикновено брашно да ползвам такова с набухвател, щото само такова имам, и ако го ползвам него трябва ли да сложа да кажем половината от количеството на бакпулвера newsm78

# 77
И аз все с набухватели имам. Няма проблем, ползвам си го като обикновено и си слагам количеството набухвател според рецептата  Peace

# 78
Невероятно вкусен сладкиш PeaceКакто и да го похваля все ще е малко.
Хиляди благодарности за лесната и вкусна рецепта сладка хапка!  bouquet
А и успях да употребя малко от събраните  шоколади по нова година.
Моята сладуранка това остави за снимка  Grinning

http://tonchevi.snimka.bg/family/kulinarni-opiti.217268.17067348

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 21:00 от tina_elena

# 79
Защо има такава разлика в цветовете?  Thinking

# 80
  • Видин
Зависи колко какао е сложено явно. Аз лично се улях и доста сложих  bowuu hahaha и е много тъмен сладкишът.

# 81
  • там нейде .............
и аз го направих bowuu
Благодаря за рецептата   bouquet  bouquet  bouquet

Вкусен и лесен Crazy

ето снимки http://photo-zona.net/images/user7898/album1870/preview/12642697 … 0055_DSC03127.JPG
http://photo-zona.net/images/user7898/album1870/preview/12642697 … 9713_DSC03126.JPG

и парче http://photo-zona.net/images/user7898/album1870/preview/12642697 … 2179_DSC03131.JPG

при мен стана светъл въпреки, че сложих около 150 г какао, явно какаото нещо не е било както трябва.....

но пък беше вкусен сладкиша - казвам беше защото изчезна за броени минути след нарязването Mr. Green

# 82
  • София
  Днес го направих този сладкиш, но едно ,че стана доста по-светъл от показаните снимки,а спазих точно рецептата. Второ така и не разбрах защо ми се пресече глазурата. А уж спазвах начина на топене, в купа, над тенджерка с пара, на най-слабото на котлона?Просто няма накъде да намаля повече котлона.Иначе е вкусен, но няма вид.

# 83
Защо има такава разлика в цветовете?  Thinking

не зависи от количеството само, зависи от вида на какаото.
Може да е млечно какао, може натурално какао, то и видове има.
Аз от около година ползвам едно - страхотен вкус е, няма нищо общо с предните пакетчета.
Та днес вместо 5 сложих 3 лъжици какао и пак е толко черно, колкото и предния път.

Снимка утре, щото ще стане бой на негри........

# 84
  • Варна
И аз към доволните  bouquet  bouquet  bouquet
Сложих парченца шоколад вътре и готова лимонова глазура отгоре-прекрасен.

# 85
Пепи ме е изпреварила - от вида на какаото е цялата работа. Ако се ползва нескуик или др. видове инстантно какао за пиене, ще стане мн. светло.
Аз ползвам какаото на  Метро = Аро

# 86
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!

Днес и аз направих сладкиша.
Ползвах натурално какао,глазурата я направих от един фин млечен и един фин натурален шоколад.Сложих и орехи.
Аз не си падам по сладкото,още по-малко по шоколада и неговите производни,но съпругът ми много обича.
Сладкишът стана супер!
Може би следващият път ще сложа малко по-малко бакпулвер.
Сладка хапка,благодаря за споделената рецепта,определено ще се прави пак!

# 87
Второ така и не разбрах защо ми се пресече глазурата.

Първо само шоколада ли стопи или заедно с маслото?
На мен ми става на буци некачествен шоколад тук  Rolling Eyes И вече си взимам фондан за топене и нямам ядове.

# 88
  • област Софийска
Ето и моят сладкиш във вид на мъфини, просто невероятна рецепта.

# 89
Нашият в момента се пече,ама да си призная едва удържах милото да не го изяде суров   hahaha

Много благодаря за хубавата рецепта!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт