Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 843
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 150
  • Gabrowo->Sofia
И аз го направих, защото ми звучеше просто и шоколадово. Така и стана. Много е вкусен.

# 151
Валя, страхотно изглежда  Simple Smile

Тайна, аз ще го пека в откопчаваща се форма, да прилича на тортичка, не на кекс, но една доза, явно ще стигне. Мерси пак  Simple Smile

Моето какао обаче е пресипано вече от кутията в бурканче и не помня дали беше 100%  Thinking и сигурно ще си купя ново  Rolling Eyes

# 152
  • София
   Ужасно е вкусен този сладкиш, снощи свърши, а днес ми се иска пак да направя.

# 153
И на мен ми стана любим. Следващият път - дойна доза!  Peace

# 154
  • София
  Аз казах и го направих, вече се охлажда на балкона. Hug

# 155
Току-що го извадих от фурната. Отивам да правя заливката. Чудя се как ще го извадя newsm78 , че формата ми е никаква. Ако стане хубав ще снимам. Laughing

# 156
  • Пловдив
Смятам днес пак да направя,  хрумват ми добри идеи за направа на торта от този сладкиш! Simple Smile

# 157
  • София
   И аз не пека в нещо специално. И формата за кекс и тавичката, в която пекох днес, са си най-обикновени ,алуминиеви.Като е намазна с олио и набрашнена, се вади много лесно.На мен сам си ми излиза сладкиша, само обръщам върху голяма чиния.После внимателно го обръщам с лице нагоре и слагам глазурата! Hug

# 158
Аз не се стърпях и го направих като торта.На вид не успях да я направя красива,но на вкус е ......супер.Още веднъж благодарности за рецептата   bouquet

http://tonchevi.snimka.bg/family/kulinarni-opiti.217268.17097902

# 159
Аз не се стърпях и го направих като торта.На вид не успях да я направя красива,но на вкус е ......супер.Още веднъж благодарности за рецептата   bouquet

http://tonchevi.snimka.bg/family/kulinarni-opiti.217268.17097902

tina_elena , а кремчето от какво е?

# 160
Labrex използвах "Крем за сладкиши" на д-р Йоткер от тези,които се разбиват със студено мляко.Става бързо и е вкусен.

# 161
Labrex използвах "Крем за сладкиши" на д-р Йоткер от тези,които се разбиват със студено мляко.Става бързо и е вкусен.

Благодаря ти, и аз имах такава идея за торта, а твоята на снимката изглежда много вкусно.  bouquet

# 162
От няколко дни точа лиги по тази рецепта и днес най- накрая ще я изпробвам. Имам въпрос относно гъстотата на тестото- като кексово тесто ли е или по- рядка? Мисля да го пека в откопчаваща форма, но тя пропуска когато сместа е по- рядка... Питам, за да не се наложи да стържа сладкиша от фурната...  Tired

# 163
  • Далечният изток
Днес го направих и току-що изядох едно парче. Много шоколадов и вкусен! Благодаря за страхотната рецепта!   bouquet

Аз го направих в най-обикновена емайлирана кръгла тава. Не съм го вадила, оставих си го в тавата и залях с глазурата. Режа си парченцата и се вадят много лесно.

# 164
Страхотно изглежда сладкиша, а майонезата не придава ли леко кисел вкус?

Общи условия

Активация на акаунт