Шоколадов сладкиш с майонеза

• 279 107
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Аз пък, да си призная честно мислех, че това "сладка хапка" е някакво кулинарно издание  Blush
Често влизам в темата за кулинарните произведения и снимките към тях и там съм срещала "едикакво си на сладка хапка".
Сега е времето, а защо не и  мястото да ти благодаря че те срещнах и намерих рецептите ти. Разгледах ги - супер са!  bouquet

# 181
моля!   bouquet
Радост, засрами ме  Embarassed (да не те чуе мъжът ми, че ще има да ме бъзика с това "кулинарно издание"  Laughing)

# 182
закъснява  Laughing Laughing

# 183
Ужасница!

Ще пусна тема, че храниш тийновете с плуфабрикати, а снимките са на комшийката  Mr. Green

# 184
  • София
Сладка хапка, този шоколадово-стомахопомрачителен сладкиш...нали е само с отрицателни калории, щото съм на диетка, не за друго? newsm78 Mr. Green Та да го спретна утре Hug А и след като Тайна предложи в 22ч тази вечер да ми донесе, знаейки шоколадовата ми пристрастеност......само да отворят утре магазините...да купя майонеза и .....сбогом диети, сбогом чиста съвест- здравей лаком г...з Mr. Green Joy

# 185
Яж със затворени очи  Wink Така не се отчитат калориите.

# 186
Ако искате пък  да знаете, онзи ден шефката на сладкарници Неделя разказваше как шоколада всъщност бил зеленчук.  Laughing Mr. Green
Моят сладкиш вече е нарязан и малко поизяден от мъжа ми. Не ми се наду равномерно, в средата повечко се изду, в краищата по- малко, направих глазурата, на външен вид изглежда добре, утре ще го дегустирам.
Гледам на някои от снимките, които сте показали, че глазурата е доста дебел слой, как постигате това?

# 187
  • област Софийска
Предполагам, че просто се прави повечко глазура, която трябва да е и по-гъстичка. Чака се да се втвърди хубаво и чак тогава се разрязва.

# 188
  • У дома !
  bouquet на sladka hapka
Много интересен сладкиш!
От първия път ми се получи....спазих точно рецептата....и е супер лесен за приготвяне!
ПС Мъжа ми каза,че го кара много на вода да пие откакто го опита......е нищо чудно....то такава вкусотия със шоколадова глазура от горе Joy

# 189
Поздравления "сладка хапка" това е невороятно вкусно шоколадово изкушение. Моите 3 мъже вкъщи признаха, че неискат и да чуят за торта щом има такъв сладкиш, тъй като те са по шоколадовите и много сладки изкушения.Пак обра овациите у дома.Чакаме и други толкова вкусни предложения.Поздрави и целувки!

# 190
  • София
Дъщеря ми не е никак по сладкото, но просто се влюби в този сладкиш. Даже съм изненадана, че въобще го опита...
Каза, че иска да й направя точно тази торта за рожденият ден  Laughing

# 191
Това е голям комплимент!

# 192
  • София
И е самата истина!  Hug Наблюдавам, че и мъжат ми си е хапвал тайно, а както май споменах, той е повече по сиропираните.
Свекър ми наскоро ще има рожден ден, и смятам да го направя и да го занеса на празника.
Благодаря ти много за рецептата!   bouquet Една от малкото, които се харесват в къщи от всички  Heart Eyes

# 193
  • Viena
Аз вчера го направих,но до днес и спомен няма-така й не го пробвах,но терминаторите ми са възхитени.Аз го правих във форми за мъфини и стана много добре.

# 194
  • Разград
Яж със затворени очи  Wink Така не се отчитат калориите.

Така направих тази нощ.Незнам по кое време се събудих и си помислих за сладкиша,после взех,че си хапнах,ама не гледах.Днес му е трети ден,нищо си му няма,направо е разкош.

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 16:50 от max-mama

Общи условия

Активация на акаунт