Шоколадов сладкиш с майонеза

• 276 375
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 345
   Много благодаря за информацията как се качват снимките. Ще опитам и надявам се да се справя.

# 346
най-после снощи и аз го направих, днес вече няма от него  Peace, Хапке благодаря за рецептата, мисля обаче да пробвам да сложа в сместа и смлени  орехи. Заливката я направих с натурален шоколад и масло, просто е превъзходен, такъв сладкиш си купувах на кило, само че наръсен със кокосови стърготини, много се радвам, че вече мога да го приготвям. Още веднъж сърдечно благодаря за лесната и сполучлива рецепта   bouquet

# 347
Сладкиша е наистина невероятен!

Сладка Хапка благодаря ти за чудната рецепта   bouquet

Доста време го прескачах, защото звучи странно, но постоянно попадах на снимки и положителни коментари, че специално потърсих рецептата. Открих, че цяла тема си имал и направо се навих да го опитам и аз.

Направих го за рожденния ден на свекърва ми онзи ден и всички гости бяха очаровани. Не е малък сладкиша, но нищо не остана от него, някои хапнахме по 2 парченца  Mr. Green. Вече ни е любим сладкиш, даже го повторих още на следващия ден по молба на всички в къщи  Grinning.
Даже ми е поръчан за един друг Р.Д след 2 седмици  Mr. Green

Пекох го в чудото точно 25 минути. Стана висок може би 4 пръста ( зарадва ме, защото мислех че ще е по-тънък), перфектно опечен и сочен, мокър такъв, шоколадов, абе супер!

Ето парче:

# 348
Хапчице,
отдавна обяснявам на мяйка ми и на снаха ми за твоя сладкиш,ама те като чуха майонеза и   Rolling Eyes
не щат,та не щат да го правят.Утре обаче заминавам за три дена на Бургас.Записвам си рецептата и ще го направя веднага като пристигна.После ще пиша за коментарите.аз също като чух майонеза....брррр,нещо ама като го направих.....охааааа.Само,че ще сложа малко повече захар.

# 349
  • Някъде в търсене ............
Здравейте, страхотна рецепта смятам да го правя . Имам питане може ли вместо натурално какао да сложа нескуик?  Извинявайте сега прегледах назад и видях същият въпрос. После ще се отчета.
А не успях да прегледам цялата тема защото щях да се задавя Wink толковаа страхотно вкусни изглеждат сладкишите ви Hug

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 15:47 от desi02

# 350
  • В сърцето на живота!
Ето и моя сладкиш,без кремче все още...

Тук с кремче ванилия на Др. Йоткер,не е шоколадово но това имах у дома (не ми се ходеше до магазина).

Снимките не са с добро качество,но съм с нова фотоапарат и не съм го разучиа все още Embarassed Rolling Eyes

Благодаря Сладка Хапка  bouquet

# 351
  • Някъде в търсене ............

Това е резултата, дугият път няма да слагам течен шоколад в глазурата.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 18:15 от desi02

# 352
# 353
  • София
Влизането ми в Готварския мога да определя като меко казано "спорадично"- разбирайте - до 5 пъти в годината (това след диета, преди редовно ви четях).
Днес обаче не се стърпях да отворя тази тема по две причини- Хапката, която ми е  дружка  е автор  Heart EyesHeart Eyes и..... заглавието-извращение  Mr. Green
"Сладкиш с майонеза  Sick Sick Sick"
Big surprise обаче!!
Няма как утре да не тествам и аз Simple SmileSimple SmileSimple Smile
За да не е чист спам- утре ще кача снимка Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 21:56 от Emi

# 354
Eeeeee, Emi ме издаде, че правя извращения  Mr. Green А аз се правя на ходеща добродетел по форумите  Laughing
Направи го, слънце, надявам се да ви хареса!

Благодаря отново на всички - много сте мили   bouquet

# 355
  • София
  Направих го днес ,няма снимка......но понеже съм на диета,цял ден го гледам,режа на домашните парчета иииии,не издържах.......уникално вкусно,заслужаваше си да наруша диетата....!!!
  От майонезта ли е така сочен,вкусен,уж нали замества яйцата.....но придава невероятен вкус,сякаш има и масло. Точно премерено,уникално!!!   Ами, БЛАГОДАРЯ!!!  bouquet

# 356
 Хоп и аз тук .... това е уникален сладкиш  Simple Smile направих го днес стана невероятен ... дъщеря ми каза че бил като сладкиш който е гледала само по филмите и понеже стана като торта била най- хубавата торта която е яла ..
нямам снимка, но ако случайно до утре остане едно парченце ще го снимам  Laughing Благодаря на Сладка хапка за рецептата  Hug  bouquet

# 357
 Искам да попитам дали мога да направя глазурата с маргарин, защото в момента нямам чисто масло??? Извинявам се ако въпроса ми е коментиран. Предварително благодаря!

# 358
  • София
  Аз пък го направих за трети път, този път с чисто какао и нещо не ми е толкова сладък,като предишните пъти. А спазвам рецептата точно. С нескуика беше по сладък, но не се сетих да добавя още захар, защото в нескуика има.

# 359
Ще стане и с маргарин  Peace

Тайна, обезателно още захар трябва, аз слагам чаша и половина и пак не е много сладък, но е добре. 1 чаша за 3 с.л. чисто какао според мен е малко, а и самата майонеза е солена, но въпрос на вкус, разбира се.
Аз пека сега една доза, разделена на две. Две торти за РД правя за днес, едната стана идеално, срязах блата на две (само на две, че е половин доза, иначе ще стане и на три) и го намазах с разбъркани 200гр заквасена сметана и 100гр разтопен млечен шоколад и стана перфектно. При втората торта обаче синът ми усилено ми помагаше и забравих да сложа бакпулвера и стана една изпечена, черна подметка  hahaha Сега чакам какао, че имам само Нескуик и ще почвам трета  Crazy После ща кажа и покажа как е било с кремче по средата  Blush

Общи условия

Активация на акаунт