Шоколадов сладкиш с майонеза

• 276 606
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 360
  • София
 Hug Simple Smile

# 361
Току що го разбърках и сложих да се пече.
Тъй като в къщи обичаме по сладко прибавих половин чаша захар повече,съдейки по суровата смес сладкиша ще е много вкусен,мисля да го разрежа на два блата и направя на торта с млечен крем,да видим дали ще стане.По късно обещавам снимков материал.

# 362
Emi  страхотно изглежда.
Мале, на мен ми е много сладък  ,а вие слагате допълнително захар  Grinning

# 363
Перфектен сладкиш!

# 364
  • Бургас
И на мен ми дойде доста слдък първия път, затова намалих захарта малко, но пък аз от първия път още слагам 2 лъжици какао, струва ми се достатъно.  Peace

# 365
Аз също сложих повече захар, от написаното. Защото почти винаги не ми е достатъчно сладко. Blush

# 366
  • София
Идвам да се запиша и аз при очарованите от сладкиша. Направих го вчера следобед, а в момента има останало само едно мини парченце /мисля, че няма да е за дълго/.  Simple Smile Стана превъзходен. Спазих рецептата точно, само че тавата ми беше с по-малък диаметър. Подготовката му отнема 5 мин. При мен, обаче, се пече повече от 25 минути, но явно си зависи от фурната.
Благодаря за рецептата!   bouquet

# 367
Днес го направих за втори път,но с повече захар Crazy

# 368
И аз го направих за втори път,но сега с достатъчно какао.И след като децата изядоха почти всичко,им разкрих тайната за майонеза,която те не обичат Wink доста се учудиха,но продължиха да твърдят,че това е най-вкудният шоколадов сладкиш Peace

# 369
И аз днес го направих и дано да се е получил  Praynig
Пробвах го в суров вид и беше вкусен   chef

# 370
  • Gabrowo->Sofia
Днес правих сладкиша за втори път. Реших да го сложа в по малка форма /22см/ и се оказа грешка. Пекох го повече от 40 мин. когато го обърнах се оказа, че от долу не е допечен... метнах го пак във фурната... абе ... изложих се. Но, поне си направих извод - в 26 см. форма 25 мин. са достатъчни. Първият път нямаше грешка

# 371
Леле като ги гледам тези снимки...тия дни ще го пробвам този сладкиш Simple Smile Simple Smile

# 372
Изглежда страхотно и съм убедена, че на вкус е така!
Само чакам да приключа с диетата и ще го правя(сега само се измъчвам мазохистично да си го гледам и преглъщам) Mr. Green

Иначе - защо толкова да стряска хората съставката майонеза - то си е олио и яйца, които ги има във всеки сладкиш - нищо необичайно не ми се вижда! Simple Smile

# 373
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Мерси за рецептата. направих го в петък вечерта  chef. Сложих допълнително захар и отгоре го намазах с течен шоколад. Първоначално като го извадих още топъл се ронеше ,но после стегна. Другият път ще го разрежа и ще го направя като торта с два пласта.При мен се опече за 30мин.

# 374
Блонди дано да си снимала ,че нямам търпение да видя творението ти.

Общи условия

Активация на акаунт