Шоколадов сладкиш с майонеза

• 277 838
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 660
pina, barboran4e, Лабрекс, благодаря ви  Hug

barboran4e, сложих едно пакетче ягодов пудинг на Йоткер, мисля че е 50 гр.

Лабрекс, освен че ще е много ягодов, и на мен ми е интересно какъв точно ще е, като го няма какаото.
Имам си вече цял списък с рецепти, които чакат края на постите  Crazy, и тази също вече е между тях.

# 661
Ако е сладкиша, без глазурата става за пости. В майонезата няма яйца.

# 662
Ако е сладкиша, без глазурата става за пости. В майонезата няма яйца.
Прости ми невжеството, но какво има? Яйчения прах нали също е от яйца  newsm78
labrex, още утре ще опитам  Hug

# 663
Ами, няма яйца на прах, макар че в някои пише да има. Може да потърсиш в различните марки, мисля, че има такива, на които официално не пише яйчен прах.

Искам да допълня, да не ме слушаш какво говоря! Аз знам, неофициално/официално, че не слагат яйчен прах. Само олио, лим. киселина и химия е... Но да не стане така, с моите акъли да си развалиш поста!

# 664
  • Разград
Ето една торта с блатове,направени по тази рецепта.Аз не съм разрязвала блатовете,а направих две дози,съответно два блата.Леко сиропирах и намазах обилно с ганаш по средата и отгоре.Тортата е по случай рожденният ден на моето момче,става на 5 години.Ще я разрежем довечера и тогава ще снимам и в разрез.

# 665
max-mama да ти е жив и здрав сладура!Весело парти!
Ще взема и аз да пробвам с кремчето на labrex .

# 666
Ух, Макс мама, за малко да хвърля топа ! Как си я накъдрила тортата, страхотна е! Да ти е живо и здраво голямото момче!  Hug  bouquet
И ягодовия вариант на сладкиша много ми хареса, определено ще се пробва!  Peace

# 667
мах-мама, да ти е живо и здраво момченцето!Страхотна торта си му спретнала, много е красива и шоколадова! Heart Eyes  bouquet  chef

# 668
мах-мама,да ти е живо и здраво детенцето  bouquet
Тортата е много красива Heart Eyes

# 669
  • София
Поздравлени я и от мен,Мах мама  bouquet  bouquet  bouquet
Да ти е живо и здраво порасналото момченце!!! newsm59

Би ли споделола за ганаша?Как го приготвяш/Ще чакам снимка на разреза с нетърпение Blush
Весел празник!!! Hug

# 670
max-mama ,честит ти рожденник,да ти е жив и здрав!    bouquet
И аз се нареждам на опашката да видя парчето от тортата.  Peace
Labrex ,благодаря ти.  
  bouquet

# 671
  • София

Пак сладкишчето и пак във вид на тортичка. Вкусотия! Heart Eyes Сладка хапкаbouquet!

Shocked Shocked ShockedФантастична е!
А сиропира ли блатовете?Изглежда много сочна! Heart Eyes

# 672
max-mama, честит рожденик Simple Smile Тортата му е повече от прекрасна Simple Smile  bouquet

# 673
  • Разград
Благодаря ви,момичета.  bouquet  bouquet  bouquet
Ганаша го правя от 500 мл сладкарска сметана+250 гр натурален шоколад+1 пълна сл течен шоколад.Загрявам сметаната на котлона,но без да завира.Прибавям начупеният шоколад+течния шоколад,оставям за малко и оттеглям от котлона.Бъркам непрекъснато,докато се хомогенизира сместа.Оставям да се охлади,като от време на време бъркам.Така след някакво си време сместа се сгъстява и действате.Но,тази доза е за торта,ако е само за сладкиша може да се направи половин доза.

# 674
max-mama, честит ти рожденник, жив и здрав и щастливо детство!   

След тези снимки как да побликувам моя сладкиш. Пак го направих и пак стана разкошен.  bouquet Благодарности за рецептата!

http://doro.snimka.bg/cooking/moite-kulinarni-opiti.287314.17634209

Общи условия

Активация на акаунт