Малък Сечко вън върлува, ЮЛЧЕТО в къщи палува!

• 19 662
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
 newsm78 Значи да не разчитам на тази формула Laughing

# 151
50 процента шанс да се окаже вярна  Grinning

# 152
  • София
ами при мен се оказа вярна едната а по "метода на инките" коки тр да е момиче, ама нъц Sunglasses
някой беше писал за ателие 313- не помня кой- там има много хубави представления апропо Peace

# 153
  • София
ДД
Кажете за тези театри куклени по колко време е представлението че моите на дали ще изкарат повече от 15-20 мин кротки.
Радослав пак ме хвърля в ужаси,обичаше преди данонино сега не иска да го погледне обичаше пастет сега не иска да опита,обичаше банан сега не иска,има ли и други такива?

# 154
Иве не се ревожи всички минават през такъв период да не искат нещо дето преди са го обичали.Като мине време пак ще го поиска.

# 155
  • Sofia
Иве, и Сашо има такива периоди. Не се притеснявай.
За театрите - ами май е различно, ама винаги може да седнеш в края и като видиш, че доскучава - изнасяш се навън.

Аз искам да го заведа на някое представление - трите прасенца в столичен куклен определено му хареса и за моя изненада стоя мирен от началото до края - час мисля беше. А преди това не му бях чела тази приказка, нито го бях водила.

Мая, в Ателие 313 топло ли е много там където са представленията? (питам, че нали ние - аз и Сашо - топло не търпим, а виждам, че има хубави постановки и ми се иска да го заведа)

# 156
  • Асеновград
Има Иве , умираше за "нино нананино" , после известно време не искаше да го погледне , а от 2 дена ме кара да му отварям хладилника и си търси "ниното" там.Най-много се дразня , кота не иска да опита нещо , а аз съм сигурна , че ще му хареса.Добре , че е дебел , та не му се притеснявам много.

# 157
  • София
Той не го иска и след време,сети се за данонино отворя го и не иска да го опита даже.

# 158
  • София
иве не му се безпокой, има толкова много неща които не е опитал още, може да е откривателски настроен Simple Smile
коки си има периоди на временно отричане от любими неща, но се връща към тях, не си спомням за случай в който да не се е върнал към нещо... newsm78
за ателието- не знам дали е топло, мога да попитам, била съм само лятото и тогава е приятно прохладно, без да е студено. Peace
аз коки още не смея да го заведа на представление, макар че според мен ще му допадне, просто не съм рискувала. но като отминат тези минусови Т ще взема да си направя експеримент дали ще иска да стои мирен, което ще му е основния "проблем" Simple Smile

# 159
  • Асеновград
Вчера точно така направи , оставих му го на достъпно място и след време го изяде.Само дето имаше данонино на панталона и обясняваше , че аз съм го изцапала.

# 160
  • София
Марти и Боряна да ми кажат като даващи по здравословни храни,какво купешко ползвате за децата?Какво готвите всичко което се сетите

# 161
въобще не ме слагай в графата на здравословно хранещите. За един месец баща му успя такива бакии да забърка, че думи нямам. Все пак не давам всичко де - никога не е ял чипс, царевични пръчици (с изключение веднъж на един рожден ден, като преди това попита баща си дали може, а той му отговори разбира се, че може Crossing Arms), вафли, сухи пасти, кренвирши, наденици, готова кайма, макдоналдс, купешки бисквити с изключение на няколко. Баница яде домашна, но готова или полуфабрикат не. Кексове, торти и всякакви домашни сладкиши яде. Домашен сладолед яде, купен няколко пъти е ял. Общо взето принципът ми е, че няма лошо в храната му да има брашно, яйца, мляко, маслозахар (аз готвя с кафява), но ако може да няма маргарини, лецитини, ета, оцветители  и т.н.. Шоколад съм казвала, че яде милка льофле, яде киндер пингуин, бисквити пападопулус или тия другите с "п" детските (забравих ги), бонбони пез (предпочитам ги, защото са с захар), детски дъвки, данонино. Млечни давам само био кисело мляко и био сирене, чат-пат се случва, когато баба му е правила баница да хапне и небио. При баба му и дядо му яде кашкавал, който явно е доста солен, защото след това се скъсва от пиене на вода. Вкъщи му взимам или малките кашкавалени пити на ла ваш ки ри или гауда сирене. Веднъж съм му визмала един кози кашкавал с коприва, яде го, но не му хареса чак толкова. Много обича царевица и кисели краставички. Царевицата я взимам био, в буркан от фантастико. Киселите краставички на бондуел, че са най-вкусни. Сокове не пие, само вода. От време на време му давам един био сироп, който купуваме от нашия кварталния магазин, той се разреждаа с вода, има от бъз и от боровинка. Харесва му, но гледам да не прекалявам. Напоследък му взимам едно мюсли от био шанда в Хит, с плодове, което стои леко захаросано. Него си го яде направо сухо и много го обича. Кухнята му е хер бебе плюс нещо, което съм сготвила аз, майка ми или свекърва ми....примерно свекърва ми заради него престана да прави пилешката супа с накълцана на дребно кожа или да използва готова кайма. В интерес на истината ми липсва един голям хранителен магазин в близост с голям избор и много се надявам като отворят нашия мол да има такъв в него

# 162
  • София
момичета, стискайте ми палци считано от този момент Simple Smile
дано мога да се похваля скоро с новини Praynig

# 163
  • София
ЕЛИ СТИСКАМ, Hug
Марти благодаря ти.
Вики и Яна тайно общество ли направихте,зарязахте ме вие. Sad

# 164
Еленко Praynig

Общи условия