Малък Сечко вън върлува, ЮЛЧЕТО в къщи палува!

• 19 665
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Ели, стискам!

МАрти, в гаудата няма ли нещо измислено?Ние ядем много сирена ( защото пием много вино  Blush), но на Ники не давам ( сега да не си помислите, че го оставям да се облизва като кебапчийски котарак, след като заспи обикновено гледаме нещо, пием си виното и ядем сиренца). Той яде обикновен кашкавал ( аз харесвам кашкавала на ЖоСи и сиренето на Елена). Към някои био продукти съм резервирана по една или друга причина.
Уф, сега като се замисля, ние май ядем доста еднообразна храна. Не ядем кисели краставици, почти не ядем царевица....
Каква кафява захар използваш? Аз принципно само в някои сладкиши слагам кафява, но в общи линии имам подозрения към всички, предлагани на пазара. Никоя не ми мирише както трябва според мен.

# 166
Ели стискам. Hug

# 167
  • София,
Ели и аз стискам, незнам още за какво сега ще се върна назад да попрочета Wink. НО първо да се похваля, че сесията за мен вече приключи и то напълно успешно, сега можете да ми завиждате на почивката Mr. Green
Гласувах за събота, че в петък мъжо се прибира различно от работа  Wink да видим тоя път ще ме огрее ли. Crossing Arms Надявам се.  Mr. Green

# 168
  • Асеновград
Ели , стискам.
Дани , браво !

# 169
Еленко, стискам всички палци  Hug
Дани,  поздравления за успешната сесия   bouquet
Аз не гласувах за срещата, тъй като ще липсвам от София в този период  Peace

# 170
Хриси, точно ти ми трябваше  Grinning дай ми моля те рецептата за сладкиша с грис, да не ровя по темите  Hug

Кафявата захар, която най-често купувам е демерара, пак по причина, че такава има в кварталния магазин. В ХИТ има една по-истинска, стои влажна и е по-тъмно кафаво, забравих й името обаче. Това, че гаудата е по-добре са си мои интерпретации - първо, защото не ми е толкова солено и второ, защото разчитам на това чуждите мандри да са по-контролирани. Био сиренето ми е много вкусно, мога да кажа, че по-вкусно сирене не съм яла Heart Eyes
А царевицата му я слагам в супата, яде си я така или я правя на салата с червени печени чушки. Специално за супата, аз и преди бях писала, ако има някоя супа, която не му е много любима, царевицата или киселите краставички, добавени вътре спасяват положението

Дани, браво

# 171
Само на бързо - Иве представлението е около 40 мин.
В театъра не беше някаква жега. Малчо беше със скиорски гащеризон и яке. Свалих му само якето и му беше ок. По време на представлението само само най-малките се разплакват, защото се стряскат от тъмното. Другите са като хипнотизирани Simple Smile
Ели успех  Peace

# 172
Здравейте!
Иве, Дели също доста често сменя предпочитанията си към храни.
Иначе аз избягвам да му давам всякакви купени сладкиши, чипсове и подобни. Когато сме повече навън сред други деца обаче се случва доста често да яде такива.
Течности му давам само вода, фреш и чай. Хлябът винаги ни е черен. С основното яде пресен зеленчук, между храненията плодове. Сутрин за закуска понякога вместо кус кус му правя просо. Авокадо например хапва почти всеки ден, много обича.
Аз готвя нормалните неща, гледам да е разделно, но не винаги се получава.

# 173
  • София
ВИКИ ЯНА тук ЗЕМЯ?

# 174
Ей ме,невинна с Вики не съм се чувала ни писала.Тя май има доста работа.Иве пък аз се тръшкам,че тебе те няма.Женска работа
Стискам палци за Ели!
За яденето няма да коментирам,защото не се сещам за нищо полезно в тва дето ядът.Надина яде в детската,в почивните дни яде готвено и вечер.Опитваме се да купуваме качествени продукти,но био не купувам защото предимно мъжът ми пазарува.Никола спря плодовете,а тя не яде.И така,той кара на кисело мляко плодово.Незнам период ли е какво.В момента не ми се занимава с нищо,рея се.

# 175
  • Canada
марисса, честит ти племеник Давид! Много хубаво име.

Честито и на изучилите се!   bouquet Аз още дълго няма да съм в техните редици. Laughing

Били, Тедо е много сладък. Heart Eyes И не го намирам дебел, моля, моля.  

Когато Раян бълнува през седмицата, казва "No, no...", а уикенда е "Не, неe..." Mr. Green Важното е да се отрича/брани. Simple Smile

Раян от Нова година насам спи без решетка от едната страна. Ей, много се изкушава да става да си играе, а и вече се научи и да го прави безшумно. Mr. Green Говорим, говорим и пак същото.
Да попитам тези от вас, чиито деца спят в отделна стая, как контролирате положението нощем? Ние още го подслушваме с бейбифона. То и друг начин да го чуя нямам, че заради малкото часове сън, които ми се събират, спя много дълбоко.

Аркси, разкажи моля как мина пред големия телевизор.

# 176
  • София
и аз тук
докато копирам разни фаилове от пц-то на лаптопа ми изтече мозъка просто  Rolling Eyes лаптопа добре ама пц-то бавно затормозено, мъка голяма ... записах и на коки едни мики маус 25 серии, освен на емо (т.е. немо) напоследък е фен и на колите и мики маус а чат пат и мечо пух заглежда. обаче емо държи рекорда след мързел град... почти го знам наизуст вече  Rolling Eyes
стискайте още, аз ще пиша когато нещата се случат  Hug дани, не си изпуснала нищо, щото и нищо не съм казвала...  Peace

за храните, какво да ви кажа, избягвам каквото мога и ако мога, рядко купувам био, нямам откъде а и пазаруването отскоро ми се падна в ресора само на мен. кафява захар не ползваме, а за готвене за манджи и супи ползвам масло основно, но да не става мазно, не обичаме мазно вкъщи, тук там олио ачесто и без мазнини, когато нещото позволява. за салати - олио или зехтин, каквото има налично. почти не ползвам за готвене сол, ползвам една македонста джаджа която е като вегета и вегета и то по малко, доста сол имат и те (аз ям солено но не готвя така сякаш само аз ще си го ям  Laughing) от шоколадестите хапва на милка бонбонките кръгличките основно, не помня да е ял друго или ако е то е било случайно, гледам да го избягвам честно казано. пие много течности- основно сок разреден с вода, така си го харесва, фреш портокал по много и айрани. плодовите млека и изобщо киселото мляко им е страстен фен (пу пу). а от онзи ден и маслини прояде  Laughing но си има на периоди храни, понякога явно му и писва, така че гледам да е доколкото може балансирано храненето му, за разлика често от нашето... Rolling Eyes

много наспамих, изчезвам  Sunglasses

НР, ама раян е опасен с това отричане, чак и на два езика и според дните от седмицата  Laughing за спането в отделна стая не мога да е включа понеже коки спи в нашата стая с долепено легло до нашето. Peace

# 177
Калина също не иска (или поне мрънка) да заспива на тъмно и прави пазарлъци ТВ да не се изключва. Обяснението е че не можела да ме вижда в тъмното. А снощи като и обяснявах че вече е голяма и да пробваме да спи в нейната стая, тя ми каза че не можело, защото мравката щяла да отвори вратата и да влезе в стаята. Това пък откьде го измисли - идея си нямам.
Аз не сьм чела въпроса на Аганка, но имаме приятели на които момченцето е на 6 годинки и все още обича да си събува гащите и да си показва "бубата". Майка му и баща му не се впечатляват особено, макар че му правят забележки. Даже Калина го е прихванала и си сваля памперса да ми покажела "бубата".
Леле, -29 градуса, просто не е истина!
Кирова, дано бързо оздравеете и да е за последно!
Иве, Калина преди (до скоро) беше всеядна, особено манджички. Обаче от известно време не иска и да чуе за такива - може да яде непрекъснато яйца, хот дог, "пужолки" и кюфтета на скара. Това е и за закуска, и за обяд, и за вечря! Надявам се че е временен период и пак ще преоткрием готвените вкусотии.
Като чета как вашите деца играят с Лего или с пластелин, направо ви завиждам. При нас няма абсолютно никакъв интерес към тези неща. Като се случи да вали или да е много ветровито направо се сбърквам какво да я правя в къщи. Добре че това са сравнително редки моменти тук, защото 2 поредни дни без да сме били поне 3-4 часа навън са си живо изпитание за мойте тънки нерви.
И аз си поиграх с формулата, и интересно че съвпада и за трите ми деца!
Дани, браво!

# 178
  • USA
Иве, период е това, не се притеснявай. Криси яде средно здравословно по моите разбирания (доста широки)  Mr. Green, няма забранени храни. Обаче, много трудно пробутвам зеленчуци и от плодовете само някои минават. Вече гледам да не се вторачвам много. Знам, че в един момент ще се разяде. Аз био купувам мляко, яйца и месо (не винаги). Чела съм, че там има най-много разлика.
Като казахте царевица, Криси само я побутва в супата и вика "не искам корни"  Laughing
Янче, къде се рееш, мила?
В края на тази семица пристига свекър ми, чакаме го с нетърпение. Баби и дядовци са много на почит, като живеем толкова далече.
Криси напоследък много говори на английски и пее. Много ми харесва тази възраст. Само здраве да е.
Дани, браво на теб!
Буути, как е работата?
Ели, стискам и чакам добри новини.
Рокси, какво стана с дилемата?

# 179
  • Бургас
Цоп преди да скокна на лекции  ooooh! бррр студена зала изток ....
Опааа браво на Дани за успешната сесия. Все така.

Адашко имаш всичко стиснато  Praynig чакаме добри новини  Hug

Ивчо и той като се мята насън основно вика неееее не искаааам предполагам ядене не иска. Иначе здравословната храна при него се заключава в киселото мляко и половин изядена храна от кухнята. Всичко друго е амбалаж. И сме по същия начин, не опитваше лютеница - сега може да изяде три филии с лютеница. И с другите храни така - тука има тука нема.  Joy

Сигурно има и още ама мозъка ми изтече както казва Адашката.

Общи условия

Активация на акаунт