, само кажи и веднага го уреждаме 
Така и не отидох тази седмица на козметик и довечера ще има разкрасяване вкъщи
Отивам да си взема малкото човече
Аз това пежо, което си харесах е 2004 за 8000, много хубаво ми изглежда на мен, но Десо сто кусура му намери, включително твърди, че е с усукано купе...ама продавачът отрекъл, та няма как да есигурен за това евтини са колите сега на пазара, но то и качеството им явно е като цената
за съжаление в тая болница са тотално не в час по въпросите на кърменето, както впорчем в повечето болници. Една неонатоложка обясняваше на сестра ми да си почива, че бебето се чувствало по-добре като го хранели с Ам. Аз говорих с една акушерка и я питам кога ще й го носят за кърмене, а тя ми казва и без това няма кърма сега. Аз й отговарям "има коластра", а тя много компетентно "а няма, тя коластрата слиза на третия ден"
казах й две-три приказки, ама заради сестра ми гледах да съм максимално любезна, че ме помоли. Сестра ми слуша какво й обясняват, то човек, който не е прочел един ред по въпроса, какво му остава освен да слуша съвети. Дано не й провалят и това кърмене
. Аз също съм си мислела да спра с форума, но си дадох сметка, че той повече ми дава, отколкото ми взима. Ограничих темите до 2-3 и надничам по другите само като ми е скучно. Тази ми е най-любимата, така че няма изгледи скоро да се оттървете от мен
(По-малка ли е от теб?)
. Стоим вкъщи като затворници/много мразя така/ и се чувстваме като в капан.Не се сещам да е било така близките 10 години назад.Всичко отказва- даже климатика нещо изпуши и от време на време почва да духа студено.Като гледам и прогнозата не се вижда светлина в тунела в близката седмица
Стискам палци да не се провали. 
.Дано и да те слуша , де.. 
/ и хич, ама хич нямам намерение да се махам оттук
И да се похваля - когато купувахме детските билети спечелихме още два за постановка за големи 
Ех, че хубаво беше...