Малък Сечко вън върлува, ЮЛЧЕТО в къщи палува!

• 19 636
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Иве още не е късно  Hug, само кажи и веднага го уреждаме  Grinning
Така и не отидох тази седмица на козметик и довечера ще има разкрасяване вкъщи  Mr. Green
Отивам да си взема малкото човече  Heart Eyes

# 76
Иве, много евтина, къде ги намираш тези коли Laughing искам да, даже ако са я публикували някъде, направо линк, ако може Peace Аз това пежо, което си харесах е 2004 за 8000, много хубаво ми изглежда на мен, но Десо сто кусура му намери, включително твърди, че е с усукано купе...ама продавачът отрекъл, та няма как да  есигурен за това евтини са колите сега на пазара, но то и качеството им явно е като цената Confused По принцип най-много искаме кола от Швейцария. Кумовете на нашите жимеят там и татко ми е разказвал какви са изискванията на техния ГТП, как за една точица на стъклото са го накарали да си смени цялото стъкло, пък заа по-сериозно нещо да не говорим. Свекър ми кара една фабия от Швейцария, която преди това известно време беше наша,  трета година вече тази кола не е влизала в сервиз, дори и за нещо дребно...не е само късмет това обърнах го на автофорум

Днес ходих да видя бебето, много ми е сладичък  Heart Eyes за съжаление в тая болница са тотално не в час по въпросите на кърменето, както впорчем в повечето болници. Една неонатоложка обясняваше на сестра ми да си почива, че бебето се чувствало по-добре като го хранели с Ам. Аз говорих с една акушерка и я питам кога ще й го носят за кърмене, а тя ми казва и без това няма кърма сега. Аз й отговарям "има коластра", а тя много компетентно "а няма, тя коластрата слиза на третия ден" ooooh! казах й две-три приказки, ама заради сестра ми гледах да съм максимално любезна, че ме помоли. Сестра ми слуша какво й обясняват, то човек, който не е прочел един ред по въпроса, какво му остава освен да слуша съвети. Дано не й провалят и това кърмене

# 77
  • София
Марти объркала съм годините,иначе всичко е така 60 000км първи собственици,3000лв 98г. Confused
КАМИВИЖ си пощата,личните

# 78
Яна, не се чуди за деца дадени на 5 месеца на ясла. Тук масово ги дават от 40-я ден! Не че го разбирам това да си родиш детето и да го хвърлиш в яслата, ама като няма никакво платено майчинство така е. Ние затова си имаме леля ми, защото нещо яслите тук хем не ни харесват, хем пък цените са убииствени!
Момичета, какви са тия прогнози за -25 градуса???!!! Ужас - такъв студ!  #Crazy

# 79
Албена, това ще е в най севернит ечасти и сутринта , по следобяд ще стане по топличко - 10  Laughing аз поне се радвам че на планината ще е слънчево  Peace
Оправиха ми компа  PartyА утре ще му сменят и вентилаторчето ,че нещо и то отказва  Laughing

# 80
  • USA
Преди да забременея четях и пишех в зачатие,една седмица след като разбрах че съм бременна неможех да влезна в него,така може би 3-4 месеца а и го забравих.
И аз така  Laughing. Но това е, защото сме се прехвърлили на друг форум Wink. Аз също съм си мислела да спра с форума, но си дадох сметка, че той повече ми дава, отколкото ми взима. Ограничих темите до 2-3 и надничам по другите само като ми е скучно. Тази ми е най-любимата, така че няма изгледи скоро да се оттървете от мен  Mr. Green.

Криси го гледам от време на време по камерата, колкото да придобия представа какво прави и че е добре. То и не се вижда особено много, но все пак ми дава някакво успокоение. На мен неговата градина ми харесва, на него - също.

Моята кола има заключване отвътре. Може от предната седалка да се заключат задните врати. Тойота е.

Марти, сестра ти има късмет, че си и сестра. Simple Smile (По-малка ли е от теб?)

На планината до нас има сняг!  Laughing Само чакам да спре дъжда, за да снимам.

# 81
добро утро  Hug
Ева се събуди с пресипнал гласец и запушен нос  ooooh! Ще звъня на хомеопатката по късно , иначе сега й дадох една доза осцилококцинум.Ще правя и чайче след малко Peace
Дано само не се провали почивката ни  Praynig(все така става като планувам много )

# 82
  • Варна
Добро от мен, доколкото може да бъде такова в тоя сибирски студ  Rolling Eyes
Тук във Варна е нещо ужасно. По прогнозата на синоптик е - 12С, а се усеща като -20 С заради вятъра май  newsm78. Стоим вкъщи като затворници/много мразя така/ и се чувстваме като в капан.Не се сещам да е било така близките 10 години назад.Всичко отказва- даже климатика нещо изпуши и от време на време почва да духа студено.Като гледам и прогнозата не се вижда светлина в тунела в близката седмица  Rolling Eyes
Ками, дано да и няма нищо на Евичка и да си отидете на почивка на спокойствие. Praynig Стискам палци да не се провали. Hug
Марти, сестра ти е щастливка , че има кой да и каже как и какво да прави. Като се сетя колко майки има които разчитат на казаното от болницата  ooooh!.Дано и да те слуша , де.. Wink
За форумите, аз се прехвърлих от дир-а тук, благодарение на приятелка, която  беше открила бг-мама преди мен. Като се сетя само колко време четях преди да се осмеля да напиша два-три реда. Първа ми се е запеметила Били, която също основно четеше в началото и Яна също с един съвет към мама , която реши да направи аборт и сподели. И аз като Уинкс смятам, че форумите са ми дали много като информация, която е безценна за мен и нямаше откъде другаде да я получа. А във ваше лице намерих приятели с които да споделям/нищо, че не сме се виждали  Wink/ и хич, ама хич нямам намерение да се махам оттук  Hug Hug Hug

# 83
  • Sofia
Добър ден!
BOOTY,  аз само да ти кажа за климатика - понякога започва да духа студено, защото изкарва топъл въздух да се размрази външното тяло. Това го бяха казали на нашите, когато преди 2-3 години пак имаше такива студове в Бургас и Т падаха под -15. А определено вятъра си играе ролята да е като -20 ...

# 84
Мерси Вилма  Hug
Ние ще тръгваме ако има влошаване ще се връщаме и така  Laughing Хайде приятен уикенд  Hug

# 85
  • sf
Ками, приятно прекарване, дано нямате проблеми!

Ние подивяхме вкъщи, и малки и големи.
Тия двамата от сутринта постоянно викат и крещят, все за нещо се карат, направо ми идва да ги изхвърля на терасата  Crossing Arms

# 86
  • Асеновград
Тук е добре времето , има сняг , както се надявах , пратих Тедо навън да го пързалят , а аз имам да подреждам , къщата прилича на бейрут , направо не знам от къде да я захвана.Ще изхвърля поне половината играчки.
Ками , дано ви се размине.

http://bmalinova.multiply.com/photos/album/20#photo=12

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 14:43 от billie

# 87
Бооти знам ,че това няма да те успокой но и ние сме така.И при нас е арктичиски студ.Стоим в къщи и подивяваме ,а Сашо отнаво се разболява.
Ками дано изкарате приятно и безпроблемно.

# 88
Здравейте!
Ками,дано нямате проблеми!
И тук е голям студ,имахме задачи за днес,но само наполовина ги свършихме.Неможе нищо да ме изкара вече навън и тоя предменструален ме побърква вече,гърдите така ме болят че спа със сутиен,какво е тва чудо!Добре,че утре вече трябва да ми дойде,но ще сложа край и хапчета вече се навих да пия,щото две седмици предменстр. си е направо мъчение и никой не се интересува от домашните.
На мен ми е добре в нета защото наваксвам с общуването и контактите от които имам нужда.Имам различни периоди,активни или не,но немисля да спирам.
Тедо и каката са голяма комбина!

# 89
Ох, аз намръзнах ужасно. Ние въпреки студа цял ден сме на някъде и още не мога да се стопля.
Ходихме сутринта на театър с децата - Слончето с розовите уши. Много беше сладко и ми хареса като за малки деца. Утре същата трупа ще показва Трите прасенца и пак сме там  Grinning И да се похваля - когато купувахме детските билети спечелихме още два за постановка за големи  Mr. Green
После минахме през мола да хапнем и видях Марти. Много и е хубаво коремчето  Heart Eyes
Аз форума го открих докато търсех количка. Попаднах на една тема за конкретен модел и там намерих Томасе - мама на кльощозъбел  Laughing После видях, че има и отчетни и пак нея я видях и така... А малко след това засякох Боряна на едното училище за бременни  Grinning Ех, че хубаво беше...

Общи условия

Активация на акаунт