Малък Сечко вън върлува, ЮЛЧЕТО в къщи палува!

• 19 641
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Много беше хубаво по срещите за бременни,но сега вече не са в Каприз,а пак в сладкарницата на Цум.Входа е там 4 кинта и само веднъж в седмицата.Няма го предишния купон.
Мая,къде гледахте тези постановки?
Албена,как на 40 дена ясла?Разбирам,че трябва да се работи ама да родиш и да те принудят да си оставиш детето на държавата ми се струва жестоко и към двете страни.

# 91
Ужас! Преди малко говорих с нашите във Варна и освен студа и снега им спрял и тока  Shocked
Яна в Театър Ателие 313

ПС: Докато пиша ми се обадиха, че го пуснали  Whistling

# 92
ЕЕее, хайде сега, недейте така, че не знаете какво ще ви дойде до главата. Едва ли някой някого принуждава да си "оставя" детето.

Там там,специално влязох за да покажа снимката с гумените ботуши, малко е смотана, ама с телефон- толкова.
http://media.snimka.bg/5406/017066405-big.jpg

Никсъна пак влезе в "мъжки период"- лепна се за баща си следобяд и сега са двамата на гости, докато аз гледам gossip girl  и се мотая.

# 93
Simple Smile
Хриси , много са ти хубави ботушите  newsm10 Мерси за снимката Simple Smile
 Wine Glass - това е за всички стоящи вкъщи- аз включително  Wink Hug
Ками, дано всичко е наред с Евичка, чистия въздух там ще я оправи  Peace
Аз пък  преди около 5 години открих форума, търсейки някаква рецепта за готвене , мале колко отдава е било  Rolling Eyes
Четох много време преди да се осмеля да пиша нещо  Laughing
Сега вече ми е навик - като сутрешното и следобедното кафе, може и да не пиша понякога, но рядко пропускам ден да не погледа какво става тук и ако има нещо интересно по другите раздели Wink
И последно да кажа - ако имате възможност гледайте Аватар, аз отидох с нагласата да гледам ефекти, но все още съм супер впечатлена от идеите, които прокарва филма /заедно с ефектите де Wink/
Лека и уютна съботна вечер на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 94
  • USA
Янче, никой никого не принуждава да си оставя децата. Платеното майчинство е 6 седмици, в някой щати - 12, оттук нататък имаш право на още 12 неплатени, но ти пазят работата. После имаш избор - напускаш работа и си гледаш детето, или намираш кой да ти го гледа (леля, гледачка, ясла). Яслите и детските градини са частни, няма държавни. Така че всичко е до избор. Капитализъм. Просто някои хора предпочитат да си запазят работата, защото няма как да се издържат или искат да имат хубави здравни застраховки или по други причини. На всеки му е трудно да е разделен от децата си. Не може да съдим хората.

Криси като видя на Били снимките каза, че иска на снега и си обу ботушите.  Mr. Green Големи обяснения паднаха как снегът е в планината и трябва да отидем там. Много ми се ходи и на мен, ама живот и здраве след няколко седмици и ние може да се похвалим със снежни снимки.

# 95
Добро утро!
Гледах концерта за Хаити и много се разтроих!Толкова човешки съдби,милите деца моля се за тях,а и за всички.  Praynig Направо ми се прииска да осиновя някое детенце от Хаити,но не е възможно според условията и човекът до мене.
Велинче,аз разбирам че 'така е прието'' и тва дава в същото време и свобода на майката,че е според правилата да действа така поради икономическа принуда да кажем,че се налага и верно не се знае какво ще му дойде на човек до главата.Но за мен въпреки това е несправедливо и към двете страни,за мен малкото бебе и майката имат естествена нужда да са близо и заедно поне докато е толкова малко детето.Гледах филм скоро по някоя от телевизиите точно за една мама как я накараха да се върне на работа тъкмо бе родила и трябваше да си даде детето на детегледачка(което пак е по-приемлив за мен вариант) и филма показваше страданието на двете страни)Естествено всичко е според характер и стечения на обстоятелствата,едва ли всички преживяват драми.То и моето състояние е друга крайност-5 години в къщи си гледам децата,никой не ти го признава и всички те смятат за търтей,сега 6-та.Всеки живее както може и чака прилив на сили за да се надскочи,други не чакат нищо и са доволни от съдбата си.Светът е шарен,хората също.Не обивнявам никой и нищо просто дискутирам.

# 96
  • На края на вселената!
Добро утро!
Гледах концерта за Хаити и много се разтроих!Толкова човешки съдби,милите деца моля се за тях,а и за всички.  Praynig Направо ми се прииска да осиновя някое детенце от Хаити,но не е възможно според условията и човекът до мене.
Точно това щях да напиша и аз  Sad Защо трябва и деца да страдат  Cry

# 97
  • sf
ДД
Ние снощи откарахме до към 2 часа. А Вико сутринта стана преди 8, не се беше случвало скоро,ама -на- гаднярче  Joy

Гледахте ли Династията на Тюдорите? Мисля да си дръпна сериите от нета,че нямам нерви да ми се влачат по телевизията. Младия Хенри не е за изпускане, с парцалките бих го схрускала  Mr. Green
Забравих вчера да пиша- за ПМС-то- аз и след първото раждане си бях с лек цикъл,ама сега пък съвсем. Пия Ясмин, само по датата от опаковката ми е ясно,че трябва да ми дойде, нищо не усеща, чат-пат подути гърди туй е. Да не говорим,че ми е слабо и за 4 дни отминава. Доволна съм,да видим дали няма да ми излезе през нося някой ден.

И днес ще се търкаляме из нас. Утре ще е мноооого студено,ама ние сме на работа, пфууу, ще се мръзне.

Айде лек ден от  мен

# 98
Аз пък нямах нерви да гледам за Хаити, дори на новините сменях канала. В последните години съм много зле, нито мога да гледам, нито да чета тежки съдби ( Мръсна хаванска трилогия едвам я прочетох, и след това един месец я сънувах сигурно).

За Тюдорите много добри думи чух от моята приятелка, сложила съм си го като следващ в списъка след Gossip girl, искам и One tree hill да гледам, но пък той е 7 сезона  ooooh! я камилата, я камиларя дето се вика.

Да допиша- някой знае ли какъв пазар има в събота сутрин на Подуене? Прави ми впечатление колко коли има паркирани на бул.Д.Николаев?

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 09:58 от Рокси

# 99
  • sf
Аз  One tree hill го изгледах,ама нещо много лигав ми стана накрая.
Преди туй гледах всички сезони на  Ghostwhisperer , та скоро не съм гледала сериали.
Но определено ми харесва повече наведнъж да си гледам,вместо да чакам на час по лъжичка от ТВ-то.

# 100
И аз ги гледам наведнъж, Анатомията на Грей заради туй я спрях, щото стигнах до края и след това почнаха да пускат по един епизод на седмица, след това стачка на сценаристите, не знам какво си, и на мен ми мина мерака. КАто се насъбере още един сезон ще продължа ( ако не спре де).

# 101
  • sf
Животински пазар някъде около склада на Бързаков мисля,че го правят. хихиих
може да си купим някое прасенце  Joy

# 102
  • София
ДУ
Ради цяла нощ се буди през 1,3ч сега киха.
Спокойно ли спят децата ви нощем ,как преживяват нощно време случките от деня или въобще не им се отразява.
Този филм Династията на Т.... кога и от колко часа ще го дават?
Немога вече да гледам и да чета драми това ме прави..... Sad

# 103
Иве малчо от скоро почна да бълнува някакви неща. Вика Невена примерно, на мен ми обяснява нещо. Снощи си говореше за слона /театъра който гледахме през деня/  Mr. Green

# 104
  • sf
Виктор няма нощ да е спал спокойно. В най-добрия случай по 1-2 пъти започва да мрънка и в просъница ме вика при него. Понякога и сам се успокоява и не се местя. ПОнякога си говори нещо насън, смее се дори , мисля,че е нормално да преживяват нещата от деня, особено по-емоционалните деца.
Тюдорите снощи ги даваха по Нова тВ от 23ч- два еписода до към 1. аз само картинки гледах ,че в кръчмата бяха пуснали тв-то без звук хихиих. Сигурно само в събота ще ги дават, не съм гледала програмата, ама тая версия на Хенри много ме кефи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт