Малък Сечко вън върлува, ЮЛЧЕТО в къщи палува!

• 19 652
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте  Hug
Изчетох ви на тъгъдък, че имам много за гладене, а не ми се почва...
Честит племенник, Мариска Heart Eyes Да е добричък и дано се справи с кърменето сестричката ти!
Иве, Тони се върти доста през нощта. От 2 месеца спи основно в краката ми на спалнята, но се мести по нея непрекъснато. Отказа и в чувалчето си да спи. Сега ще трябва да купувам гащеризонче, защото спя мн дълбоко и той все е открит и със студени крачета.
Албена, голяма хитрица е малката ти принцеса  Wink

Явно е безмислено да споделям тук неща, които ме вълнуват, объркала съм темата

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 14:04 от Aganka

# 106
  • Асеновград
Много яка анкета , дали да не гласувам с 4-та опция  Mr. Green.
Тедо е на моменти , има седмици подред , в които спи сопокойно , после пак започва да се буди.Миналата седмица не ходи на градина , че нещо подкашляше и спа много лошо.Имам чувството , че не изразходва достатъчно енергия през деня.Лошото е , че нашето легло е тясно и като дойде и малката нинджа да раздава лакти и глави насън , става непоносимо.Май ще си купуваме ново легло съвсем скоро.

# 107
 Hug
Ина също преживява насън доста неща, които са се случвали през деня - смее се, говори, плаче т.е.  не спи спокойно, респективно аз също Wink
 Лек и хубав ден   bouquet

# 108
  • На края на вселената!
Гласувах за неделя, но часът ми е странен. Въпреки това ще гледам да дойда когато и където и да е  Hug

# 109
  • sf
защо да е странен часът?
Обсъждахме го на миналата среща. Тъй като вероятността срещата да е на ПЛиска ако пак е от 19:30 на момичетат,които са далече не им е удобен. а говорихме да направим най-сетне и среща през уикенда в по-ранен час.

# 110
  • София
Вико имаш .и на Танчето те.ефона искам да я питам нещичко?

# 111
  • sf
ej сега ти пускам ЛС

# 112
  • Асеновград
Aganka , не се сърди  Hug.Не знаех какво да напиша , затова премълчах.На нас още не ни се е случвало , но предполагам , че е въпрос на време и всички ще минат през това.Принципно мнението ми е , че детето си опознава тялото и , ако не му обръщаш внимание , ще загуби интерес.На практика обаче не знам как ще реагирам , когато се случи и колко ще изтърпя да не му обръщам внимание.

# 113
  • sf
Сто пъти е ставало дума,че понякога като няма какво да отговорим на даден въпрос си мълчим и питащия не трябва да се сърди.
Освен това днес е неделя, присъствието е слабо. Не очаквай всеки да се хвърли на клавиатурата веднага и да отговаря на всички въпроси.
Не сме в училище,че да се фръцкаме и цупим.

Не съм се сблъсквала с подобно поведение,но не бих акцентирала върху действията му. Период е, станало му е интересно, скоро ще се присети за нещо друго.

# 114
  • София

Аз пък от вчера съм яко хремава... Sad

Aganka
, изтрила си написаното. Не можах да го прочета. От написаното от Bille съдя, че е много вероятно да можех да ти кажа нещо по въпроса. Но... не мога да съм сигурна дали за същото става дума, нали така.
Не реагирай така емоционално и прибързано - никога не можеш да знаеш кога някой, който има някакво ... мнение, по- ранен сблъсък, познание или изобщо - каквото и да е отношение към поставения от теб въпрос - ще прочете поста.
Добре де, може да го повториш след известно време - в случай, че просто е бил пропуснат от човекът, който би могъл да ти помогне / съдейства, но чак пък да го триеш?..

Все пак, ако става дума - както заподозрях - за мастурбация  - ред им е, време им е, нормално е, спокойно.
Не съм специалист по ранна детска сексуалност, просто имам доста подробни ранни детски спомени. Ако за това е ставало дума - не се притеснявай.

# 115
  • Бургас
Добър ви ден.
Фу (къде е сега онова човече дето бърше пот от челото на скайпа) Изчетох ви ... Имах едни делови игри, направо ми разказа играта доц. Марчев  ooooh!  От 8 сутринта до 9,30 вечерта, без почивка.

Ще ходим в един спа хотел на Орбел Спа , за първи път ще ни е .
Така значи а... на Орбел. (а ние дето уж го стр...ме още не сме `одилии). Е ще чакаме отзиви дали си заслужава да бием път до там  Mr. Green

Това с въртенето в леглото е направо ужас. Ивайло просто не може да спи в нормално легло, си мислех тази сутрин. На него му е необходимо квадратно оградено легло. Ама то е голямо мятане през нощта  ooooh! За целта съм го оборудвала от Редута с цели нощнички отдолу затворени на крачетата, като на бебетата и така спи. Не си правя труда да го завивам. Мисия невъзможна.

Анкетка, а.... Тия дето сме от другите градове да вземем да я нашарим малко, а? За радост на навлеците и НЛО-тата, както казва Марчев.  Mr. Green

# 116
  • Асеновград
Анкетка, а.... Тия дето сме от другите градове да вземем да я нашарим малко, а? За радост на навлеците и НЛО-тата, както казва Марчев.  Mr. Green
Ми айде де , само се каним , пък не ни стиска  Laughing.

# 117
  • Бургас
Айде почваме ли? Ще кажем ми те хакнаха сайта ...  newsm56 Аз си заплювам предпоследната щото ти ще хакнеш последната.  Mr. Green Готово  Joy Joy Joy

# 118
  • sf
айде,де, само се фукате,че можете ..... Joy Joy Joy

Към гледалите Аватар- става ли да заведа Вероника да го гледа?

# 119
  • Асеновград
Вики , няма нещо , което да я уплаши , но не знам дали ще го разбере.

Общи условия

Активация на акаунт