Малък Сечко вън върлува, ЮЛЧЕТО в къщи палува!

• 19 658
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • sf
Това ми беше мисълта, да няма нещо страшно- инак едва ли ще разбере, аз се учудвам и някои детски как не схваща тъкни намеци  Joy деца

# 121
  • Асеновград
Сега като се замисля , малко прибързано отговорих , сравнявах с моята племеница , обаче тя не е критерий - играе каунтър страйк от 5 -годишна.
Има битки и част от добрите умират , има и страшни животни , които после се оказва , че не са толкова лоши , ти прецени.

# 122
на мен пък ОТН ми харесва повече откакто се махнаха Лукас и Пейтън Laughing

Веси, и мене ме впечатли повече идеята на филма  Peace

Да се похваля,че вече абсолютно всичко сме купили за бебето и за болницата. Вчера пазарувахме някакви дребни неща плюс столче за кола. Никола много го хареса и цяла сутрин днес се качва в него, слиза, закопчава и откопчава (по-скоро се опитва и после ме вика мен). Имам още малко да изпера и да изглада и съм сто процента готова. Днес купих и подарък за Давид. И с Никола горе долу толкова преди раждането бях готова с всичко, и тогава, както и сега си мислех, че ще родя по-рано...разликата е, че сега това е доста реалистично де...

Ние днес ходихме на Червената шапчица и Никола за разлика от миналата година, когато гледа 3 минути и тръгна към  сцената, изгледа с голям интерес цялата постановка

# 123
  • sf
на мен пък ОТН ми харесва повече откакто се махнаха Лукас и Пейтън Laughing

Аз пък не помня кога се махаха. да няма още някой сезон след тия дето съм гледала  newsm78 то беше и отдавна,де

Отказах се да я водя на Аватар- ще ходим на Принцесата и  жабокът.

# 124
в 7-ми сезон ги няма вече Grinning

# 125
  • Варна
Добър вечер!
Аз днес вече не изтраях и изведах децата щото откачиха вкъщи. Нелия не беше излизала от вторник и я хвана саклета яко.Облякох ги като нинджи и ги заведох на клуб да поиграят малко, после на снега за 10 мин и ги прибрах.Дано не съм ги простудила , но не се издържаше вече.Утре го дават най-студено, дано оцелеем.
Били , при вас май много приятно на снега като гледам снимките. Тук си е истинско изпитание , ако стоиш 10 мин. навън. Чак главата ме заболява, като вдишам от студения въздух  ooooh!
Аганка, не се сърди, задай си въпроса пак. Аз мисля, че разбрах какво точно си питала, ама да не оплета нещо питай пак.

# 126
Добро утро!
На нас ни спират парното посред нощт,много странно дали е от парното или от нашият радиатор но две нощти як студ и докато се разбудя да включа духалката Надина вече се сгърчила в леглото си,милата.Днес смърка и дерматита й веднага се влоши.От вкъщи си настина,дано не се влошава точно преди рожд. си ден.
Ние вчера ходихме до Джъмбо,голям ми е кеф там,разтоварвам а мъжът ми се натоварва.  Laughing
Никола се страхува от тъмното известно време вече,иска да заспива на нощна лампа,дори като е само телев. включен пак казва,че го е страх,че е тъмно.Така беше и брат ми,мъжът ми и той има спомени за страх от тъмното,пък нито аз нито щерката сме имали.Бях чела,че при момчетата са по-често срещани тези страхове.
Марти,не съм се и съмнявала че ще си подготвена за бебо!  Peace Шопинга и подготовката за второто ми беше истински екстаз и кеф.Първо,че вече знаех какво искам,търся,второ че имаше много повече неща на пазара-аз по принцип си изпълнявам мераците тип ''да си начешя крастата''.За мен няма толкова сладко нещо като бебешкия шопинг и винаги ще ми е хубаво да пазарувам нещо бебешко.
Аганка,ето аз не съм била на линия имахме и проблеми с компа.Тъкмо влизах да попрочета и ме гонеха.Въпросът ти е изтрит и аз се досещам за какво питаш.Засега при Никола има само дърпане от време на време,но нищо определено.Пък аз се надявам нещо да прави,че да се забели.Можеш да се консултираш със специалист,ако нещо конкретно те притеснява!  Hug
Айде аз гласувах за събота да е срещата но каквото и да се реши ще направя всичко за да присъствам!

# 127
  • На края на вселената!
Аганка, аз успях да прочета въпроса ти, за разсъбличането и перченето с гола пишка ("напърчено пишле" мисля беше израза ти). Замълчах си, защото от моята канбанария не звучи меродавно мнението ми. Иначе мисля, че е нормално. Започват да опознават тялото си, период е и ще отмине. Ей, тези мъжки пишки продължават да ме плашат, но пак искам третото да е момче  Embarassed

# 128
  • София

Томасе, ще правиш ли 3то? Скоро ли го планувате (щото то плановете и реализациите... ама поне за намеренията да питам).
Аз пък искам момиче.  Confused А да видим - дали ще ме огрее...

Мога да ти дам съвет за правене на момчета - ама момичета как стават, те са слоооожнииии...  а ти направо 2 броя - как го правите това, искам и аз... Hug Wink

Да те утеша - малките пишки не са по- страшни от големите...  Joy

Ходенето гол посред зима - с пишка или без - аз лично по никой начин не одобрявам.  Crossing Arms Не го разбирам изобщо това - аз като умирам от студ навлечена не давам на никого да се разсъблича. Пък.

# 129
  • На края на вселената!
Кати, мисля да е след 4-5 години третото, ако ми стиска още, а преди това да навия мъжа ми за трето.
Иначе една приятелка ми каза, че момичета се правят в добро настроение, а момчета в лошо настроение. А един приятел с две момичета каза, че мъжа трябва да е или художник или женкар, за да има момичета, пък той не може да рисува горкия  Laughing И още една приказка по въпроса: Едно ябълково дърво ражда ябълки, едно крушово дърво ражда круши, няма как крушовото дърво да роди ябълка без присадка  Laughing Сега сериозно - от собствен опит казвам, че девойките ми са заченати преди овулацията ми. Знам, че след овулация ставали повече момчета. Успех ти желая и скоро да се похвалиш  Hug

# 130
  • София
ДД
Таня не се обиждай,единствения съвет ми е,първо игнонирашправиш се че не забелязваш,ако не помогне до седмица,обесняваш и говориш.Ако и това не помогне търсиш психолог.Не са го правили моите,но те достатъчно други неща правят.
Много съм уморена,работих децата издивяха Ради със хрема и лека Т.

# 131
  • София
Привет!

Аз си останах в къщи с децата днес. Видяха ми се нечовешки студовете, а и двете коли се държат странно при такива температури - на едната проблем прави алармата, а другата пък пали от n-тия път. За капак са сополиви повече от нормално. Изобщо в петък вечер винаги имаме изненади - дали кашлици или пък друго, този път Гого вдигна темп. през нощта, на другия ден кашлица, Виктор пък засили хремата. Сега изглеждат по-добре, но винаги да сме нащрек през уикенда. Tired

Въпроса  на Аганка и аз съм пропуснала, рядко се вреждам през почивните дни да стигна до компютъра. А вчера и нета ни беше прецакан, преди час оправиха повредата.

Аз съм чувала една друга теория за момчетата и момичетата - момчета се раждат когато един мъж в периода на зачеването е имал по-силно влияние над жената в емоционален смисъл. Когато жената е била емоционално зависима от мъжа, дори и факта че е искала дете от този мъж /т.е. физическата нужда от него/ тогава се получавали момчета. Когато във връзката, жената е водещата, по-силната и доминираща  в периода на бебеправене - тогава се получават момичета. Дано сте ме разбрали, вече не си спомням къде съм го срещала, но пък ми беше интересно... Laughing

Аз за третото се отказвам засега, с тези хали /които утре и -30 да бъде ще са на градина или поне единият от тях/, а и става късно за мен. Confused Вече не ми се връща пак отначало.  Нямам нищо против да се радвам на други деца, но искам сън, почивка, време за себе си и други дребни радости, които с две деца са невъзможни, а с три...немислими. Crazy

Лек ден. Hug

# 132
  • София
Кати, мисля да е след 4-5 години третото, ако ми стиска още, а преди това да навия мъжа ми за трето.
Иначе една приятелка ми каза, че момичета се правят в добро настроение, а момчета в лошо настроение. А един приятел с две момичета каза, че мъжа трябва да е или художник или женкар, за да има момичета, пък той не може да рисува горкия  Laughing И още една приказка по въпроса: Едно ябълково дърво ражда ябълки, едно крушово дърво ражда круши, няма как крушовото дърво да роди ябълка без присадка  Laughing Сега сериозно - от собствен опит казвам, че девойките ми са заченати преди овулацията ми. Знам, че след овулация ставали повече момчета. Успех ти желая и скоро да се похвалиш  Hug

Да, ама по моя опит при мен преди овулацията става... нищо. Sad
Момчето го направих на овулацията - според теста...
Сигурно е понеже моето съкровище може да чертае, но да рисува - хич...

# 133
Ува, това е интересна теория. И аз съм чела нещо подобно, в друг контекст беше, но пак смисълът беше, че на мъжете под чехъл по-вероятно да им се родят момичета. А иначе подкрепям това, което каза Мими - и двете ми бременности са станали в деня на овулация. С Никола даже си правех промивки със сода, за да увелича шансовете за момче (за момиче пак се парвеха промиивки, но не помня с какво  Laughing). Нали знаете за моя опит с астроложката - когато се свързах с нея в 6 г.с за да ми каже какъв щее полът на бебето (астрологията уж можела да предскаже такива неща, въпреки че официално си е въпрос на биология) и тя ми каза, че имам такова струпване на мъжки планети в едикойси дом, че вероятността да родя момиче е около два процента (само защото съм имала и някакво малко влияние на Юпитер, която била женска планета)

Аганка и аз без да съм разбрала точно да си кажа - заиграването на момченцата се счита за нещо нормално. Родителите не трябва да реагират остро, да го засрамват и т.н. Даже се счита, че едни от първите сексуални комплекси на човека се формират в най-ранна детска възраст, точно от това, че родителите реагират неправилно. Например при играта "къде са ти очичките? къде ти е коремчето " и т.н съветът е да не се се пропускат и въпросите "къде ти е пишлето, къде ти е дупето?", защото противното  може да доведе до сексуални проблеми в бъдеще . А щом такова невинно  нещо може да има отражение, представям си по-острата реакция до какво може да доведе Peace

# 134
  • Sofia
Добър ден!
Aganka, не се сърди  Hug Както са ти казали - не винаги човек има какво да отговори на някое питане. Не е като да няма желание.

Томасе - много ми е драго като чуя, че някой си мисли за 3то детенце. Аз нали си имам и брат и сестра. И аз искам 3, ама ще видим. Поне в близките 3-4 години нема как да стане (по-скоро - ще гледаме да не стане). Това да се роди живо и здраво, пък след 5-6 години ще мислим.

А Кати - стискам палци скоро да се похвалиш. Не страдай толкова, не следи толкова стриктно и не си навивай момче или момиче - каквото и да е - все ще си го обичаш.  Hug

Марти - браво на теб. Ти си готова да посрещаш малкия човек! Аз още нищо не съм проготвила - май трябва да започвам вече с пазара ... Само се чудя дали да не купувам от интернет от Англия и Германия, че тук цените по "марковите" магазини са ...  ooooh!

Сега един сериозен въпрос:
Нашия кум чака бебенце средата на Март и преди 2 седмици са им казали, че има някакъв проблем със сърчицето и са им споменали за евентуална операция веднага след раждането. Те са в Австрия. Може ли - ако имате информация - да препоръчате лекар за второ мнение. Може да е в Австрия или Германия - те са на 2 часа път с кола от Мюнхен. Ще съм много благодарна за всяка информация, която получа.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт