А не да ме успокояват всичко е наред, всичко е перфектно, когато то далеч не е... Всеки си плаща за грешките, аз си платих, че се предоверих на лекар от въпросната болница. Което не прави всички автоматично на едно ниво.
Нито нощници ме интересуват, нито чаршафи, нищо друго...
Сега тръгвам да раждам с 3 чанти и списък голям с багаж, хич не ми тежи, важно ми е да се прибера със живо и здраво бебе.
И никой в никоя болница не си е позволил да ми говори на ма и няма и да го направи
Човек сам определя как ще се отнасят с него
Аз имам три раждания секцио - в Окръжна, Торакс и Селена. Във ВМИ съм била оперирана по друг гинекологичен проблем. Храната и чаршафите определено не са ми били най-важни.
От Окръжна имам най-лошите спомени. Тръгнах си с възпалена матка, за която по-късно разбрах, спомените за часовете след секциото ще ги помня цял живот, защото нямаше обезболяващи. Няма да забравя също и гледката как преповиват детето ми пред отворения прозорец или че трябва да се моля да ми го дадат да го кърмя посред нощ, защото пищи. Бебето ми имаше и огромна червена подутина на главата - не знам какво са го правили. Исках да си тръгна по-рано, защото беше някакъв кошмар, не бях подготвена за подобно отношение. Не знам как толкова жени търпят това и го смятат за нормално.
Така че откъм медицински грижи на Окръжна им пиша тройка. Раждането в Торакс беше рисково, защото се наложи да ми "съживяват" сърцето по време на операцията и всичко мина успешно. В Селена беше тежко и дълго секцио заради предишни раждания и сраствания, бях на по-специално лечение и всичко мина благополучно. Бяха ми прилагани лекарства, които никога нямаше да получа в държавна болница.
За отношението не съм съгласна, че се държат с теб, както ти позволиш. И аз не позволявам да се държат с мен по този начин и затова след многобройни настоявания и разговори се научиха как да се държат с мен, за огромно съжаление се стигна и до скандал - нещо, което ужасно мразя. С простотията не можеш да се бориш, когато си в нейните ръце.
За ВМИ какво да кажа - оперираха ме далечна година, лично Милчев. Там бяха грозни обиди, а и дори ме посъветваха да сменя мъжа, защото от този явно няма да имам деца. Много ще се радвам, ако нещата са се променили, но не вярвам особено
Изводът ми е, че качествената медицинска помощ мога да получа в частните болници, в другите има специалисти, но аз не попаднах на тях. Другото, което е важно е - да се пита, да се изисква, да се търси друго мнение.
Каспър, от сърце ти желая всичко да е наред
Чудя се дали да коментирам това.
Някъде в спора(монолога) мен да ме прочетохте да правя подобни изказвания?Шайн като не е драма , че са ви разменили резултатите, защо го споменахте тогава, щом за вас не е нищо, защо ни информирате? Да ,за мен е проблем , че моите резултати бяха объркани, от една страна, че няколко пъти им обясних,за нашите кръвни групи, от друга, че боцкат детето , и от трето ,че се почувствах излагана. Мен не ме интересува дали работят с Писанец или с някоя друга лаборатория. Не ме и интересува дали и в Окръжна имали същия проблем. И да -сестрите са мързеливи,но тук всеки има право на различно отношение към думата мързеливи. Може и оттам да се получават разминавания. За вас , предполагам,че всичко си е ОК, за което от сърце ви се радвам . 
, по-добре да си родят на безплатното, защото те си мислят, че са дали много пари и очакват да се почувстват като на абитуриентския си бал 

Така всички, които се чудят дали да родят в "Селена" или някъде другаде, като прочетат ще решат.Ако мислят като теб, "Селена" не е за тях и търсят други варианти.Аз съм писала, защо съм избрала болницата, няма пак да го правя. Разбрахме и защо ти не би я избрала отново.Не е моя работа, но нека всички които не са доволни да подадат оплаквания към управата.Това е частна клиника и съм сигурна, че ще се направи всичко възможно, подобни неща да не случват.В техен интерес е.