Селена

• 23 246
  • 88
  •   1
Отговори
Всеки има право на мнение,нали?!
Аз искам да сложа тук, в черния списък,родилното отделение на СЕЛЕНА.Може да Ви се стори странно,но само тук,в този форум(защо ли) ,се хвали?!Не съм доволна.Момичетата от регистратурана са учтиви,но до там.Докато чакахме да започнат работа,на какво ли не ,се наслушах.Една госпожа,поспожица ли,едва говореше,била болна ,цял ден на работа как ли ще искара.НО ЩЕ СИ ИЗРАБОТИ ОБЯДА,като видя,че слушам,каза на другата,нали разбираш.Сестрите(акушерки) си противоречат една на друга,всяка държи на своето,отмятат се след това,скандални и отваратителни.Един лекар беше казал,че хранят в устата родилките,пълна лъжа,с един кроасан или 2 филии хляб с масло и сладко ли?! Секциото изписват на 4 ден и нищо не ги интересува,само да платиш!Втори път няма да се върна там!Дори родилното в Асеновград,с по-скромна сграда гледат родилките като принцеси,макар да не плащат!

# 1
Аз искам да сложа тук, в черния списък,родилното отделение на СЕЛЕНА.Може да Ви се стори странно,но само тук,в този форум(защо ли) ,се хвали?!Не съм доволна.Момичетата от регистратурана са учтиви,но до там.Докато чакахме да започнат работа,на какво ли не ,се наслушах.Една госпожа,поспожица ли,едва говореше,била болна ,цял ден на работа как ли ще искара.НО ЩЕ СИ ИЗРАБОТИ ОБЯДА,като видя,че слушам,каза на другата,нали разбираш.Сестрите(акушерки) си противоречат една на друга,всяка държи на своето,отмятат се след това,скандални и отваратителни.Един лекар беше казал,че хранят в устата родилките,пълна лъжа,с един кроасан или 2 филии хляб с масло и сладко ли?! Секциото изписват на 4 ден и нищо не ги интересува,само да платиш!Втори път няма да се върна там!Дори родилното в Асеновград,с по-скромна сграда гледат родилките като принцеси,макар да не плащат!

Вчера дъщеря ми роди там.Секцио,със спинална упойка и за сега е доволна.Много са загрижени,непрекъснато я наблюдават,дано да остане до край така. LaughingУспех на всички.

Та в крайна сметка доволна ли си или недоволна newsm78?
А кроасанът и двете филии с масло и сладко вярно са голяма драма ooooh!.Освен това към закуската се включва и мляко, кафе, чай, капучино(по избор).Каква друга идея имаш за закуска?

# 2
 Joy Joy Joy

е, и аз като заклеймен противник на Селена, което не е вярно, разбира се, мога да кажа, че все пак не оценяваме хотела.
Като хотел Селена е много добре - яденето е вкусно и ОК, всички са много усмихнати и дружелюбни... Така че това ли са оплакванията?

# 3
 "Вчера дъщеря ми роди там.Секцио,със спинална упойка и за сега е доволна.Много са загрижени,непрекъснато я наблюдават,дано да остане до край така. Успех на всички."-това беше първото впечатление,но...
Като направих равносметка-НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ЗА  ХОТЕЛА, ДА СЕ ХОДИ ТАМ.Нито специалистите са толкова специалисти,персонала  свадлив и некомпетентен,яденето нищо не струва...изобщо не си заслужава

# 4
maria.p за закуска във всяка клиника се дава или кроасан със кисело или прясно мляко или 2 препечени филийки хляб (към тях се добавя сладко,шунка,масло и топено сирене) и чаша мляко. А обяда и вечерята са по меню. Нима една жена не може да се наяде с 2 филийки за закуска или с кроасан + мляко ? Няма как на закуска да ти предложат пържени картофки,баничка или дюнер. Peace

# 5

Абсолютно съм съгласна. И аз раждах там и си берях нерви>.Вече съм писала и във темата за Селена  и не ми се повтаря за  грижите им в кавички. Интересно, че никоя от раждалите там не каза какво точно и е харесало ,освен милото отношение на сестрите. Та от мен-Селената с две ръце в черния списък.

# 6
Ааа кяква ви накара да изберете Селена тогава?

# 7
Ааа кяква ви накара да изберете Селена тогава?
Моя приятелка,която е раждала там (преди 2г ) и беше доволна  и идеята да избера уж най-доброто. Освен  това, ми беше първо раждане и като такова,  нямах  реална представа какво се случва   и какво трябва да се очаква , освен да си отидем с бебчо по живо и здраво. За мое огромно щастие така се и случи.  Но за 4 дни в това болни4но отделение се опитаха да ме излъжат, (объркали резултатите на кръвната група на малката и се изредиха всички да ме убеждават ,че трябва да си закупя инжекцията от 200лв, ), оставиха ме с празна система,около 2-3 часа, изписаха ни  на 4ти ден, вместо на 5ти ,както  по принцип си е редно,( аз с температура 39градуса, малчо с конюнктивит и мнооого зачервено дупе .
  О, дълго мога да пиша  за Селена, но всеки сам си преценява. Най-важното е,че аз и детенцето ми сме добре.

# 8
И ние мислехме,че избираме най-доброто.Дъщеря ми постъпи с хемоглобин под 100 ммол/л.Дадохме кръв,да сме готови,защото  предполагахме ,че ще спадне след секциото,нормално е.Какво беше учудването ми,когато разбрах,че хемоглобина е 160 ммол/л,или поне толкова са й казали,че е. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Това са нормални стойности за здрав мъж,а не за бледа родилка.
Нея също изписват на 4 ден,до днес има кървене от раната.Преди изписване минава визитация,тя моли  да й се изпише нещо  при болки.Защо те изписват,щом имаш болки,се зъби дежурният лекар и подминава.За сестрите достатъчно коментирахмне ,не знам дали са учили в  един и същ колеж Joy Joy Joy

# 9
  • Пловдив
Никога ли не сти ходили в хотел Shocked."Селена" си е най-нормална болница.Нищо общо с хотел.Друг е въпроса, че всички болници, или поне родилните отделения трябва да изглеждат така.Все пак и там си плащаш.Само, че парите влизат в джоба на лекаря.maria.p добре е да напишеш мнението си в темата за болницата.Така ще има по-голям ефект.Все пак другата тема е много по-посещаема от евентуални бъдещи пациентки.За мен единствения недостатък на болницата е че работи с лаборатория "Писанец" и изследванията се правят там.Не съм изненадана от грешните резултати.Спорила съм с моя лекар по този въпрос и аз нито едно изследване не си направих в "Писанец" по време на цялата бременност.

# 10
И аз не мисля че в Селена е чак толкова луксозно, че да го сложа в категория хотел, работила съм в Турция в една от най-реномираните болници, която мога да кажа че е хотел, но там нивото е съвсем друго, има си сержитьори, седалките на тоалетните са с подгревател и разни глезотии.
Селена си е съвсем обикновена болница, поддържана, чиста, нормално поведение на персонала, такъв какъвто трябва да е във всяка болница, но за съжаление колкото пъти съм била в държавна болница, такова поведение не съм срещала.
Аз си платих за да не ми викат и сопват в един  от най-щастливите ми мигове на живота и съм доволна.  Peace

# 11
Пак за Селена...
 Не мога да разбера  въобще защо се коментира поведение на сестрите  относно дали се сопкат или не? Става въпрос да си вършат работа- грижа за бебето и за майката. Какво ме грее, че ще ме попита как съм , при условие, че съм звъняла на рецепцията да ми сменят системата. Търсила съм ги по стаите, за да почистят очичките на бебето ми, да ми дадат мляко за малката , да и сменят памперса и т.н . Мое мнение е ,че доста ги мързи милите. Имаше една сестра,която постоянно ми разказваше как не им плащали достатъчно.  Вечер бебешоците се скъсваха да реват, а те в една малка стаичка си пушеха.... ЕЕЕ,много благодаря за милото им  и нормално в кавички отношение.  Не мисля,че има смисъл да се сравняват частни и държавни болници, във втората си плащам и очаквам да се грижат ,ама настина грижат за бебето и родилката. Другото е ала-бала....
 А в 21 век ми е много странно и безсмислено  да се коментира чистотата на болниците и едва ли не да се чувствам невероятно щастлива,че някъде било чисто. То си се подразбира,че в болница трябва да е така.
 АЗ си платих ,уж, за да съм сигурна,че ще се грижат за  дребосъчко,  но уви.  И през ум не ми е минавало да очаквам приятелско отношение от персонала.

# 12
само аз ли смятам за нормално сама да си сменям памперса на бебето и да не очаквам от персонала това?
само аз ли смятам за нормално бебето да плаче през нощта и аз да се опитвам да го успокоя?
или е нормално това да се върши от персонала?
ако второто е вярно, значи мнооого съм се минала  Simple Smile

# 13
е, когато й е за пръв път на майката - може да очаква малко помощ, особено в кърменето
разбира се, че трябва някой да й покаже и да се държи човешки

# 14
е, когато й е за пръв път на майката - може да очаква малко помощ, особено в кърменето
разбира се, че трябва някой да й покаже и да се държи човешки
в кърменето да, веднъж показване и то по-скоро за пелените, напълно съгласна съм.
не мисля обаче, че работата им е да "гледат" бебетата. По-скоро са там за по-специфични неща и ако имаш нужда от помощ за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт