Селена

• 23 246
  • 88
  •   1
Отговори
# 30
Редно ли е,над 10 дни след операцията,да тече ручейче кръв?! Ходихме на консултация  и  трябва да сме доволни,че кръвта ТЕЧЕ НАВЪН,А НЕ НАВЪТРЕ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сестрите и ние сме ги търсили за смяна на  система ,да донесат бебето....

# 31
Айде стига с с това плюене в Селена!То една свясна болница ще има в пловдив където жената да роди като бял човек ния и нея ще оплюем........Аз за жалост неможах да родя там и мога да кажа че въвъ Вми ги избират лекарите и акушерките по някакви много странни критерий!Единствения свясен доктор там е професора!Може ли 3ма лекари да немогат да ми видят на ехограф колко тежи бебето ми.....А за грубоста на акушерките нямя да говоря!

# 32
  • Пловдив
Валери 08, в публикацията ти има доста противоречия, но така да бъде PeaceАз съм от сектата на доволните и нито твоя разказ, нито на някой друг ще промени това.Била съм там за операция и пак се върнах при мързеливия и арогантен персонал, за да родя.Предполагам от мазохизъм съм го направила LaughingMaria.p, секциото е операция.Предполагам сте запознати с възможните усложнения и би трябвало да ги очаквате.И, да, добре е че кръвта тече навън, защото ако се събира в корема наистина е много лошо.Аз едно недоумявам, ти какво правиш там през цялото време, защото говориш в първо лице, ед. число.Да разбирам ли, че външни лица са през цялото време при родилката.Ако е така наистина има какво да се желае в това отношение.Не би трябвало да се допуска.

# 33
Говоря в първо лице,ед.число,защото родилката си е вече у нас.Изписаха я на 4-я  ден,на 7 махнаха скобите, до днес раната кърви.Сравнявам,защото в една малка болница роди снаха ми,пак секцио.На 3-я ден нямаше и следа от кръв по раната,тя се чувстваше отлично и  това е.
Колкото до изследванията,аз мисля,че имат много работа и претупват всичко.Затова и резултатите не са реални.А защо всички изпращат в Писанец?!Не се ли сещате,г-жа Писанец им плаща %. Shocked

# 34
Валери 08, в публикацията ти има доста противоречия,

Мила госпожо,
Къде точно съзряхте противоречие в думите ми? В 5 постта изложих мнението ми за въпросната болница, което е от личен опит ,а не от разкази на приятели и т.н.  Или вие искате да ме убедите в противното, че аз се заблуждавам и моите критерии за кое е редно и кое не- не са правилни?
 Ако погледнете малко на горе,ще видите ,че това е черен списък,а не темата за Селена и ако искате да я възпеете някъде ,предполагам не е тук мястото. 

# 35
  • Пловдив
Говоря в първо лице,ед.число,защото родилката си е вече у нас.Изписаха я на 4-я  ден,на 7 махнаха скобите, до днес раната кърви.Сравнявам,защото в една малка болница роди снаха ми,пак секцио.На 3-я ден нямаше и следа от кръв по раната,тя се чувстваше отлично и  това е.
Колкото до изследванията,аз мисля,че имат много работа и претупват всичко.Затова и резултатите не са реални.А защо всички изпращат в Писанец?!Не се ли сещате,г-жа Писанец им плаща %. Shocked
Явно с лаборатория "Писанец" сте имали проблем. Аз лично съм много доволна от услугите им. Ходя в лабораторията на ул. Родопи и персоналът е много любезен. До сега не съм имала проблем с резултатите.

# 36
  • Пловдив
Цитат
Търсила съм ги по стаите, за да почистят очичките на бебето ми, да ми дадат мляко за малката , да и сменят памперса и т.н
На което аз Ви отговорих:
Цитат
Щом си очаквала някой друг изцяло  да поеме грижите за бебето ти, трябвало е да го заявиш.
Цитат
Родих със секцио,та малко ми беше трудно с придвижването да не кажа и доста невъзможно първия ден.  Kакто вече споменах, ми беше и първо бебе, та не бях особено запозната  със смяната на памперси  и наистина очаквах и си мислих ,че персоналът е там ,за да се грижи за бебешоците.
Хайде уточнете се дали бебето е било при Вас или в стаята при другите бебета и как като не можете да се движите сте ходили да търсите сестрите.И само за сведение: стомахчето на новородино е колкото чаена лъжичка и щом детенцето е било нахранено не са му дали мляко не защото не му се полага повече, а защото не е добре точно заради неразвитото му стомахче.И аз раждах за пръв път, но знаех, че бебета не плачат само от глад и никога не съм давала мляко винаги когато бебето ми заплаче.Моля ви, за да звучите достоверно бъдете по-прецизни в описанията си.Все пак това е "Черен списък".Целта ми не е да възпявам който и каквото и да било, защото не градя впечатления от публикации по форумите, а вярвам на собствените си преценки.Аз приключвам с темата.Който каквото иска това да си пише.Форумите са точно за това. thumbsupРазличните критерии не са предпоставка за обективност и тези списъци са пълно безумие, но нали трябва някак да си запълваме и без това малкото свободно време. Flowers Bouquet

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 21:36 от razel_dazel

# 37
Просто се удивлявам на коефициента на интелигентност на някои дами във форума.
  Мила госпожо razel_dazel ,
Оставям с впечатлението ,че вие или не сте раждали , или не сте  пребивавали като пациент в болница Селена  и си говорите наизуст. . Когато жената роди  със секцио (както във моя случай ) бебетата са в общото отделение. По някое време ги водят при майките и после пак ги взимат и така 4 дни. Ако бяхте запозната и не търсихте под вола теле,можехте да знаете и да си спестите умозаключението как хем бебето ми ревяло, хем съм със секцио ,хем съм търсила сестри.   След първия ден, мога да се движа,е не мога да бягам,но се старая да се движа , за да намеря сестрите в случая:-))  А не знам ,дали в Селена,където ,предполагам работите, са ви информирали,че не всички бебенца ядат еднакво количество. Някои по малко, други повече и т.н. Е на моето не му стигаше количеството и моля ви , не поставяйте преценката ми под съмнение,че ще е доста смешно. (нека аз познавам детето си по-добре).
Тъй като сама казахте ,че вярвате на собствените си преценки, е позволете ми и аз да вярвам на моите такива и да не подлагате под въпрос думите ми. . до колкото знам ,черният списък е за това-споделяш от кого не си доволен и защо,нали ,или отново се заблуждавам? И ако тази тема е ала-бала за вас, интересно защо вписвате в нея.
Има едни неписани критерии за добро и зло. Аз по тях се водя .   Пожелавам ви приятна вечер.
П.С- а това ,че трябва да заявя, че очаквам някои да се грижи за бебето ми,когато аз не  съм в състояние, е съжалявам, вашите колежки не са ме уведомили.

# 38
 ooooh! В последно време много негативни мнения за тази Селена... Sick

# 39

А не е вярно, измисляме си, за да саботираме трудовата дейност там bowuu

# 40

А не е вярно, измисляме си, за да саботираме трудовата дейност там bowuu
Аз и от познати съм чувала такива негативни неща. Ако не е тайна в Селена колко се заплаща за нормално раждане сега?  newsm78

# 41
А аз се изумявам от претенциите на някои госпожи тук Whistling.
На един не му поднесли шкембе-чорба за закуска, на друг му е крив целия свят ooooh!....

# 42
На един не му поднесли шкембе-чорба за закуска, на друг му е крив целия свят ooooh!....
Мила не се впрягай  Hug нали знаеш че за всичко си има доволни и недоволни. В клиниката която родих аз също имаше недоволни. Всеки човек си има определени "претенции"

# 43

Когато плащаш е съвсем естествено да имаш претенции.  Ако се брои за претенция ,персоналът  да се грижи  за теб и бебето ти както трябва(а както трябва , очевадно, всяка от нас го разбира по различен начин) .
 От мен - стига толкова за Селена,даже смятам ,че прекалено внимание и отделих. Живот и здраве,ако имам още едно бебче , със сигурност няма да раждам там. По скоро бих платила на доктор,акушерка и санитарка,за да няма недоразумения.    На всички очаровани от там-само здраве и много бебчета.
П.С  Това за храната  е просто несериозно да се споменава,ама щом сте решили..

# 44
  • Пловдив
С дадените напътствия от моя страна и с направените доуточнения от Ваша страна, вече звучите по-правдоподобно.Не, не работя в болницата.Бях оперирана там и дори нощно време не се събираха седем часа накуп без в стаята да влезе санитарка, сестра или лекар.При първият ми престой бях изцапала с дренажа чаршафа, торбата, нощницата, себе и дори пода.Знам какво е да си опериран и да не можеш да се движиш.Позвъних на рецепцията и веднага дойдоха и подмениха всичко и почистиха стаята.Може би трябваше да го напиша в "Черния списък", но според моите критерии, това е напълно нормално.Що се отнася до раждането, аз избрах болница, в която бебетата са през цялото време при майките, разполагат с анестезиолог, които по всяко време може да постави епидурална упойка.Защото се оказа че в една университетска болница, това е невъзможно.Избрах чиста и приятна атмосфера.Отидох с четка и паста за зъби, чехли и джапанки, фотоапарат и два телефона, а не с два куфара багаж.Наясно бях, че ако възникнат усложнения, на които не може да се реагира там, ще бъдем преместени в друга болница.Това, че съм уточнила критериите си предварително, ми спестява писането в Черните списъци.Това, че Вашите критерии, са били други, но вие сте го разбрали в последствие не е мой проблем.А дали е достатъчно основание да пишете в "Черния списък", пак си е ваша преценка.
П.П.Браво на Вас, че познавате добре бебе на 2-3 дни.Нищо, че казахте, че доста неща не са ви ясни, защото ви е за пръв път.Е, аз по това време не познавах толкова добре бебето си и предпочитах да се доверя, на хората които са учили за това.Аз, пак подчертавам, не съм нито лекар, нито акушерка.Дори администраторка не съм.Професията ми е съвсем различна.

Общи условия

Активация на акаунт