докато се сетя какво иска.
Той искал да му покажа Бояна. Аз му казвам, че тя ще ти е жена като порасне, а той "Неее, аз жена си имам" и бе сочи мен "Бебенце ще ми е".
За сега въпроса с преместването в тукашната детска остава висящ.Мъж ми ходи в Дирекция Образование и разговаря с една експертка(участват в работната група) и жената присърце взе нашия казус,говорила е и с директорката на желаната градина.Подаде молба мъж ми,и сега чакаме макар че дир.казала щом има места че ще я приеме и въпреки разговора и с експертката не ми се вярва да ни огрее.Поне направихме всичко,каквото зависи от нас-да се знае че чакаме за преместване,защото така на опашката си чака по общия ред и едва ли някой си прави труда да проверява случаи като нашия. 
Откачиха ми се ръцете да снимам едновременно с апарата и камерата но пък беше много вълнуващо,дори и за Адриана която въпреки че не беше спала сеюлед обеда гледаше с ококорени очи представлението.

,но по-важното е как ти стои,а с нея не съм те видяла.
.В събота имах нещо като криза,като ми прилоша,притъмня,топли и студени вълни,гадене...кошмар просто,добре че бях с една приятелка на едно кафе,че ако бях сама с двамата,не се виждам.Та бях на преглед и сега отивам да проверя изследванията,че и без това трябва да проверя как съм със захарта ,след бременността.

Само това гледа и казва всички реплики направо 
И Алекс много е порастнал и е голям красавец
Списанието не съм го виждала, така че ако не ти трябва може да се видим да го взема за архива
Желая ти да си щастлива ,здрава и много усмихната 

Не си гледа в краката това дете и това е
А колко думи научих покрай него...
Препоръчани теми