Расте и хубавее, ЯНУАРЧЕ като слънце грее

• 69 462
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ilindi4ka Ооо, за нас е чест! Ооо, прелестна Бояна, радостна, засмяна!

# 166
# 167
  • София
Честит имен ден на всички с имена на цветя, билки, дървета и храсти!
http://vbox7.com/play:ce676c36
 Камен преди малко като ме видя , че сядам пред компа, ми поиска да му покажа бебето му  Joy докато се сетя какво иска. hahaha Той искал да му покажа Бояна. Аз му казвам, че тя ще ти е жена като порасне, а той "Неее, аз жена си имам" и бе сочи мен "Бебенце ще ми е". Laughing Много я хареса. Hug

# 168
Да ви почерпя, че нали съм и аз едно голяяяяяямо дърво Laughing

Тортата е произведение на една моя приятелка. Точно днес си поръчах една специална за моя рожден ден и съм още вдъхновена от снимките, които разгледах Flutter

Честит празник на всички цветенца и дървенца:)

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 19:21 от mishlentze

# 169
Ехо,привет!

Честита цветница на всички и честит имен ден на дръвчета и тревички! Laughing(на патерица)

Дари беше болна и на АБ миналата седмица,но от вчера пак е на градина.Малко нанагорно ми идва като съм с двете и добре че е свеки да гледа Дари през седмицата.. Blush За сега въпроса с преместването в тукашната детска остава висящ.Мъж ми ходи в Дирекция Образование и разговаря с една експертка(участват в работната група) и жената присърце взе нашия казус,говорила е и с директорката на желаната градина.Подаде молба мъж ми,и сега чакаме макар че дир.казала щом има места че ще я приеме и въпреки разговора и с експертката не ми се вярва да ни огрее.Поне направихме всичко,каквото зависи от нас-да се знае че чакаме за преместване,защото така на опашката си чака по общия ред и едва ли някой си прави труда да проверява случаи като нашия. Tired

Дари имаше страхотно тържество в детската,беше лазарка. Simple SmileОткачиха ми се ръцете да снимам едновременно с апарата и камерата но пък беше много вълнуващо,дори и за Адриана която въпреки че не беше спала сеюлед обеда гледаше с ококорени очи представлението.

Ето малко снимки от сирни заговезни и тържеството.Хубавия младеж с цвете на главата е Алекс на Хриси(kleo). Wink

http://bodlivata.snimka.bg/family/dari-i-adi.402277.17512898

И още малко да раздвижа темата с една анкетка. Mr. Green Поканиха ни за кумуве в края на април и съм пред голяма дилема за роклята.Младоженците и мъж ми отдавана се облякоха и обуха,само аз се чудя в какво да се сътворя и коя рокля е по-подходяща за случая.Сватбата ще бъде в Маската,младоженците свирят там с бандата си. Wink
тази / и пак в гръб Или тази     от близо newsm78

Така изглеждам с тази с ресните .На нея ще подхожда ли този чорапогащник ? newsm78 

# 170
  • Madrid
Сладък Камен мамин!! Heart Eyes

Мишленце,жестока торта,дано да е била и вкусна!

Бодливка,слънца си имаш!

По повод облеклото:

Според мен този чорапогащник не си подхожда стилово с роклята,не цветово.Дори мисля,че на тази рокля ще стои най-добре бежов изчистен такъв,понеже тя сама по себе си е един добър акцент.

Първата рокля на мен много ми хареса,бих избрала нея и бих си изправила косата  Grinning,но по-важното е как ти стои,а с нея не съм те видяла.

Но ти страшно си отслабнала и изглеждаш във форма,според мен което и да избереш,ще е удачно.Хубави са роклите. Peace

Аз сега отивам на лекар с двете деца  Crazy.В събота имах нещо като криза,като ми прилоша,притъмня,топли и студени вълни,гадене...кошмар просто,добре че бях с една приятелка на едно кафе,че ако бях сама с двамата,не се виждам.Та бях на преглед и сега отивам да проверя изследванията,че и без това трябва да проверя как съм със захарта ,след бременността.
Важното е,че сега се чувствам добре и се наливам с вода и чай. Laughing

# 171
Здравейте,рядко се разписвате в темичката
Бодливка ,разгледах снимките,страхотни са.За роклите-не разбирам,нищо,тъй -като никога не съм обличала и няма и да облика официална рокля!Имам си някакви мой недостатъци......
Иначе се подложих на някаква си моя диета и до сега съм смъкнала 5 кг. за 2 месеца.Имам още 1-2,но не знам дали ще се справя/сега съм 55,но искам още малко/
ilindi4ka,информирай ни за твоето здраве,след като видиш изследванията Praynig
mishlentze ,онзи ден майка ми ми даде,някакви списания /бебешки/,разлиствам аз сп."Мама" и гледам там една снимка и си викам"Та това са Ели  и Ники.Ама някак си по-малки,и поглеждам годината ми тя 04.2009г,Зачитам се в статията и като ти видях името, си казвам няма грешка,те са! Joy
Направо съм със заглушени уши.От както ни дадоха диска с тържеството от 8 -ми март,направо съм CrazyСамо това гледа и казва всички реплики направо Shocked

# 172
Илиндичка, тази торта е от сайта, аз за мо ярожден ден друга съм си поръчала - овална кошница с ягоди отгоре. Пълнеж- какаови блатове, заквасена сметана, течен шоколад и банани, отгоре пресни ягодки и приятелакта ми обуща да ми сложи семейство калинки отгоре Laughing Дано прилошаването да е било само пролетна умора и бързо да отмине Praynig

Бодливка, и двете рокли са хубави, но чорапогащите и на мен не ми пасват за тези рокли. Те са достатъчно ефектни сами по себе си, така че чорапогащите трябва да са по-неутрални. Бих добавила на първата някакво бижу в цвета на коланчето, обеции или гривна. Или пък такива на цвят обувки ако намериш. На другата също ще седят цветни обувки според мен. Много са ти хубави щерките, пу-пу, ама и мама изглегда страхотно Peace И Алекс много е порастнал и е голям красавец Peace Списанието не съм го виждала, така че ако не ти трябва може да се видим да го взема за архива Mr. Green

# 173
 easter easter

Христос Воскресе!!! много здраве, топлина и човешка доброта!

# 174
Здравейте , момичета!

Да ви почерпя за рождения си ден:

Бодливка - определено първата рокля повече ми харесва Simple Smile А този чорапогащник си го представям само и единствено с ултра-къса черна поличка тип балеринска  Mr. Green Целувки!

# 175
                                                    Честит Рожден Ден ,Виличка!!!

# 176
Виличка, честито  bouquet Желая ти да си щастлива ,здрава и много усмихната  bouquet

Пепи и тук благодаря ,че си ми пратила списанието, чакам го с нетъпение Hug

Как сте, мили момичета?

На моята щерка кратуната се оказа здрава за пореден път Mr. Green На Велики четвъртък бяхме в Пирогов пак, сцепи си челото вертикално, 2 см Crazy Не си гледа в краката това дете и това е Rolling Eyes Вече зарастна, но отнесе една ваксинка тетанус Rolling Eyes

Иначе друго ново няма при нас.

# 177
  • Madrid
Мишленце,добре ли е Ели вече,милото дете!Представям си как си се уплашила... Confused

При мен новото е,че Сами все повече свиква с Бояна,сцените на равност позачезнаха.Има ново колело и не слиза от него.А днес като отивахме на училище  си говорех с една майка на негов приятел и се обясняваме за часовете,на които остават децата след задължителната програма.Та аз едната дума я обърках и казах-"extraescolar",а Сами ме поправя и ми казва тихичко-"мамооо,"extraescolares" се казва..." LaughingСлед някоя друга година ще си го говори езика по-добре от мен! Simple SmileА колко думи научих покрай него... Party

# 178
Бих искала да ви почерпя,днес имам рожден ден.

# 179
  • Madrid
Пепи,честит рожден ден!Хубав празник,много здраве и щастие около теб!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт