А преди няколко месеца отварям й шкафа с чорапките и намирам,такива които не са ми познати,миришат на омекотител който не ползвам,питам детето ,а то веднага-Леля ми ги даде,били са на Мони и Саши.

Ама си зависи от човека. Ще видим дали ще се намери и другата пижама. Тя е от миналата седмица само, така че вероятно някъде в чаршафите се намира. Имаше цял куп дрехи в които порових докато открия нашите
) Мъжо също кашля
, абе , въобще
заразих всички ...

Явно госпожите и те не знаят, щом са стигнали да я заплашват с яслата 
Всички деца бяха с чудесни костюми на цветя и животни. Ками се представи блестящо, каза си стихчето ясно и високо, без да бърза и след това пя песен соло с акомпанимент на пиано, като чукаше с едно чукче по едно дърво. Пя вярно и всички много му ръкопляскаха и викаха "браво". Останах доста приятно изненадана. Участваше активно във всички общи песнички и танци, позираше и казваше на всички деца, че "ей там са майка ми и баща ми". По едно време правеше забележка на едно момченце в другия край на залата.
Много бяха сладички всички. Браво и на г-жите за организацията и правилния подбор. Ще метна снимчица в общия албум на кълвачето, да дано повлека крак.
Препоръчани теми