Да расте умна, красива и най-вече здрава 
Да имате много поводи за усмивка, да сте обичани и обичащи 
:

. Иначе очакваме тържество в градината, Ками ще е кълвач, та му ших шапка с клюн.
Знае си стихчето, ама го казва със скоростта на светлината и нищо не се разбира.
, но ходи с желание.
Калоян ще е мишле, но тържеството ще е на 15 март. Още не съм измислила сивия костюм, иначе има елече и шапка на мищка с уши от градината. Като натъкмя тоялета ще снимам и аз.
Е няма такъв хубав и сполучлив щъркел, това е просто щъркел от класа.
Вече спокойно ще махна мартениците. 
защо има 2 вълка обаче. 
. Ние ще се включим след 22-ри, да видите резултата.
Като неговите е, а аз не знам колко е имал. Ако обаче беше суитчър или панталон веднага щях да разбера дали не е на някое дете. Веднъж си дойде с чужди чорапи, аз ги изпрах и ги върнах, ама тези на Калоян така и не се появиха...

... винаги е спала с тънка пижама (материя на ти-шъртка) и у нас и за там, но в градината е наистина голяма жега, а и тя доста разсъблечена е свикнала да ходи - там е с тениска, но у нас е доста по-хладно (аз ходя и със суичер отгоре), а тя не иска и да чуе за нещо отгоре
мишленце, питала ли си г-жата ви за дрехите, трябва да се поразтърсят - не може така системно да ви изчезват дрехи!
Ако трябва - на всеки родител сутрин като си води детето ще настоява за вашите дрехи да се потърсят! Не вярвам да го оставиш така, де
Препоръчани теми