Честит празник!
Дано скоро таз хубава страна излезе от дупката и да имаме НАИСТИНА с какво да се гордеем! 
П.П. Абе къде изчезна Вивка? Душата, драсни 2 реда, моля те!

П.П. Пепи, напълно те разбирам.
Дано скоро таз хубава страна излезе от дупката и да имаме НАИСТИНА с какво да се гордеем! 

Ники снощи ми вдигна Т, така че днес си останаха вкупом вкъщи, тъкмо да съм сигурна че няма да я боли ухо госпожицата вече. Днес са дивяли из къщи, страшна работа е било
Добре че бях на работа
За партито - очетава се хубав женски купон. Много добре да си изкарате
Аз наскоро бях на подобно женско парти и си изкарах супер 
Нещата не изглеждат розови.
Така че нищо чудно да си намеря компания и аз да си отида, пък той като иска да си стои вкъщи
А на мъжо ти му спретни номера и си иди с компания някъде, пък той да се спасява
Аз 8 март не го празнувам (по ред причини), но си спомням, че в Брезник (малък град, откъдето са мъжа ми и майка ми) 8 март се празнува основно от полицаите и пожарникарите - имат специални банкети и тържества. Странното е, че там работят само мъже, а банктеите не са семейни

тук съм ,не мога да се изчезна (въпреки ,че имаше момент в който ми се искаше).
Много удовлетворение да ти носи .

А за баба му - не се чуди - напълно е възможно да не може да се справи с него, след като не ú се е налагало досега и не е свикнала. 

За свеки, не се впечатлявай
Днес ми купи предсрочно една кошница с цветя ,които аз си харесах сутринта като минавах да купувам цветя за майка и за свеки. Вътре има живички нарциси, зюмбюл и още едно шаренко цвете
Това ми е за 8 март