Расте и хубавее, ЯНУАРЧЕ като слънце грее

• 69 450
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Оооо, устатството ще да е от възрастта, да знаете. Или от зодията, все тая.  Laughing Стефан понякога така ме затапва, че буквално оставам със зяпнали уста!  Shocked Ама... да сме живи и здрави ние, да имаме силно рамо, на което един ден ще циврят половинките им.  Mr. Green

Честит празник!  Hug Дано скоро таз хубава страна излезе от дупката и да имаме НАИСТИНА с какво да се гордеем!  bg

П.П. Абе къде изчезна Вивка? Душата, драсни 2 реда, моля те!  Praynig

П.П. Пепи, напълно те разбирам.  Confused И на мен ми е много гадно като остан сама с децата, скоро и на нас пак ни предстои.

# 121
Е, оживи се пак темичката Grinning

Пепито, в темата за ДГ има повече движение, затова по-често се отчитам там. Надявам се това да се промени Mr. Green Сигурна съм, че ще изкарате чуден празник с другите мацки Wink

Петенце, много се радвам, че дерматита е по-добре и че започвате вече да похапвате по-широк кръг храни HugНики снощи ми вдигна Т, така че днес си останаха вкупом вкъщи, тъкмо да съм сигурна че няма да я боли ухо госпожицата вече. Днес са дивяли из къщи, страшна работа е било ooooh! Добре че бях на работа Mr. Green

Кити, и аз се надявам, че родината ни ще стане отново майка, а не мащеха за всички ни. В обозримо бъдеще преди края на света-2012 Laughing Ако е удобно Laughing

# 122
Пепито, и аз те разбирам с пътуванията на татито - мъжа ми пътува почти през седмица за по-няколко дни, а понякога и повече и по-често. Калина не се впечатлява много, но Калоян всяка вечер мрънка. И то при положение, че баща му пътува още от раждането му (и от преди това  Rolling Eyes) и преди беше дори по-често. Още не е свикнал и го търси  Tired За партито - очетава се хубав женски купон. Много добре да си изкарате  Peace Аз наскоро бях на подобно женско парти и си изкарах супер  Laughing

Мишленце, през 2012г. света няма да свърши нацяло, а просто ще свърши такъв какъвто го познаваме... Вероятно човек ще достигне до божественето в себе си и ще открие "тайните" - за справка виж. Изгубеният символ на Дан Браун  Mr. Green Така че има надежда  hahaha

Кити, дано да е от възрастта или от зодията, че аз напоследък взех да гледам и чета за Децата индиго, дори... В чуо съм се видяла. Два дни е ОК и после една седмица ме прави  Shocked

Хайде всички на отеееееет  Hug

# 123
Петенце, четох го Изгубеният символ, ама чета и на Ванга предсказанията Simple Smile Нещата не изглеждат розови.

На мъжо пак са му дошли гостите от Червен бряг, заяви, че никъде не му се било празнувало само с мен. Ако не съм намерела компания за 8 март никъде нямало да ходим #2gunfire Така че нищо чудно да си намеря компания и аз да си отида, пък той като иска да си стои вкъщи Mr. Green

# 124
Мишленце, в такъв случай аз предсказанията на Ванга няма да ги чета, защото в мен вече  се е възродила надеждата и не ща да я убивам  Wink А на мъжо ти му спретни номера и си иди с компания някъде, пък той да се спасява  Peace Аз 8 март не го празнувам (по ред причини), но си спомням, че в Брезник (малък град, откъдето са мъжа ми и майка ми) 8 март се празнува основно от полицаите и пожарникарите - имат специални банкети и тържества. Странното е, че там работят само мъже, а банктеите не са семейни  hahaha

# 125
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро!!! Hug Heart Eyes

Ани , Hug тук съм ,не мога да се изчезна (въпреки ,че имаше момент в който ми се искаше).

mishlentze, честита нова работа  Hug Много удовлетворение да ти носи .

petenceto
, темата за индиговите и кристални деца е много интересна .Наблюдавайки моето дете и тези около  мен явно има доста вярни неща.Света има нужда от промяна и явно тя започва ,което ме навежда на мисълта ,че не може 2012 да е края на всичко... може би на един начин на живот ,на едно мислене ...Много се отдалечих ме от природата, прекалено самовлюбен и недосегаем се е почувства Човека.

При нас нищо ново ... Калоян , беше болен тази седмица и стигнахме до АБ (не ми се искаше ,но се наложи) Свекървата ми беше на гости да го гледа (не и се беше налагало да се гледат с внука и до сега )и не бях виждала такъв цирк честно...Чудих се да се смея или  да плача. Калоян умишлено и прилагаше терор и тя само ми се жалваше ,накрая и казах да се оправят и тя обидена взе да си оцветява детската книжка ........ ooooh!

ВЕСЕЛ И УСМИХНАТ ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ! Hug

# 126
Ееее, Вивка, радвам се, че писа. Надявам се, че Калоян вече е напълно излекуван.  Hug А за баба му - не се чуди - напълно е възможно да не може да се справи с него, след като не ú се е налагало досега и не е свикнала.  Wink

За 2012-та, честно да ви кажа не искам нищо да се случва, никакво ново начало не искам да идва, че какъвто съм генерален заплес, направо олимпийски шампион по залюханост, хич няма и да разбера, че е дошло.  Laughing Ще си остана в старата ера...  hahaha

# 127
Вивка, радвам се да те "видя" и се надявам ние да не сме причината да ти се е искало да изчезнеш... Иначе напълно те подкрепям, че много сме се отдалечили от природата и сме прекалено самовглъбени... Объркана съм за новото начало, а снощи гледах и някакъв филм за паралелните вселени, та съвсем се омотах  Crazy

Кити, направо ме уби  hahaha

# 128
Вивка, мерси Hug За свеки, не се впечатлявай Laughing Ако трябва да ходиш да раздаваш правосъдие непрекъснато, за какво ти е нейната помощ? Крайно време й е да свиква Mr. Green

Кити, по децата ще се ориентираме Laughing Няма да останем в старата ера, поне нашето поколение е адаптивно Laughing Минахме през комунизъм, демокрация и цар, с това ли няма да се справим Mr. Green

Петенце, много поздрави на пожарникарите и полицаите в Брезник, аз съм се настроила за празник Laughing Щом има повод за празнуване / и подарък  Mr. Green / не пропускам bowuu Mr. Green А и това ми е единствения шанс да получа пролетни цветя, които толкова харесвам. Иначе скъпия няма да се сети никога Crazy Днес ми купи предсрочно една кошница с цветя ,които аз си харесах сутринта като минавах да купувам цветя за майка и за свеки. Вътре има живички нарциси, зюмбюл и още едно шаренко цвете Heart Eyes Това ми е за 8 март Laughing

# 129
# 130
  • там където ме зове сърцето!!!

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 18:45 от VIVKA

# 131
                                                           Честит Мамин Ден!!!

Както казва Анджела,това е Мамин Ден,на никой друг.

Весело изкарване на празника на всички.
И да не забравя :Честита малка рожденничка, Бодливке!

# 132
Бодливка,честит рожден ден на Адриана!Да е жива,здрава и много послушна!

# 133
Честит 8-ми март,мили дружки!! Hug

Да сте винаги обичани майки и съпруги!Красиви,цветни и чакани като пролетта!
 newsm51

Пепи,Чочи благодаря ви за пожеланията!Направих си страхотен подарък,или може би мъжо ми направи,щото той избра днешната дата за секциото. Wink

Да почерпя с тортата на Ади (вчера с Дари я поръчахме от "Неделя")а партито ще е в събота.

# 134
  • София
Честит рожден ден на Адриана на Бодливка  bouquet
Много здраве и безгрижно детство Heart Eyes
Честит 8 Март мили майки .Бъдете много обичани и уважавани не само днес ,а винаги  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт