Расте и хубавее, ЯНУАРЧЕ като слънце грее

• 69 447
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Вай, вай, мишленце! Как си се навила на такъв екшън? То по-скоро от придружаващите лица ще да е дошло нагоре... Laughing

Ние сме запазили нощувки в една вила в Трявна по пролетната ваканция..., живот и здраве. Мъжът ще е само 4 дни с нас, после съм сама с децата още 5 дни. Надявам се да оцелея. Laughing

# 106
Ами догодина ще сме си самички на ски живот и здраве, да го докараме дотам. Наистина с бабите ми дойде нанагорно.

# 107
Честито на всички именници! Да са живи и здрави, да носят името си с чест и слава!

# 108
# 109
  • София
честит празник! (добре, че е темата, че да разбера какъв празник бил днес  Embarassed )

Вики от петък е с варицела ... най-накрая .. не успя само в петък да отиде на ските - последен ден й беше, но сигурно пак ще вземе диплома, де  Sunglasses Laughing Има стотици пъпки, но не и по лицето  Sad
Другата седмица ще трябва и Сашко да го спра от ясла (а хич не ми се иска), че сме карантина до петък, както обикновено ще лудна с тях двамата у дома.  Crazy

# 110
Честит празник на всички именници!  Hug

# 111
 Shocked Ко ста'а тука бе?!

АМИ ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА ВИ НОСИ ЗДРАВЕ, РАДОСТ, УСМИВКИ И ПЪЛНА ЧАНТА С КРАСИВИ МАРТЕНИЧКИ! БЪДЕТЕ УСМИХНАТИ И ПОЗИТИВНИ! ЦЕЛУВКИ! Heart Eyes

bouquet   bouquet   bouquet

# 112
Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки
!

# 113
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 114
Честита баба Марта  bouquet Да сте здрави и засмени, бели и червени Hug

# 115
Честита Баба Марта!

Бъдете мноооого здрави и усмихнати!  newsm51

# 116
# 117
Честито освобождение и от мен!

Момичета, как сте, никой нищо не пише...

Ето аз първа ще дам отчет с надеждата да повлека крак Laughing

Мишките бяха до вчера на градина, вече 2 седмици и половина. Вчера Ели я боля ухо и ни се обадиха от градината да си я приберем. Но оттогава нищо не я е боляло. Леко ми покашля Ники пък днес, ще го видя утре как ще за градина. Ели с всеки ден става все по-устата, не знам какъв пубертет ще кара това дете Crazy И не знам на кой ще му излезе късмета с нея за цял живот, но не му завиждам Laughing Ники пък само ходи и говори на всички ни че много ни обича и е такъв обичлив и гушкав, че него пък го мисля как ще го пързалят мадамите Crazy Надявам се като ходят в комплект малко да се уравновесят нещата Mr. Green

Взех да свиквам с новия начин на работа лека-полека. Започнах да ходя и на бизнес английски, че не се чувствам много уверена че говоря както трябва и се замислям за някои подходящи думи Crazy

Хайде сега, вие сте на ред  bouquet

Корегирах си грешките, че ме досрамя като минах по диагонал Embarassed

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 18:08 от mishlentze

# 118
Честит празник!  bg

Мишленце, голяма забава са мишките  Laughing И Калоян е много устат и вече не знам как да го наддумам  newsm78 Иначе сме добре. Бяхме на преглед за дерматита на Калина и доки каза, че е добре и да захранвам вече с всичко, забранени са само цитруси, ядки, мед и шоколад. Калоян леко покашляше, но мисля че бързо се оправи и утре пак е на градина (по сегашни планове  hahaha).

Hug и целувки на всички!

# 119
Давам отчет на бързо
mishlentze ,засичам те в една друга тема-за ДГ.
Ние сме добре,тати отиде в командировка за 2 месеца в Берковица,но няма как,аз съм му свикнала вече в тези командировки още от преди да се оженим,но сега е за първи път от както се роди Ади.Тя милата често си поплаква за Тати.Обяснявам ,че не само неиния тати пътува в командировки.Има и други татковци ,които пътуват с кораби,самолети,влакове и ги няма известно време......
Оправяме се някакси сами със Зарка,след седмица ,ще изляза отпуска за 2 седмици,след това майка ми ще излезе и ще я вземе в тях и така ще минат 2 месеца.Колежките ми ме разбират и си сменяме смените както на мен ми е удобно и така
В петък е празника за мама,освен  нейното си стихче ,знае и на още 5-6 деца,показва ми и някои позиции в народните танци.Ще играе майката коза за празника.И така какво друго да ви кажа,за 8 Март почивам и не ми се ходи на банкет,защото детето ще го травмирам,ако го оставя на свекитата ,достатъчно ми е всяка вечер рев за Тати, няма да плаче и за Мама.Треших да сме в къщи с приятелката и нейната щерка,кръсницата и  няколко колежки,+ Зарка,все женско царство Joy
Анджела си играе страхотно с пластилина на Плео До,прави си сама животни и други нещица.

Общи условия

Активация на акаунт